Washinghton'un sakatlığı mı var yoksa bir takımla anlaştı mı?
neden düşünülmez anlamıyorum tam aradığımız tarz bir oyuncu...
Yorgunluktan ne kadar para istedigine bakamayacagim ama Barbosa Avrupa'dan gelecek iyi tekliflere acigim demis, cok fark yaratir Avrupa'da, 2 numaraya isterim sahsen.
Fener almayinca bizi secen hawkinsi istemiyorum galatasaray kulubu hawkinsden kat kat buyuktur hadi baska kapiya
NBA den iyi oyuncular banko düşer bu yıl avrupaya iyi olucakta bence mesela scott machado draftta seçilemedi büyük bir süprizle yaz ligi daveti aldı mı bilmiyorum ama bence çok üstdüzey oynayabilir avrupada...
fields bencede NBA de kalır...
barbosa yı ispanyollar alır aynı şekilde thiago splitter da bekliyorum avrupaya
hem CSKA yine favori olmak için euroleague de Kirilenko-Shved-Krstic in boşluğunu doldurması gerekli ki bunu en iyi NBA ile yaparlar yani bize pek ekmek düşmez gibi duruyor...
barbosa bize kalmaz bence ama mesela kyrylo fesenko bize gelebilir geçen yıl bonsu olmasa ataman istemişti bjkye fesenko yu su an free agent ve bence bir kontrat alamayabilir 300 binUSD ye oynuyormuş...yada guard olarak landry fields olabilir teklif alır bence ama şansımızı deneyebiliriz...800 binUSD alıyormus...
NBA den iyi oyuncular banko düşer bu yıl avrupaya iyi olucakta bence mesela scott machado draftta seçilemedi büyük bir süprizle yaz ligi daveti aldı mı bilmiyorum ama bence çok üstdüzey oynayabilir avrupada...
fields bencede NBA de kalır...
barbosa yı ispanyollar alır aynı şekilde thiago splitter da bekliyorum avrupaya
hem CSKA yine favori olmak için euroleague de Kirilenko-Shved-Krstic in boşluğunu doldurması gerekli ki bunu en iyi NBA ile yaparlar yani bize pek ekmek düşmez gibi duruyor...