Inanılmayacak derece kotu durumdayım kaydırmanın babasını yapmısım ne yazacagımı ne edecegımı bılmıoyurum dershane hocaları benı evden almaya gelıyorlar hıc bıse dıyemıyorum gozyaslarım yeterınce konusuyor
kendini mahvetme burak.Burak Barut' Alıntı:Inanılmayacak derece kotu durumdayım kaydırmanın babasını yapmısım ne yazacagımı ne edecegımı bılmıoyurum dershane hocaları benı evden almaya gelıyorlar hıc bıse dıyemıyorum gozyaslarım yeterınce konusuyor
Abi seneye liseler mezun vermeyecek diye birşey yazıldı ama bizim okul verecek mesela.O mevzuyu anlamadım ben.O önemli bir faktör bu kararda.Giren aday sayısı az olursa sınav tecrübenle birlikte derece yaparsın seneye.Burak Barut' Alıntı:HAyatımda cok koklu bi karar almak ıstıyorum sızı de aılemden olarak gordugm ıcın fıkrınızı almak ıstıyorum .
Seneye sınava Tm den gırmek ıstıyorum sızce dogru bı karar mı ?
Sayısal mı Tm mı ?
3.gırısım olacak
Burak Barut' Alıntı:HAyatımda cok koklu bi karar almak ıstıyorum sızı de aılemden olarak gordugm ıcın fıkrınızı almak ıstıyorum .
Sayısal mı Tm mı ?
3.gırısım olacak
Ayrıca benı bu sıtede seven ya da ıyılıgımı ısteyen herkesın yorum yazmasını cok ısterım
Cok degısık duygulardayım kendımı toplayamıyorum
Seneye Marmara Ekonometrı cabası mı yoksa Muhendıslıklere ddevam mı etmelı
Burak Barut' Alıntı:HAyatımda cok koklu bi karar almak ıstıyorum sızı de aılemden olarak gordugm ıcın fıkrınızı almak ıstıyorum .
Sayısal mı Tm mı ?
3.gırısım olacak
Ayrıca benı bu sıtede seven ya da ıyılıgımı ısteyen herkesın yorum yazmasını cok ısterım
Cok degısık duygulardayım kendımı toplayamıyorum
Seneye Marmara Ekonometrı cabası mı yoksa Muhendıslıklere ddevam mı etmelı