Trabzon'da herkes şaşkın :? Sivas maçı olayları sebebiyle burdakşleri yerleştirmediler sanırım :?
340 ve 330 arası acıkta kalan 17 arkadaşım var :?
340 ve 330 arası acıkta kalan 17 arkadaşım var :?
Esra Arman´da endişelenecek bir durum yokmuş. Marmara Radyo Televizyon bölümünü kazanmış. Gelecekte televizyon programlarının kalitesinin artılırılıp bilinçli bir toplum yaratılması konusunda iletişim araçlarının en etkin şekilde kullanılması için elinden geleni yapacağınının sözünü verdiEsraGerçek' Alıntı:arman telefonlarına ulaşılamıyor..çıldırtma beni ses ver bi an önce..
gökçe çok sevindim.. tebriklerr
Kutlarım Emre, umarım sene kaybı yaşamadan mezun olursun. Bu arada annenin düşüncelerini yazınca aklıma bir hikaye geldi...Emre Doğan' Alıntı:istanbul üniversitesini kazandım..Özellikle annemin bana senden hiçbişey olmaz demesinden sonra burayı kazanınca süper oldu
Kutlarım Emre, umarım sene kaybı yaşamadan mezun olursun. Bu arada annenin düşüncelerini yazınca aklıma bir hikaye geldi...Onur Yavuz' Alıntı:[quote="Emre Doğan":3a202]istanbul üniversitesini kazandım..Özellikle annemin bana senden hiçbişey olmaz demesinden sonra burayı kazanınca süper oldu
Esra Arman´da endişelenecek bir durum yokmuş. Marmara Radyo Televizyon bölümünü kazanmış. Gelecekte televizyon programlarının kalitesinin artılırılıp bilinçli bir toplum yaratılması konusunda iletişim araçlarının en etkin şekilde kullanılması için elinden geleni yapacağınının sözünü verdiOnur Yavuz' Alıntı:[quote="EsraGerçek":ff459]arman telefonlarına ulaşılamıyor..çıldırtma beni ses ver bi an önce..
gökçe çok sevindim.. tebriklerr
Onur Yavuz' Alıntı:Burak, kardeşim Çankaya Üniversitesi İngilizce İşletme bölümünü burslu kazandı. Ama senin vakıf üniversitelerine olan antipatin nedeniyle yazıp yazmamakta tereddüt ettim. Ama sonuçta cesaretimi toplayarak yazmaya karar verdim
biyoloji bölümü..yanılmıyosam bu bölümden çıkanlar ilaç firmalarında falan çalışıyolarmış.yada biyololji öğretmeni olabilirim..Can Bulubay' Alıntı:herkese tebrikler...
emre hangi bölüm..?
Evet Onur Abi Radyo-Televiyon Bölümünde Sağlam Bir Kuşak Geliyor..Artık Basındada GALATASARAY güçlü olacak bunun sözünü şimdiden veriyorum..Belkide çoğumuz için en büyük onur GALATASARAY'a hizmet etmektir ...Onur Yavuz' Alıntı:Burak Trabzon´a ilk cezayı ÖSYM kesmiş ve sahaya giren kişinin de sınava girmiş olması dikkate alınarak Trabzon nüfusuna kayıtlı kişilerin sınavları iptal edilmiş. Burak, kardeşim Çankaya Üniversitesi İngilizce İşletme bölümünü burslu kazandı. Ama senin vakıf üniversitelerine olan antipatin nedeniyle yazıp yazmamakta tereddüt ettim. Ama sonuçta cesaretimi toplayarak yazmaya karar verdim
Bayram da Radyo Televizyon bölümünü kazanmış. Bu bölümde sağlam bir Galatasaraylı kuşak geliyor anlaşılan.
Gökçe geyik yapıyorsun sanıyordum, seni de kutlayalım o zaman. Aslında pompacılık da güzel meslekti ama tercihine saygı duymak gerekir.
Sınava girip istediği sonucu elde eden herkesi toptan kutlarım.
Emre Sarp Kocaoğlu' Alıntı:Ben de Boğaziçi İnşaat Mühendisliği'ni kazandım,Emre,Gökçe ve Arman'a tebrikler.
Emre Sarp Kocaoğlu' Alıntı:Ben de Boğaziçi İnşaat Mühendisliği'ni kazandım,Emre,Gökçe ve Arman'a tebrikler.