ÖSS

Haftasonunda Öss'ye girecek arkadaşlara bol şans diliyorum şimdiden.Sınavda başarılar arkadaşlar.Final haftasında olan bir öğrenci olarak, diğer tüm finalzedelere de sınavlarında başarılar... Bütsüz,Yaz okulsuz bir yaz tatili geçirmeniz dileğiyle... Bu kadar sınav muhabbeti yeter baydııı :D :D

Tesekkur ederım ;)
Bu sene hedef yuksek calısma cok hayırlısı olsun ama bu sene oss den korkmuyorum bu da cok buyuık bı asama olsa gerek :):)

sağolun abi inşallah iyi yerlere gitcez.ayrıca nedense geçen sene daha çok korkuyodum össden ama 3 gün kala hiç stres yok :) :)

Yılların birikimini 3,5 saatte sınamak hakkaniyete uygun değil ama elden gelen bir şey yok. Sınava girecek tüm renkdaşlara başarılar...

Onur Yavuz' Alıntı:
Yılların birikimini 3,5 saatte sınamak hakkaniyete uygun değil ama elden gelen bir şey yok. Sınava girecek tüm renkdaşlara başarılar...

Abi, yine muhalif olmuşsun duruma. :)

Emre Doğan' Alıntı:
...geçen sene daha çok korkuyodum össden ama 3 gün kala hiç stres yok

Böyle olması iyi Emre. Şu an bir stresin yoksa, sınava kadar da olmaz, korkma.

başta armancım ve burakcım olmak üzere bütün össcilere selamlarımı iletiyorum...başarılar kardeşler.. bunlar beni öldürecek yahu.. her sene 1i 2si sınava giriyor.. abla yüreği dayanmıyor ki..(gecen sene onur,burak..bu sene arman burakk)
annem şimdiden dualara başladı canlarım siz hiç üzülmeyin..

burakcım,kim öğretti sana össden korkmamayı..
hep söyledim şimdi de söyleyeyim..
mühim olan öbür dünyadaki sınav..

Valla ablacm epey bı hakkın var bunu asla ınkar edemem :)
Ama ıkı sene de benım adımın olması benı bıraz cokerttı:):):):)

o zaman hayırlı bi haber.. 3. senede ne senin nede armanın adı olmayacakk.. 3. sene boşş..herkes yerleşcek Allah'ın izniyle yerine yurduna.. bu sıpa trabzon'dan gidince benide unutur ya hadi neyse...

Ne yazacağımı bilmiyorum doğrusu.OKS'yi geçtim ama onu Burak abi ve Arman da geçmişti.Haliyle bir tavsiyede filan bulunamam. :)
Bize de kaldı 3 sene... :(

Arman ve Burak abi başarılar...
Ayrıca sırf bu illet yüzünden açılışından beri içinde olduğu bu forumdan kopan Saygın abi 'ye (Saygın R.Lion) de başarılar...

Hesaplarıma gore 307 puan alıyorum sanırım gelcegın Insaat Muh. ya da Mımarı olacam :)
ama hayırlısı erken konusmak ıcın :)

Az önce Haberturk'ten baktım cevaplara.Tam hatırlyamadığım iki soruyu yanlış kabul ettim.Diğer soruları doğru hatırlıyorsam,357-360 arası bir şeyler gelmesi lazım.Daha düşük olabilir;ama daha yüksek olamaz.Neyse puanlar 10 kadar yükselmezse seneye gsbasket tribününe bir kişi daha eklnemiş olabilir.

Sevındım Armancm senın adına . . .
Valla zaman problemı yaktı benı :?
Hıc sosyal a bakamadım bıle sosyalın bu kdar benı parcalayacagını bılmıyodum acıkcası :? :?