ÖSS

Trabzon'da herkes şaşkın :? Sivas maçı olayları sebebiyle burdakşleri yerleştirmediler sanırım :?

340 ve 330 arası acıkta kalan 17 arkadaşım var :?

Re:

EsraGerçek' Alıntı:
arman telefonlarına ulaşılamıyor..çıldırtma beni ses ver bi an önce..
gökçe çok sevindim.. tebriklerr:)
Esra Arman´da endişelenecek bir durum yokmuş. Marmara Radyo Televizyon bölümünü kazanmış. Gelecekte televizyon programlarının kalitesinin artılırılıp bilinçli bir toplum yaratılması konusunda iletişim araçlarının en etkin şekilde kullanılması için elinden geleni yapacağınının sözünü verdi :)

Gökçe sınav sonunda Onur Uncu´ya İTÜ Kaldırım Mühendisliğini kazanmaya kesin gözüyle baktığını söylemişin, orayı mı kazandın :)

Re:

Emre Doğan' Alıntı:
istanbul üniversitesini kazandım..Özellikle annemin bana senden hiçbişey olmaz demesinden sonra burayı kazanınca süper oldu
Kutlarım Emre, umarım sene kaybı yaşamadan mezun olursun. Bu arada annenin düşüncelerini yazınca aklıma bir hikaye geldi...

Oğlunun yaptıklarıyla canından bezen baba oğluna "Senden adam olmaz" der. Bunu hırs yapan oğlu okuyup kaymakam olur ve atandığı ilçede görevine başlar başlamaz babasının makamına getirilmesi talimatını verir. Baba gitmek istemediğini belirtse de görevliler verilen emir gereği götürmek zorunda olduklarını söyleyerek babayı yaka paça kaymakamın karşısına çıkarırlar. Kaymakam "Baba bana senden adam olmaz diyordun ama yanıldın ben kaymakam oldum" der. Baba da oğluna Ben sana kaymakam olamazsın demedim ki, adam olamazsın dedim. Haklı olduğumu bir kez daha ispatladın. Adam olsan babanı makamına yaka paça getirtmez, eve gelip güzel haberi bizlerle paylaşırdın" der.

Re: Re:

Onur Yavuz' Alıntı:
[quote="Emre Doğan":3a202]istanbul üniversitesini kazandım..Özellikle annemin bana senden hiçbişey olmaz demesinden sonra burayı kazanınca süper oldu
Kutlarım Emre, umarım sene kaybı yaşamadan mezun olursun. Bu arada annenin düşüncelerini yazınca aklıma bir hikaye geldi...

Oğlunun yaptıklarıyla canından bezen baba oğluna "Senden adam olmaz" der. Bunu hırs yapan oğlu okuyup kaymakam olur ve atandığı ilçede görevine başlar başlamaz babasının makamına getirilmesi talimatını verir. Baba gitmek istemediğini belirtse de görevliler verilen emir gereği götürmek zorunda olduklarını söyleyerek babayı yaka paça kaymakamın karşısına çıkarırlar. Kaymakam "Baba bana senden adam olmaz diyordun ama yanıldın ben kaymakam oldum" der. Baba da oğluna Ben sana kaymakam olamazsın demedim ki, adam olamazsın dedim. Haklı olduğumu bir kez daha ispatladın. Adam olsan babanı makamına yaka paça getirtmez, eve gelip güzel haberi bizlerle paylaşırdın" der.[/quote:3a202]
teşekkürler Onur abi..valla dediğin gibi hikayenin başları çok uyuyor anneme ama allahtan sonları farklı olacak.

Re: Re:

Onur Yavuz' Alıntı:
[quote="EsraGerçek":ff459]arman telefonlarına ulaşılamıyor..çıldırtma beni ses ver bi an önce..
gökçe çok sevindim.. tebriklerr:)
Esra Arman´da endişelenecek bir durum yokmuş. Marmara Radyo Televizyon bölümünü kazanmış. Gelecekte televizyon programlarının kalitesinin artılırılıp bilinçli bir toplum yaratılması konusunda iletişim araçlarının en etkin şekilde kullanılması için elinden geleni yapacağınının sözünü verdi :)

Gökçe sınav sonunda Onur Uncu´ya İTÜ Kaldırım Mühendisliğini kazanmaya kesin gözüyle baktığını söylemişin, orayı mı kazandın :)[/quote:ff459]
İTÜ DENİZCİLİK FAKÜLTESİ abi ... Var ya Gemiler böyle koskocaman ama tabi sen bilmezsin Ankara da deniz ne arar.Olsa olsa göl teknesi vardır oralarda.

Ben Rusyaya giderken,sana yolarım selamlarımı çok uzak diyarlardan... :)

Burak Trabzon´a ilk cezayı ÖSYM kesmiş ve sahaya giren kişinin de sınava girmiş olması dikkate alınarak Trabzon nüfusuna kayıtlı kişilerin sınavları iptal edilmiş. Burak, kardeşim Çankaya Üniversitesi İngilizce İşletme bölümünü burslu kazandı. Ama senin vakıf üniversitelerine olan antipatin nedeniyle yazıp yazmamakta tereddüt ettim. Ama sonuçta cesaretimi toplayarak yazmaya karar verdim :)

Bayram da Radyo Televizyon bölümünü kazanmış. Bu bölümde sağlam bir Galatasaraylı kuşak geliyor anlaşılan.

Gökçe geyik yapıyorsun sanıyordum, seni de kutlayalım o zaman. Aslında pompacılık da güzel meslekti ama tercihine saygı duymak gerekir.

Sınava girip istediği sonucu elde eden herkesi toptan kutlarım.

Üniversiteye adım atan herkesi tebrik ederim. Sizin mutluluğunuz, benim mutluluğumdur.

Gökce, Ankara'da göl de kalmadı artık, kurudu hepsi. İleride Ankara'ya büyük bir baraj yaparsak üzerinde gezmen için sana büyük bir gemi alacağım. :)

Onur Yavuz' Alıntı:
Burak, kardeşim Çankaya Üniversitesi İngilizce İşletme bölümünü burslu kazandı. Ama senin vakıf üniversitelerine olan antipatin nedeniyle yazıp yazmamakta tereddüt ettim. Ama sonuçta cesaretimi toplayarak yazmaya karar verdim :)

Abi senin bu sıralardaki Çankaya hassasiyetini çok iyi anlıyorum :)
Kardeşine hayırlı olsun dileklerimi ilet abim :)
Çankaya'ya yobazlar değil TÜRK çocukları sahiplenmeli ;)

Onur Yavuz' Alıntı:
Burak Trabzon´a ilk cezayı ÖSYM kesmiş ve sahaya giren kişinin de sınava girmiş olması dikkate alınarak Trabzon nüfusuna kayıtlı kişilerin sınavları iptal edilmiş. Burak, kardeşim Çankaya Üniversitesi İngilizce İşletme bölümünü burslu kazandı. Ama senin vakıf üniversitelerine olan antipatin nedeniyle yazıp yazmamakta tereddüt ettim. Ama sonuçta cesaretimi toplayarak yazmaya karar verdim :)

Bayram da Radyo Televizyon bölümünü kazanmış. Bu bölümde sağlam bir Galatasaraylı kuşak geliyor anlaşılan.

Gökçe geyik yapıyorsun sanıyordum, seni de kutlayalım o zaman. Aslında pompacılık da güzel meslekti ama tercihine saygı duymak gerekir.

Sınava girip istediği sonucu elde eden herkesi toptan kutlarım.
Evet Onur Abi Radyo-Televiyon Bölümünde Sağlam Bir Kuşak Geliyor..Artık Basındada GALATASARAY güçlü olacak bunun sözünü şimdiden veriyorum..Belkide çoğumuz için en büyük onur GALATASARAY'a hizmet etmektir ...

Arman bugün gözükmedi.İşleri var çocuğun.Tebrik eden herkesin yanakların öpüyormuş.

Ayrıca Arman çok güzelde patates yapıyor.Onu da söylemeden edemicem. :) Canım dostum benim.

Herkese tebrikler ama en büyük tebrik Burak abiye. Kaydırma yapmak kolay bir iş değil. :)

Abi beni yanlış anlamıyorsundur umarım. Sadece şaka yapıyorum. Bu yıl şanssızlık oldu ama seneye aynı şanssızlık olmayacak. İzmir'e bekliyorum seni. ;) :)