Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Washinghton'un sakatlığı mı var yoksa bir takımla anlaştı mı?
neden düşünülmez anlamıyorum tam aradığımız tarz bir oyuncu...

Ben de çok merak ediyorum. O çok beğenilen Bo Mccaleb'ten bir farkını göremiyorum Darius Washington'un. Tam aradığımız delici ve patlayıcı tarzdaki guard kendisidir diye düşünüyorum. Hem maliyeti uygundur, hem de ligi ve Galatasaray'ı tanıyan bir isim.

Ankara'da ikamet ettiğim için bu sezon birçok kez izleme fırsatım oldu kendisini.

Sanki birisi kafasına silah dayıyor da o şartlar altında basketbol oynuyor gibi.Çok çok formsuz.Aklı tamamen basketboldan uzak.Arada sırada iyi maçlar da çıkartıyordu ancak kesinlikle geçen yılki oyunu bir üst seviyede basketbol oynamasını hak etmiyor.

Mccaleb ile de arasında fazlasıyla fark var sanki:)

Yorgunluktan ne kadar para istedigine bakamayacagim ama Barbosa Avrupa'dan gelecek iyi tekliflere acigim demis, cok fark yaratir Avrupa'da, 2 numaraya isterim sahsen.

Avrupa'dan o parayi alamayacagini zaten biliyor olmali :) O kontratlara bakacaksak Farmar'in da gelmesi cok zor Efes'e, bu adamlar bu miktarlarda yeni kontrat bulamadiklari icin Avrupa'ya geliyor

barbosa bize kalmaz bence ama mesela kyrylo fesenko bize gelebilir geçen yıl bonsu olmasa ataman istemişti bjkye fesenko yu su an free agent ve bence bir kontrat alamayabilir 300 binUSD ye oynuyormuş...yada guard olarak landry fields olabilir teklif alır bence ama şansımızı deneyebiliriz...800 binUSD alıyormus...

Fields senelik en az 6-7 milyondan kontrat kapar ama o paralara bakmayin, mesela Jeremy Lin gecen send kac para aldi? Simdi 3 senelik 25m dolar ustu paraya imzalayacak. Ha Barbosa Avrupaya karar verirse bizden once atlayan takimlar mutlaka olur ama burda alacagi teklif 2m euroyu gecmez Farmar bile gecen sene cok ust duzey bir EL oynayip 2,5m euroya evet demis durumda.

NBA den iyi oyuncular banko düşer bu yıl avrupaya iyi olucakta bence mesela scott machado draftta seçilemedi büyük bir süprizle yaz ligi daveti aldı mı bilmiyorum ama bence çok üstdüzey oynayabilir avrupada...
fields bencede NBA de kalır...
barbosa yı ispanyollar alır aynı şekilde thiago splitter da bekliyorum avrupaya
hem CSKA yine favori olmak için euroleague de Kirilenko-Shved-Krstic in boşluğunu doldurması gerekli ki bunu en iyi NBA ile yaparlar yani bize pek ekmek düşmez gibi duruyor...

bence alabilecegimiz bi nba yada avrupalı free agent bile oyuncu zor bize bırakmazlar biraksalar bile ne kadar para verecen orası da ayrı bı mevzu

ben hala hawkins , bonsu , ersin daglı alınması taraftarıyım ne olursa olsun yok bonservıs mıs yok yıllık ucret mıs demeyeceksın kardesım paraya kıyacaksın

yaw olaya neden profesyonel olarak bakmıyoruz adam gazoz sısesıne oynamayacak kı para ıcın oynayacak tabıkı daha fazla verenı secer sız daha ıyı maas verenı tercıh etmezmıınız allah askına bu devırde ınsanlar parası ıcın yapamayacak seylerı yoktur bu hepimiz ıcın gecerlıdır

yok gs lık ruhuymus ıvır zıvır seyler onlar kımseyı kandırmayalım

Transfer dönemindeki sorunlarımızda hatta ciddi sorunlarımızdan bir tanesi takımda düşünmediğimiz ama sözleşmesi devam eden oyuncular sorunu muhtemelen.Geçen sezon ilk onikiye giremeyen Evren'in 1 yıl daha kontratı var.Ataman'ın takımda muhtemelen düşünmediği Cevher'in de bir sene daha kontratı var.Lakovicin iki yıl daha kontratı var sanırım.Belki hepsinden önemlisi Shumpert'in de devam eden sözleşmesi var ki bu sözleşmeden çıkmadan yeni bir devşirme sözleşmesi yapılamaz sanırım .Diğeri için ben transferimi yapayım sözleşmesi evam eden oyuncularla bir şekilde anlaşım dersin ama örneğin Ersin ile Shumpert'in sözleşmesindne kurtulmadan anlaşma yapamıyoruz muhtemelen.

Murat Özyer twitter'dan önümüzdeki hafta çok hareketli geçecek şeklinde bir tweet göndermiş.
Bunu transfere yormak doğru bir önerme olur kanımca.

NBA den iyi oyuncular banko düşer bu yıl avrupaya iyi olucakta bence mesela scott machado draftta seçilemedi büyük bir süprizle yaz ligi daveti aldı mı bilmiyorum ama bence çok üstdüzey oynayabilir avrupada...
hem CSKA yine favori olmak için euroleague de Kirilenko-Shved-Krstic in boşluğunu doldurması gerekli ki bunu en iyi NBA ile yaparlar yani bize pek ekmek düşmez gibi duruyor...

Krilenko dün 1 sene daha cska'da kalacağını açıklamış.

barbosa bize kalmaz bence ama mesela kyrylo fesenko bize gelebilir geçen yıl bonsu olmasa ataman istemişti bjkye fesenko yu su an free agent ve bence bir kontrat alamayabilir 300 binUSD ye oynuyormuş...yada guard olarak landry fields olabilir teklif alır bence ama şansımızı deneyebiliriz...800 binUSD alıyormus...

landry fields henüz çaylak kontratıyla oynadıgı için o kadar düşük ücret alıyor...bu sene kontrat yenileyecek ve en az 10 sene daha nba'de izleyecegiz kendisini zira 2.01 olup da 2 numara oynayabilen adam pek yok nba'de...

splitter gibi yetenekli bir uzun üstelik spurs gibi bir organizasyonda yer alıyorken avrupalı hiçbir takım hayal etmesin splitter'i...ömer'in kontrat bulabildigi yerde splitter'in maksimum kontratla oynaması gerek...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...