ÖSS

Re:

EsraGerçek' Alıntı:
hadi bakıyım canlarım.. seneye voltran oluşturcak bnm kuzucuklar arman burak onur :) her maça gitmeyenii .... :)
Burak Ankara´daki maçlara gider, gitmezse de kulağından çeker götürürüm :) Arman ilk senenin getirdiği rahatlıkla sık sık maça gider ama Onur Arman´ı etkilerse Arman ilk yıldan itibaren derslere yoğunlaşır :) Derslere yoğunlaşmak kötü mü, tabi ki değil.

Umarım diğer renkdaşların da sınavı istediği gibi geçmiştir.

Onur BALCI' Alıntı:
Abi, yine muhalif olmuşsun duruma. :)
Onur sanırım genlerimde var muhalif kanatta yer almak :)

Bütün arkadaşlarıma geçmiş olsun diyorum.Öss ne demek ben de bilirim.Puan katsayıları hersene değişir,hesaplamalarınız da 3 5 puan oynarsa şaşırmayın.İnşallah istediğiniz bölüme gidersiniz.Tekrar,gecmiş olsun tatilin keyfini cıkarın diyecegim ama şimdi sıra tercih stresinde.Anlaşılan size agustos ayına kadar rahat yok;ama bosverin dinlenin.

Bende girdim.Ama sadece girdim.Ben kaptan olacağım için sadece girdik gördük havasındaydım.

Ama insanların telaşını görünce de hafif bir tebessüm ettim doğrusu.

Anneme, babama falan yalvarıyorum. Oylarınızı Cem uzan'a verin. Adam Össyi kaldıracak diye. Umarım ben gelene kadar kalkar. Daha yeni Lise 2'ye geçtik...

Yok o zaman ümitlenme arkadaşım. ÖSS'nin kalkması şu anda orta okulda okuyan öğrencilere denk gelecek. Lisede okuyanlar ÖSS'ye girecek yani.

Bir umuttur beklicez. Bizde gireriz ÖSS'ye. Zaten OKS'ye girdikten sonra sistem değişti okul notuda puana katılmaya başlandı. Biz ÖSS'ye gireriz bu seferde ÖSS'yi değiştirirler. Ama bende çalışır girerim umarım üniversiteye.

2 hafta kaldı puanların açıklanmasına..Şimdiden korkmaya başladım bir yere giremezsem diye.Çünkü tanıdığım herkes 265lerden bahsediyo.. :( :(

Perşembe sabah 10.30 da açıklanıyomus
Forumda sözelci varmı bilmiyorum ama
Sos 2 26. mantık sorusu iptal
Yanlıs yapmıstım zaten cok ii oldu :)

Ya cok sacma ya yanlış nasıl cıkıyor ben anlamıyorum ya :?
Evet tatil bitiyor anne baba kafa ütülemelerü baslıyor .
Orayı yaz burayı yazma dırdırları off . . .

Aslında öyle bu soruları bi heyet hazırlıyo ve 2 ay dısarıyla iletişimleri kesiliyo
Heralde stajerlere hazırlatmıyolar soruları deneyimli hocalar hazırlıyodur
Ama her sene illaki iptal cıkıyo !
Sistem cızırdıyo :D

Sınav esnasında ınsan ustunde acayıp baskı yaratıyor bu yanlıslıklar.
Zorlandıgım bı soruda yanlıstır damgasını vuruyorum kafamda :?
Guvensız ortamlarda ne bekleyebılırız ki :?
Bu soruları hazırlayanlar Ogretım Uyelerının olustugu bir komıte :?

seneler boyu yanlışsız sınav göremedik be...
nasıl iştir bu anlamak mümkün değil...
hoca demeye binşahit kişiler hazırlıyor herhalde soruları...
yazık be..

Yanlış soru Öss de nasıl oluyor anlamıyorum.Her sene veye 2 senede bir mutlaka yanlış soru çıkar.Nasıl hazırlıyorlar,bilmiyorum ki.Neyse yarın açıklanıyorlar sonuçlar.Girenler umarım iyi sonuçlarla karşılaşır.Beklediği puandan düşük alırlarsa şok olmasınlar.Kat sayı puanları düşmüştür.Bu sene sıfır çekenler azalır.Duyduğuma göre sorular kolaymış.Herkes yapabilmiş.Neyse ,tekrar geçmiş olsun..

Geçen sene Üniversiteye girmiş biri olarak farklı hedeflerle hiç çalışmadan sınava girdim.:) Sınava çalışmadığımdan dolayı çok çok yüksek ihtimal batırdığımı düşünüyorum. Bence sınav , çalışan için geçen seneye göre çok kolaydı özellikle Fen1 bölümünde bir TM öğrencisi olmama rağmen 6 net yaptığımı görmek beni sevindirdi. Ancak Matematik sorularını birçok formulu unutmamdan dolayı yapamadım , başaramadım. Bu yüzden puanım düşük gelecektir.

Sınava giren herkeze kimlik numaralarını girerken bol şans dilerim. Umarım istedikleri puanı yapmışsınızdır. Burada hepberaber seviniriz. gspoison 8)

arkadaşklar sözel puan için 0,8 aobp li 288,608 puan nasıl bir puandır? kardeşimin puanı bu ama son sistemi tam bilmediğim için fikir sahibi olamıyorum maalesef. yardımcı olucak biri olursa sevinirim.