Öyle bir geçer zaman ki..

Dizide çok abartılı bir subjektiflik siyasi olaylarla ilgili falan ama hiç değinmeyeceğim oraya. O kısımlara aldırış etmeden izliyorum onlara rağmen çokta sevdim bu diziyi. Kolay kolay ısınmam bir diziye böyle. Ama başta Osman'ı görüpte ısınmamak elde değil gerçekten :) Önümüzdeki haftayı merakla bekliyorum inşallah bayram falan diye yayınlamamazlık yapmazlar :D

Rolling Stones- Paint it black şarkısı çaldı bu bölümde..
Hey gidi günler hey. :)
Dizi çok güzel. Severek takip ediyoruz.

Mert Göker' Alıntı:
Rolling Stones- Paint it black şarkısı çaldı bu bölümde..
Hey gidi günler hey. :)
Dizi çok güzel. Severek takip ediyoruz.

Ya size ne kadar teşekkür etsem az bende bu şarkının ismini arıyordum :)

Ayrıca diziden sonra yatağa gidip ağlayasım vardı yaptım mı? Orası bana kalsın :)

Burada çeşitli arkadaşlar , bir kaç kez gündeme getirmişti..
Dizide sağ-sol çekişmelerine çok taraflı bakılıyor diye..
Sonunda ülkücüler dizi setini basmışlar , ne biçim iş diyerekten..
Onlar zaten sağı solu basmaya yer ararken ellerine çok güzel bir koz verilmişti.
Dizide solcular da bellerinde tabanca ile gezip ateş ediyor ama nasıl oluyorsa tek suçlu sağ görüşlüler olarak betimleniyor..
Tabii ki bu set basmaları falan normal kılmaz ama dizi bu konuda çok saçma bir noktada ve abartının da dozu kaçtı..

Set bastı derken sete gidip protesto etmişler,Set bastı cümlesi kullanılmış haberde sanki sete girip ortalığı dağıtmışlar gibi

İyi,hoş bir dizi ama acının dozajını abarttılar gibi biraz'da iyi şeyler olsun arada, bu şekilde devam ederse dizi dram dizisinden çok komedi'ye dönecek,çünkü biryerden sonra insan dalga geçmeye başlıyor sürekli dram,sürekli kötü bir olay en acılı filmlerde,dizilerde bile araya komik veya eğlenceli sahneler yerleştirmek lazım.

Kır pidesi sahnesinde ayran muhabbetinde vardı ama çok küçük kaldı, gerçi hatırlamıyor pek kimse ve bu da çok doğal sanki. Ama dediğin gibi biraz daha uzun tutsalar böyle sahneleri daha iyi olur..

Öyle bir "gerer" zaman ki : ) isminin hakkını verdi dün : )

Bu dizinin senaryosunu değil de hikayesini kim yazıyor ben onu merak ediyorum.
Bu nasıl bir ruh halidir, bundan daha kötü ne olabilir diye düşünüyordur akşama kadar..
Herkes Mete'yi konuşuyor.. Ağabeyi ve ablası da sanatçı imiş sanırım..
Genlerle, yoğrulduğu yerlerle ilgili herhalde..

hahahahaha dün ders çalışırken içerden sesler geliyordu bi koştum baktım mete denilen şahış dellenmiş :) Bu tür roller ve sahneler oyunculuk için çok büyük şanstır.Bu sahne onu baya bi cvsinde yer alır.