ÖSS

ya insana sanki zorla çalışma isteği var ama çalışmakta istemiyor insan ilginç bir şey

bu arada sınava giren bu sitedeki herkese başarılar

not:bu televizyonlarda girmeden önce demeç veren kişiler vardır ya derler herkese başarılar ne kadar saçma bir laf herkes başarılı olabilir mi herkes başarılı olsa kim nereye gider

Benim dileğim sınav sonrası ile ilgili. Umarım iyi bir puan alıp, istediğiniz bir bölüme yerleşirsiniz. Bir yere yerleşeyim de neresi olursa olsun demeyin, bir amacınız olsun, oraya girin. Başarılar.

Bu sene foruma attığım ilk mesaj bu galiba...
Başarı dileyen arkadaşlara teşekkür ederim.Aynı kaderi paylaştığımız arkadaşlarıma da başarılar dilerim.

Bu sene sınava girenler çok şanslı çünkü büyük kontenjan açıldı bu şansı kullanmanızı dilerim kazanmanızı da temenni ettikten sonra
BaşarılAr Diliyorum... :p

sınav bitti.Bu zorlu süreci atlatan bütün arkadaşlarıma geçmiş olsun diyorum.İnşallah herkes istediği yere gidebilir.

Bağdat KAYNAK' Alıntı:
ÖSS'den sonra sonu 's' harfi ile biten nice sınavlara gireceksiniz. Kanıksayacaksınız s harfini. Artık vücudunuz bağışıklık kazanacak. Sabaha kadar maç izledikten sonra 2 saat uyku ile sınava gidecek kadar basit gelecek artık size :) :) S harfini sevmeye bile başlayacaksınız :)
Benim tek Seveceğim S galataSaray olur :)
Sınavlardan kurtuluş yok Ama sınavları sevmeye başladım:) O günlerde kral da kraliçede prensde prenses de sizsizin evin içinde ağızınızdan çıkacak tek kelimeye bakılıyor ya resmen evin içindeki tek söz sahibi oluyorsunuz odamın kapısını milimetrik hareketlerle açılıyor lamba zaten asla açılmıyor bir balerin edasıyla parmak uçlarında yürümeler nerdeyse nefes almayacaklar perdeyi çekerken bile sanki çok kırılganmış gibi çok nazik hareketlerle kapatılıyor sınavda da görevli eğitimciler hiç olmadıkları kadar yumuşak hiç olmadıkları kadar sevimliler gözlerimizin içine bakıyorlar bir sorun varmı diye sırf bunun için her sene sınava girerim :)

Arkadaşlar sınav nasıldı, umarım sınavlarınız iyi geçmiştir. Ben sözel bölüm için yazayım, sorulara baktım bana kolay geldi. Umarım iyi puanlar alırsınız. ÖSS' ye başvurular azalmış bu sene, o yüzden girme ihtimaliniz yüksek. Kontenjan artışı da oldu.

Haberlerde izlediklerim gerçekten beni çok şaşırttı. Sınavı kazanma garantisi ile 50 bin euro karşılığında sınava giren bir çete, Ş. Urfa' da çökertilmiş. Çok ilginç. Ancak bizde olur heralde.

Herkesin istediği gibi geçmiştir umarım sınav..İnşallah gelecek puanlarla doğru tercih yapıp , istediğiniz yerlere girersiniz..

Sınavın 1. bölümü oldukça iyi geçti. Umarım saçma sapan hatalar yapmamışımdır :D. 2. Bölüm ise daha bir zorluydu. Edebiyat ta falan bir hayli kıyı köşe şeyler vardı sanki. Mat2 de de bir şeyler yaptım ama bilemiyorum, özellikle geometrisi kötü oldu benim için :D. Sınav sonrası çok neşeliydim, muhtemelen girdiğim yerdeki en neşeli insandım :D. Artık iyisi kötüsü geri de kaldı, üzerimden bir yük kalktı diye bir hayli mutluydum. Parçalı formam sırtımda marşlar şarkılar söyleyerek çıktım :D.Sınav sonrasından bir kare:D :
4910_102133042368_694197368_1896386_6783034_n.jpg

Bugün yeğenimi sınava götürdüm.Onun ve arkadaslarının yüzündeki heyecanı gördüğümde kendi sınav günüm geldi aklıma.

Bu daha iyi günleriniz arkadaslar üniversiteyi kazanın diferansiyel denklemler ve mukavemet sınavlarında görürüm ben sizleri :)

Şaka bir yana sınava giren tüm renkdaslara sonsuz başarılar.Üniversiteyi kazandıgınızda ilk iki senenizi çok ama çok iyi değerlendirin gezin tozun ama alttan ders bırakmayın
çünkü 3. sınıfa geldiğinizde üniversitenin tadı kaçıyor.gercek hayatla yüzleşiyorsunuz ve alttan aldıgınız dersler bela gibi peşinizde dolanıyor.Sonra onu vermek için deli gibi çalışmak zorunda kalıyorsunuz.

Yani siz siz olun sakın ha alttan almayın.sonra pişman olursunuz :)