Öyle bir geçer zaman ki..

Geçen gece oyalanırken ilk bölüm tekrarının büyük bölümünü izledim hasbelkader.. Sanıyorum bu sene izleyeceğim numune dizi artık budur.. Ancak bir diziyi adam gibi izleyebiliyorum, bari bu olsun.

Yine bir dönem dizisi aslında.. Anladığım kadarıyla 60 lı yıllarda geçiyor.. Sorunlu bir çekirdek aile, sert bir baba, anaç bir anne falan.. Hiç şaşırmadığım şekilde üniversiteli bir kız var evde ve siyasi olaylara karışan sevgili. Klasik ama denemeye değer.. Bu Erkan Petekkaya da nasıl böyle bir oyuncuya dönüştü anlayabilmiş değilim.. İlk gördüğümde ağaç gibi duruyordu, adam oyuncu oldu..

http://www.kanald.com.tr/oylebirgecerzamanki

3-4 sene öncesinin moda dizilerinin devamı gibi geldi bana ama güzel.

İşledikleri konu hiçbir zaman halkın ilgisini kaybetmez.

İzlemeyi düşünüyorum ben de.

Milliyet'te okuduğuma göre dizi 68'leri anlatıyor, ilk bölümünü şöyle böyle izledim. İlk başta fena gelmedi bana, dönemin siyasi olaylarını da işleyecekler galiba..

Umarım güzel bir dönem dizisi olur, bu arada Erkan Petekkaya ve onun büyük oğlunu oynayan çocuğun oyunculukları da epey iyiydi. Hatta Erkan Petekkaya her projesinde üstüne katarak oynuyor..

Barış Şişman' Alıntı:
Milliyet'te okuduğuma göre dizi 68'leri anlatıyor, ilk bölümünü şöyle böyle izledim. İlk başta fena gelmedi bana, dönemin siyasi olaylarını da işleyecekler galiba..

Umarım güzel bir dönem dizisi olur, bu arada Erkan Petekkaya ve onun büyük oğlunu oynayan çocuğun oyunculukları da epey iyiydi. Hatta Erkan Petekkaya her projesinde üstüne katarak oynuyor..
Kenan Birkan Erkan Petekkaya olsaydı daha iyi olmazmıydı abi ?
Ben bu adamın oyunculuğunu çok beğeniyorum sırf onun için izlenir..
Hoşumada gitti zaten :)

İzleyeceğim bir diziye benziyor. Şarkısını çok severim. Hatırla Sevgiliye benziyor ama bu sefer sosyal yapı da dahil. Bir de Fatmagül var. İkisini de izleyeceğim.

Erkan Petekkaya´nın oyunculuğu tartışılmaz zaten. Ama bu dizide ' Mete ' rolünü oynayan genç gerçekten çok iyi bir oyuncu..

Çok nadir Türk dizilerini izlerim. Bu dizi çok hoşuma gitti..

Kanal D'nin dizileri sürekli aile felaketlerini işliyor. Yaprak Dökümü, geçen sene Aşk-ı Memnu, bu sene bu dizi. Sürekli kötülük, insanları duygusal olarak çökerten, felaketler üzerine kurgulanmış bir sürü dizi çekiliyor. Bu eleştirilmesi gereken bir konu.

Ama, Caroline güzel.:)

Sefa Kadakal' Alıntı:
[quote="Barış Şişman":30vlbip4]Milliyet'te okuduğuma göre dizi 68'leri anlatıyor, ilk bölümünü şöyle böyle izledim. İlk başta fena gelmedi bana, dönemin siyasi olaylarını da işleyecekler galiba..

Kenan Birkan Erkan Petekkaya olsaydı daha iyi olmazmıydı abi ?
Ben bu adamın oyunculuğunu çok beğeniyorum sırf onun için izlenir..
Hoşumada gitti zaten :)[/quote:30vlbip4]Sefa; epey sonra gördüm, özür dilerim bu geç cevap için..

Bence olmazdı, tamam bende beğeniyorum Erkan Petekkaya'yı ama o kadar da değil. Yani Haluk Bilginer iyidir orada.. :)

Cemile'nin suçu ne?

İşin şakası bu ama bu sene izlemek istediğim tek diziyi de zamanım uymadığı için kaçırıyorum. Tekrarlarına bakacağız artık.

Güzel dizi belki ama fazla duygusal,mesela küçük Osman'ın ağlama sahnelerini falan görünce benim moralim bozulur o yüzden takip etmiyorum diziyi.İnşallah bu diziyide Yaprak Dökümüne benzetmezler.

Bağdat KAYNAK' Alıntı:
Cemile'nin suçu ne?

İşin şakası bu ama bu sene izlemek istediğim tek diziyi de zamanım uymadığı için kaçırıyorum. Tekrarlarına bakacağız artık.

Benim de izlemek istediğim tek dizi bu ama nedense salı akşamı hiç evde olamıyorum.. özellikle yapsam olmaz.. ondan sonra tekrarını ara dur.. gerçi bu dizi bana göre, öyle muhteşem, kült olacak bir dizi değilmiş ama dur bakalım.. Başlarken, bir klasik başlıyor gibiydi ama değil herhalde.. yarın öbür gün Gossip Girl başlarsa, ben anında satarım : ))

Emre Yüksel' Alıntı:
[quote="Bağdat KAYNAK":db4pbc4s]Cemile'nin suçu ne?

Benim de izlemek istediğim tek dizi bu ama nedense salı akşamı hiç evde olamıyorum.. özellikle yapsam olmaz.. ondan sonra tekrarını ara dur.. gerçi bu dizi bana göre, öyle muhteşem, kült olacak bir dizi değilmiş ama dur bakalım.. Başlarken, bir klasik başlıyor gibiydi ama değil herhalde.. yarın öbür gün Gossip Girl başlarsa, ben anında satarım : ))[/quote:db4pbc4s]
Eski Gossip Girl mü kaldı :)

Arkadaş, bu seneki dizimiz bu dedik, numune budur dedik, baltayı taşa vurduk.
Neymiş böyle yahu.. Etrafta ana,bacı, teyze,hala, sevgili, eş hata dişi sinek varken bile izlenmez bu..
Gözyaşları sel.. Ne melodrammış, ne aile dramıymış yahu..
Yavaş yavaş çıkarım ben bu diziden..İçim parçalandı.

Bazı sahnelerde gerçekten gözlerim doluyor,her ne kadar aile'nin babasına kızsamda,bazen içimden babası oğluna sarılsa oğluda onu affetse diye geçiyor bu dizi hep böyle kötü mü devam edecek ya :)

Oyunculuklar çok başarılı. Özellike Osman ve abisi Mete çok iyi oynuyor. Bazen ben de ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. Arkadaşım onlar gerçek değil diyor ama :)