ÖSS

7 senede özel üniversite bitirmiş biri olarak pek tavsiye etmem özel üniversiteleri.. gitsin güzel güzel Boğaziçi, İTÜ haketmiş zaten o formayla girerek..

Arkadaşlar geçmiş olsun...

Bu bölümde Berkan ve Burak'ı göremedim şoke oldum, onların sonuçlarını bekliyordum sırf onlar için geldim cafeye... Bilen varsa yazabilir mi nasıl geçmiş yani, memnun oluırum...

Alperen Kaplan' Alıntı:
Arkadaşlar geçmiş olsun...

Bu bölümde Berkan ve Burak'ı göremedim şoke oldum, onların sonuçlarını bekliyordum sırf onlar için geldim cafeye... Bilen varsa yazabilir mi nasıl geçmiş yani, memnun oluırum...
Burak Ceyhan ise sınav nasıl geçti dedim Teğet geçti dedi :)
iyi sayılır ama pek de istediğim gibi değil dedi cok daha iyi yapabilirdim dedi stresten mat2 yapamadım adam gibi dedi Burak İçin hangisi hayırlıysa o gerçekleşsin ;)
Zeki insan ne de olsa bir şeyler yapmıştır :)

:D Sınavdan önce dolabima baktım, ne giysem anlamlı ve hoş olur diye bundan iyisini bulamadım :)
"Formamı çıkarmam abi" :) Tüm dilekleriniz için de teşekkürler :D.

Çok daha iyi yapabileceğim bir sınavdı ama saçma sapan yanlışlar yapmışım.250 civarında bir puan alacağım.Yetmez gibi duruyo ama bakıcaz artık...

Saadet Unal' Alıntı:
[quote="Alperen Kaplan":3d75xjm8]Kendinizden niçin bahsetmediniz? :)

Katılıyorum. Ayşegül hanıma sorduk ama tatmin edici bir cevap alamadık ne yazık ki.. :) Gerçi Burak'a ne söyledi bilmiyorum.[/quote:3d75xjm8]
Bende bu sorunun beni teğet geçeceğini umuyordum :oops: :)
Sınava hiç çalışmıyordum ama bu sene tavan yaptı HİÇ çalışmadım ama Allahdan bilgi birikimim sağlam :) Bir yıl dış dünyayla bağlantımı kessem olacakda olmuyor yapamıyorum :oops:
Bilgisayar internet Galatasaray,Maçlar,Işıl Alben,Bayan Takımımız vs vs onlarsız da olmuyor
Annemde şu internette sadece Işıl Alben ve Galatasaraymı var arada test felan da çöz diyor(Vicdan Azabı çok çekiyorum :oops: )
Evet Benim için bir tek Galatasaray,Işıl Alben Ve Çok Sevdiğim Galatasaray Taraftarı var:)
Galatasaray Herşeyim
Sınavı bile Galatasaraya Bağladım :)

Yapma ya ? Üzüldüm valla senin için.. Sen pek iyi bir sonuç beklemiyorsundur şimdi doğal olarak.. Neyse bari Burak hedeflerine ulaşsın tek dileğim bu :)

3. kez girdim, girdiğim sınavların en kolayı bu idi. Hele ki MAT-1 resmen süreyi fazla harcamadan yapılacak cinstendi.
Sadece 1. bölüm Edebiyat kısmı geçmişe nazaran zordu biraz...

Berkan Karadurmuş' Alıntı:
Olmadı, olduramadım.
:)
Konuşmayı Ögrendim Önce GALATASARAY Dedim ! Yazmayı Öğrendim Önce GALATASARAY Yazdım ! ßayramlarda Çubuklu Galatasaray Formamı Giydim , Sokaklarda Metin Oktay , Kaptan Işıl Alben Oldum ! Sınav Yada Maç Dediler Önce GALATASARAY'ı Seçtim ! Kendini iLk Aşkım Sanıyorsun Ama Ben Önce GALATASARAY'ı Sevdim !!!

Herkese geçmiş olsun.

Ben ne çok iyi geçti diyip birşey yapamayanlar gördüm. İnanıyorum ki herkes istediği yere girecek diyerek sözlerimi tamamlayıp istedikleri yerlere girmelerini temenni ediyorum.

ali canyoldaş' Alıntı:
[quote="Uğur YILMAZ":32ypa6g5]Herkese geçmiş olsun.

Ben ne çok iyi geçti diyip birşey yapamayanlar gördüm. İnanıyorum ki herkes istediği yere girecek diyerek sözlerimi tamamlayıp istedikleri yerlere girmelerini temenni ediyorum.

denemelerdeki kadar güzel olmasada iyidi işte,hamd olsun ;)

türkçe 28 2 yanlış :oops:
sos 1 30 ;)
mat 1 26 doğru 4 boş
;) edb sos 28 doğru 2 boş ;)
mat 2 25 doğru 4 yanlış 1 boş[/quote:32ypa6g5]

Diyanet İşleri Başkanlığını tutturabiliyor musun peki suat ??

Ali canyoldaş sen matematik 2. bölümde o kadar net yaptın öyle mi? Anlatsana vektör sorusunu nasıl yaptın?
Anlatsana analitik sorusunu nasıl yaptın?
Anlatsana dizilerde limit sorusunu nasıl yaptın?
Anlatsana türevin türevinin türevinin türevini nasıl aldın?
Anlatsana kaç farklı çember çizilebilir sorusunu nasıl yaptın?

Helal olsun Suat,Osman,Mehmet....Aydın !! :)