Bu kadar hızlı yorumlar beklemiyordum,teşekkürler arkadaşlar.
Bu kitap,çok değişik bir kitap gerçekten.Kitaba başlarken,başlarda gerçekten çok zorlandım.Roman,bir kaç öyküyle başlıyor.Sonra bu öykülerin kahramanları,bir süre sonra birbiriyle tanışıp asıl macera o zaman başlayacak.Kitap biraz kalın;bu kitabın filmi çekilse, gerçekten çok iyi bir film olur.Yiğit Pazar' Alıntı:Yeni bir kitaba başlıyorum.Adam Fawer'ın bir kitabı.Kitabın ismi;Olasılıksız.Okuyan var mı acaba? Ben,iyi bir kitap diye duydum ve aldım.Okuyanların eleştirilerini görmek isterim...
Bu kitabı okuyan herkese sordum her sorduğumda harika kesinlikle oku cevabını aldım...Herkes okumalı derim , bende bulursam okuyacağım !Yiğit Pazar' Alıntı:Yeni bir kitaba başlıyorum.Adam Fawer'ın bir kitabı.Kitabın ismi;Olasılıksız.Okuyan var mı acaba? Ben,iyi bir kitap diye duydum ve aldım.Okuyanların eleştirilerini görmek isterim...
Bu kitabı okuyan herkese sordum her sorduğumda harika kesinlikle oku cevabını aldım...Herkes okumalı derim , bende bulursam okuyacağım ![/quote:2c4isj8a]İstanbul'da olsan hemen verirdim,sana kitabı.2009'a kadar okuma.Benden sana İstanbul'u kazanma hediyesi olsunBurak Ceyhan' Alıntı:[quote="Yiğit Pazar":2c4isj8a]Yeni bir kitaba başlıyorum.Adam Fawer'ın bir kitabı.Kitabın ismi;Olasılıksız.Okuyan var mı acaba? Ben,iyi bir kitap diye duydum ve aldım.Okuyanların eleştirilerini görmek isterim...
Bu kitabı okuyan herkese sordum her sorduğumda harika kesinlikle oku cevabını aldım...Herkes okumalı derim , bende bulursam okuyacağım ![/quote:1um2dyuv]İstanbul'da olsan hemen verirdim,sana kitabı.2009'a kadar okuma.Benden sana İstanbul'u kazanma hediyesi olsun [/quote:1um2dyuv]Yiğit Pazar' Alıntı:[quote="Burak Ceyhan":1um2dyuv][quote="Yiğit Pazar":1um2dyuv]Yeni bir kitaba başlıyorum.Adam Fawer'ın bir kitabı.Kitabın ismi;Olasılıksız.Okuyan var mı acaba? Ben,iyi bir kitap diye duydum ve aldım.Okuyanların eleştirilerini görmek isterim...
ben bile bi bayan olarak nava'ya hayranlık besleyebiliosamCan Bulubay' Alıntı:Olasılıksız süperdir...
Nava'ya yazılmayın,affetmem...
Onur Yavuz' Alıntı:Cem öğretmeninin zorlamasıyla da olsa Samipaşazade Sezai'nin Sergüzeşt´ini ve Halit Ziya Uşaklıgil´in Aşk-ı Memnu adlı kitabını okuman güzel. Okuduğun kitapları beğenmeme nedenini merak ettim. Eski Türkçe kelimelere çok yer verildiği için anlamakta mı zorluk çektin, romanların kurgusu mu hoşuna gitmedi...
Geçen haftasonu Erdal Öz´ün Gülünün Solduğu Akşam´ı okudum. 1971 askeri ihtilalinin öncesini ve sonrasını merak edenlere tavsiye ederim.
Cem, belki sen farklısın ama akranlarının çoğu kitap konusunda ancak bu dilden anlıyor. Ancak biraz şanssız (!) olduğun gerçek. Yeni nesil öğretmenlerde de kitap okuma eğilimi az olduğu için öğrencilerini bu yönde zorlamaz.Cem YILMAZ' Alıntı:... Okumaya mecbur bırakılmakta beni kitaptan soğutan etkenlerden biriydi.
Onur Yavuz' Alıntı:Malesef Cem, okumadığım gibi kitap hakkında yakın çevremden de olumlu ya da olumsuz bir görüş edinemedim. Sen okudun mu? Okuduysan kitap hakkındaki düşüncelerinİ öğrenebilir miyim?