ÖSS

Sinava girmeden 1 saat once 1 adet haslanmis patates yiyin. Zihin acikliligi yapiyormus. Kagidiniz geldigi an hemen saldirmayin. Saldirdiginiz an, enerjinizin 40% harciyormusunuz. Relax olun, 1 dakika sonra baslayin, yaninizda 1 tane cos sesi cikaran meyve suyu var ise, onu acin ki herkez size baksin. Ah yandim demeyin, yerim seni ÖSS deyin. Umarim basarili olursunuz.

Not: Bunlar benim tavsiyelerim degil, dunyanin en akilli insaninin, tavsiyelerinin bir kismi.

Salih GOZMEN' Alıntı:
Sinava girmeden 1 saat once 1 adet haslanmis patates yiyin. Zihin acikliligi yapiyormus. Kagidiniz geldigi an hemen saldirmayin. Saldirdiginiz an, enerjinizin 40% harciyormusunuz. Relax olun, 1 dakika sonra baslayin, yaninizda 1 tane cos sesi cikaran meyve suyu var ise, onu acin ki herkez size baksin. Ah yandim demeyin, yerim seni ÖSS deyin. Umarim basarili olursunuz.

Not: Bunlar benim tavsiyelerim degil, dunyanin en akilli insaninin, tavsiyelerinin bir kismi.
ülke tv de sıradışı programını izleyen biri daha..
:)
yaşasın patates yemek..

Sınava girecek kardeşlerim için tek bir önerim var. Sadece şuana kadar yaptıklarınızın dışına çıkmayın. Herşey için geçerli bu. Sabah kalktığınız saat, sabah kahvaltısında neler yediğiniz, össdeki bölümleri hangi sırayla çözdüğünüz vb. şeyleri hiç değiştirmeye kalkmayın. Birde kalemkutunuzu iy kontrol edin ben çektim siz çekmeyin :)

Vay be. Şu sınavdan sonra hayatımda büyük bir boşluk oluşacak sanki :D. Her yerde "öss" her gören "öss" :D Bugün sınav salonuma bir kez daha gittim. Sık gidiyorum alışmak için :D.

YiğitYalçın' Alıntı:
Vay be. Şu sınavdan sonra hayatımda büyük bir boşluk oluşacak sanki :D. Her yerde "öss" her gören "öss" :D Bugün sınav salonuma bir kez daha gittim. Sık gidiyorum alışmak için :D.

Aynı şekilde pek bir içiçe oldum kendi okuluma bile bu kadar sıklıkta gitmiyordum açıkcası, zaten imam hatip lisesinde gireceğim nasipse.. Hamd olsun ilahi güçlerde yanımda olacak inşallah sinyali geldi. :)

Öss'yi adam gibi atlatın sonra o boşluğun ne kadar mükemmel olduğunu anlayacaksınız. Ayrıca asıl iş üniversitede başlıyor :) Tekrar başarılar...

ÖSS'den sonra sonu 's' harfi ile biten nice sınavlara gireceksiniz. Kanıksayacaksınız s harfini. Artık vücudunuz bağışıklık kazanacak. Sabaha kadar maç izledikten sonra 2 saat uyku ile sınava gidecek kadar basit gelecek artık size :) :) S harfini sevmeye bile başlayacaksınız :)

Bir tembellik var üstümde...

Onur Yavuz' Alıntı:
Sınava girecek arkadaşlar bilsinler ki sınav sadece bilginizi ölçüyor ancak yaşamda önemli olan kişiliğiniz. Kişiliğiniz bozulmadıktan sonra hayatta bir şekilde başarılı olursunuz.

Sınava giren arkadaşlara başarılar.
demişim 14 Haziran 2008 tarihinde...

Bu yazımı okuyup bu sınava girecek kardeşlerimin, bu sınavı en güzel şekilde geçireceğini ümit ediyorum.

Başarılar diliyorum hepinize.

öncelikle başarı dileyen bütün kardeşlerime teşekkür ediyorum.bende 2009 ÖSS ye girecek bütün herkese başarılar diliyorum.inşallah gönlümüzde yatan yerleri kazanırız.şimdiden allah herkese zihin açıklığı versin.kaleminize kuvvet arkadaşlar...

Ya Kazanamazsam?..

Bu soru bütün sınava girenlerin aklının bir yerinde kıvranır durur.
?Ya kazanamazsam?..?
Şu yanıtı cesaretle verelim.
YA KAZANAMAZSAN?..
Ne olur?
Emeklerin boşa mı gider?
Ailene karşı mahçup mu olursun?
Akrabalarına küçük mü düşersin?
Unutma ?bunlar senin duygularındır?.
Bunları duyabilirsin.
Canın sıkılır.
Dünyan da kararır mı? Belki.
Ama dünyada kazanamayan çoktur.
Sen de her sınavı kazanamayacaksın.
Ama şimdi yıkılmanın değil, düşünmenin zamanıdır.
Yeniden yoluna devam etmenin zamanıdır.
Yılmayanlar kazanır, bunu unutma.
Yeniden deneyeceksin.
Ve kazanacaksın.
Çevrenin ne diyeceği değil?
Senin kendine ne diyeceğin önemlidir.
Sen kendine şunları söyleyeceksin.
BEN SINAVA GİRECEĞİM
VE KAZANACAĞIM
EĞER KAZANAMAZSAM
YENİDEN GİRECEĞİM
VE KAZANACAĞIM
EĞER VAZGEÇERSEM
İŞTE O ZAMAN KAYBETMİŞ OLURUM.
ŞİMDİ SEVGİLİ ÇOCUĞUM,
GİR VE KAZAN.
BUDUR?

Erdal ATABEK / Cumhuriyet, 13.6.2009

Fazla şey yazmama lüzum yok, arkadaşlar benim diyeceğim herşeyi yazmışlar zaten o yüzden sınava girecek herkese gönülden başarılar diliyorum.

ÖSS ha, ne güzel be gireceksiniz kurtulacaksınız. Bizim dert yeni başlıyor. :) Hadi bakalım hayırlı haberlerinizi bekliyoruz, dualarımız sizinle.