ÖSS

Arkadaşlar bende Avcılarda oturuyorum görüşelim bigün,Can Bey o kadar zor olmuyor.Avcılara bekleriz sizi de.Parlayan bir yıldız burası:)

Re:

Can Bulubay' Alıntı:
Avcılar kampüsü benim gözümde bozkırdır,yaşanmazdır,rezalettir...

o kadar diyorum =)

Doğrudur.Ana kampüs yanında lafı bile olmaz Avcılar kampüsün.Beklerim abi avcılara.Sahilde bi rakı balık yapabiliriz mesela.Sen gene de bi düşün.Avcılar tayfası görüşelim.Kader birliği edelim bi... Sesimiz forumda daha gür çıksın. :)

Tatilin azizliğine uğradım,bu topici de yeni gördüm. :) Herkese tebrikler,forum olarak eğitim düzeyimiz üst seviyede.Arman gel bizde kal,kampüsün tek otobüs bana. :)

Arman dedinde aklıma geLDİ :) Trabzon'da yakın arkadaşlarımdan birinin akrabasıymış kendileri :) Şans eseri o arkadaştan öğrendim :)

Re:

Burak Barut' Alıntı:
Arman dedinde aklıma geLDİ :) Trabzon'da yakın arkadaşlarımdan birinin akrabasıymış kendileri :) Şans eseri o arkadaştan öğrendim :)
Kim ya benmi ? :)

Onur UNCU' Alıntı:
Tatilin azizliğine uğradım,bu topici de yeni gördüm. :) Herkese tebrikler,forum olarak eğitim düzeyimiz üst seviyede.Arman gel bizde kal,kampüsün tek otobüs bana. :)
Abi cok tsk ederim güzel teklif :)

Re: Re:

Arman Akboğa' Alıntı:
[quote="Burak Barut":d4468]Arman dedinde aklıma geLDİ :) Trabzon'da yakın arkadaşlarımdan birinin akrabasıymış kendileri :) Şans eseri o arkadaştan öğrendim :)
[/quote:d4468]
Kim ya benmi ? :)

Evet sen :) Gerçi uzak akrabaymışşın sanrıım :) Mert Ataselim desem çıkarabilir misin :)