Okumak İstedikleriniz. Okuyamadıklarınız. Tavsiyeleriniz.

bu arada taa konunun ilk sayfasında bahsi gecen BİR MANİNİZ YOKSA ANNEMLER SİZE GELECEK adlı kitabı sonunda okudum 70li yılları anlatan çok eğlenceli ve çok güzel bir kitap yazarı AYFER TUNÇ bu tarz kitaplardan hoşlananlara tavsiye ederim.

Re: Okumak İstedikleriniz Okuyamadıklarınız Tavsiyeleriniz

232517_2.jpg
bugun aldım bu kitabı biraz sonra başlayacağım baya enteresan br kitaba benziyor bakalım neler çıkacak içinden,internetten kitap hakkındaki yorumlara baktım gerçekten de beklediğim bir kitap sanırım bu.
hemde kitabım orjinal ve 6 ytl :D

Odamı toplarken elıme bır kıtap gecti.''Sarıkamıstan Esarete''.Remzi kitabevi'nın cıkardıgı bır kıtap,bır anı kıtabı sayılabılr aslında.Yayına hazırlayan Sami Önal.Herkese tavsıye ederım...

Secret,her zaman olumlu düşünmemiz gerektiğini,herhangi bir şeyi ısrarla elde ettiğimiz zaman onu elde edebileceğimizi,elimizde olanlara şükretmemiz gerektiğini ,şükretmemiz halinde daha çok şey elde edebileceğimizi anlatıyor.Ayrıca duygularımızın düşüncelerimi etkilediğini ,sevginin dünyadaki herşeyi açabilen anahtar oldugunu anlatıyor.Mutlaka okumanızı tavsiye ederim.

Şu aralar Dan Brown'un Melekler ve Şeytanlar adlı kitabına başlayacağım ,ama kitabı hiç bir kitapçıda bulamadım.Tam istediğim gibi gerilim dolu bir kitap.Daha önce okumak kısmet olmadı.Okuyan varsa görüşlerini almak isterim.

Maxime Chattam " Kötü Ruh "

Jean Cristophe Grange sevenlerin Chattam'ın kitabı da severek okuyacağından eminim
En az Grange kadar sürükleyici bi kalemi var ...

Feyza Hepçilingirler'in "Türkçe Off" adlı eserini okumanızı tavsiye ederim. Sıkılmadan okuyabileceğiniz bir eser. Bir "Dil bilgisi" eseri değil, Türkçe üzerine çarpıklıkların anlatıldığı bir eser. Televizyondaki Türkçe, ünlülerin telaffuzları ve söyledikleri gibi birçok konuyu bulabileceğiniz bir eser.

Sıkılmadan okuyacağınıza garanti verebilirim. :)

Türkçe'nin kullanımı üzerine ben de bir kitap söyleyeyim.Türkçe'yi Nasıl Kullanıyoruz?.Kitabı,Şengül Özerkan yazdı.Bu kitabı bize Türk Dili hocamız sınavlara çalışmamız için vermişti,ama sadece ders için değil,Türkçe'yi iyice öğrenmek için de iyi bir kitap olacağı kanaatindeyim.

Diablo 2:siyah yola başlayacağım.Mel Odom'un kitabı.Arkadaşım tavsiye etti.Fantastik dünyaları sevenler için güzel bir kitapmış dediğine bakılırsa.1.sini beğenmiştim bakalım 2.si nasılmış..

Onur BALCI' Alıntı:
Feyza Hepçilingirler'in "Türkçe Off" adlı eserini okumanızı tavsiye ederim. Sıkılmadan okuyabileceğiniz bir eser. Bir "Dil bilgisi" eseri değil, Türkçe üzerine çarpıklıkların anlatıldığı bir eser. Televizyondaki Türkçe, ünlülerin telaffuzları ve söyledikleri gibi birçok konuyu bulabileceğiniz bir eser.

Sıkılmadan okuyacağınıza garanti verebilirim. :)

Sıkılmadan okuduğum kitaplardan biridir.Oldukça yerinde espriler ve alaylar var

Craig Russell'ın Kanlı Kartal kitabını okudum.İlk sayfaları biraz sıkıcı olsada sürükleyici bir kitap.Polisiye-Gerilim sevenlerin okuması gereken bir kitap.

ben kurtlar imparotorluğu adlı kitabı okudum polisiye/gerilim üzerine jean christope grange adlı yazarın herkesin okumasını tavsiye ederim...
korku roman olarakta stephen king'in karabasan...hayvan mezarlığı !
Osmanlı Devleti'nin büyümesini gelişmesini anlatan bir kitap Bin Atlının Akıncıları yazarı İsmet Miroğlu gerçekten çok harika...
birde birşey sormak istiyorum Kuşkunun Ötesi yazarı Osman Aysu nasıl bir kitap başını biraz okudum ama pek sarmadı... okuyan bilen varmı?? iyi değilse okumayım :D

Verona Toprağı-Gilbert Simone

On üç yaşında bir çocuk, Flandre?ın puslu karanlığı ile Toscana?nın parlak güneşi arasında korkunç bir komplonun içinde bulur kendini. Sırlarla dolu bir dünyaya karşı elindeki tek silah, masumiyetidir. Kimler, niçin ölmesini ister? Bilmemesi gereken neyi biliyor olabilir? Bunca ressam, çırak, kuyumcu, düşünür ve mimar neden görünmez katillerin hedefi olmuştur? Onları birbirine bağlayan ve uçuruma sürükleyen ne gibi gizli bağlar olabilir? "Van Eyck, gizemli bir tavırla işaret parmağını dudaklarına götürmüş ve fısıldayarak, ?Küçük, asıl bir şey bildiğin zaman susmayı bilmek gerek? demişti." O tarihte kim, resim sanatının en büyüklerinden biri olan Flaman Usta?nın bu sözlerinin ardında büyük bir sır yattığını bilebilirdi.

İyi bir kurgusu var.Vaktini ayırabilecek varsa okumasını tavsiye ederim

Kovulduk Ey Halkım Unutma Bizi - Emin Çölaşan...

son zamanlardaki malumunuz gelişmeleri(doğangrubu,kovulma olayı,akp dalavereleri vs.) takip eden herkes muhakkak okumalı...

Re:

Can Bulubay' Alıntı:
Kovulduk Ey Halkım Unutma Bizi - Emin Çölaşan...

son zamanlardaki malumunuz gelişmeleri(doğangrubu,kovulma olayı,akp dalavereleri vs.) takip eden herkes muhakkak okumalı...
Piyasadan toplanmadan ulaşabilirsem, alıp okuyacağım.

Yeni bir kitaba başlıyorum.Adam Fawer'ın bir kitabı.Kitabın ismi;Olasılıksız.Okuyan var mı acaba? Ben,iyi bir kitap diye duydum ve aldım.Okuyanların eleştirilerini görmek isterim...

Bir aralar çok satanlar listesindeydi.Şimdi durumunu bilmiyorum.Ben okumadım ama okuyanlar şiddetle tavsiye ediyor.Elimdeki kitabı bitirince başlayacağım.

Dublörün Dilemması - Murat Menteş

okduğum en sağlam roman...

harika...

-----

Olasılıksız'a gelince,okuyan herkes harika diyor...
kesinlikle okuyacağım...