Ne stres ,ne kaygı sıradan bir sosyoloji sınavına girer gibiyim.[Asıl anormallik bende herhalde?]
ülke tv de sıradışı programını izleyen biri daha..Salih GOZMEN' Alıntı:Sinava girmeden 1 saat once 1 adet haslanmis patates yiyin. Zihin acikliligi yapiyormus. Kagidiniz geldigi an hemen saldirmayin. Saldirdiginiz an, enerjinizin 40% harciyormusunuz. Relax olun, 1 dakika sonra baslayin, yaninizda 1 tane cos sesi cikaran meyve suyu var ise, onu acin ki herkez size baksin. Ah yandim demeyin, yerim seni ÖSS deyin. Umarim basarili olursunuz.
Not: Bunlar benim tavsiyelerim degil, dunyanin en akilli insaninin, tavsiyelerinin bir kismi.
YiğitYalçın' Alıntı:Vay be. Şu sınavdan sonra hayatımda büyük bir boşluk oluşacak sanki . Her yerde "öss" her gören "öss" Bugün sınav salonuma bir kez daha gittim. Sık gidiyorum alışmak için .
demişim 14 Haziran 2008 tarihinde...Onur Yavuz' Alıntı:Sınava girecek arkadaşlar bilsinler ki sınav sadece bilginizi ölçüyor ancak yaşamda önemli olan kişiliğiniz. Kişiliğiniz bozulmadıktan sonra hayatta bir şekilde başarılı olursunuz.
Sınava giren arkadaşlara başarılar.
Alperen Kaplan' Alıntı:ÖSS ha, ne güzel be gireceksiniz kurtulacaksınız. Bizim dert yeni başlıyor. Hadi bakalım hayırlı haberlerinizi bekliyoruz, dualarımız sizinle.