Anti-GS yazmasın da ne yazarsa yazsın.
O hayatta olmaz...Emre Özdoğan' Alıntı:Anti-GS yazmasın da ne yazarsa yazsın.
Esra Ablacım dün çalışıyodum o yuzden giremedim.Sanırım Sende eski numaram varEsraGerçek' Alıntı:arman telefonlarına ulaşılamıyor..çıldırtma beni ses ver bi an önce..
gökçe çok sevindim.. tebriklerr
ulannnn GökceeeeGökce Başaran' Alıntı:Arman bugün gözükmedi.İşleri var çocuğun.Tebrik eden herkesin yanakların öpüyormuş.
Ayrıca Arman çok güzelde patates yapıyor.Onu da söylemeden edemicem. Canım dostum benim.
Esra Ablacım dün çalışıyodum o yuzden giremedim.Sanırım Sende eski numaram varArman Akboğa' Alıntı:[quote="EsraGerçek":44fb4]arman telefonlarına ulaşılamıyor..çıldırtma beni ses ver bi an önce..
gökçe çok sevindim.. tebriklerr
ulannnn GökceeeeGökce Başaran' Alıntı:Arman bugün gözükmedi.İşleri var çocuğun.Tebrik eden herkesin yanakların öpüyormuş.
Ayrıca Arman çok güzelde patates yapıyor.Onu da söylemeden edemicem. Canım dostum benim.
Armandan soracam valla öle birşey olursa.Kilo da az büçuk verim geliyorum İtü bekle beni.Çok can yanacak.Onur BALCI' Alıntı:Patateste bir şey yoksa, kontrolden sağlam çıkarsın Gökce.
ah keşke diyorum.. ne güzel olur .. baksana burak olayı ayarlamış.onur ya sende ayarla birde tabi benim ayarlamam lazım..nasıl olacaksa o.arkadaşlar siz gelin yahu hep beraber trabzona ..Gökce Başaran' Alıntı:Esra abla al Burağı önce Ankaraya Onur abileri tak koluna sonra da İstanbul'a gel.Patates,tost v.s herşey ben ve armandan
Bizim sağlık kontrolleri olacak inş. bişe çıkmaz.
Armandan soracam valla öle birşey olursa.Kilo da az büçuk verim geliyorum İtü bekle beni.Çok can yanacak. [/quote:9a995]Gökce Başaran' Alıntı:[quote="Onur BALCI":9a995]Patateste bir şey yoksa, kontrolden sağlam çıkarsın Gökce.
Eyvallah. Evet Hazırlık okuycakmısız Göztepede o biraz korkutuyo gözümü zaten bakalım napıcazYiğit Pazar' Alıntı:Arman ve Gökçe ,tebrikler.Arman,ben de Marmara gazetecilik bölümünde okumaktayım.Aynı kampüsteyiz.Nişantaşındayız.Yardım istersen,sana yardımcı olabilirim.Şimdiden bir uyarı okulu görünce şok olma.Hazırlık okuyacaksan ,ilk olarak Göztepe'de hazırlık okuyup sonra Nişantaşı'na geleceksin kardeşim.