Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yok artık Onur bari bunlara yapma. Seni ciddiye almayı bırakacam sonunda :)

Batiste iyi neyse de Satonun neyi var ya? Bitikti geçen yıl resmen.Pananın en çok aksayan adamlarından birisini yıllık 2 milyon dolara getirmek akıllıca transfer mi? Şunu anladım büyük takımdan kim gelse millet direk methiyeler düzecek? Lakovice de herkes çoşuyordu -ben dahil- şimdi gitsede kontratından kurtulsak diye dua ediyoruz.Batiste yine bir nebze katkı verirde Sato çok fena ellerinde patlayacak

Hadi tamam Sato bir yere kadar kabul edilebilir görev ve sistem adamı diyelim de Batiste Fenerbahçe'de de olsa ligimizde oynaması benim için hoş bir durum sizi bilemem. Bu adamlar kendi takımlarını bir üst seviyeye çıkarır rakiplerde mecburen çıkar. Bizim transfer stratejimizi bile etkileyecektirler.

Allah aşkına Hawkins mi Sato mu desek kaç kişi bitik Satoyu seçer? Hawkinse 1.2 fazla diyip şu an ki durumu ondan kötü olan Satoya 2 milyon verilmesini nasıl iyi transfer olarak karşılıyorsunuz anlamıyorum

Batiste iyi neyse de Satonun neyi var ya? Bitikti geçen yıl resmen.Pananın en çok aksayan adamlarından birisini yıllık 2 milyon dolara getirmek akıllıca transfer mi? Şunu anladım büyük takımdan kim gelse millet direk methiyeler düzecek? Lakovice de herkes çoşuyordu -ben dahil- şimdi gitsede kontratından kurtulsak diye dua ediyoruz.Batiste yine bir nebze katkı verirde Sato çok fena ellerinde patlayacak

Yarım saat önce Batiste posası çıkmış bir adamdı, şimdi iyi bir nebze katkı verir oldu. Komik. :)

Ayrıca hala Bonsu, Arroyo, Hawkins diyenler Galatasarayın olduğu yerde umut vardır sözünü aynı cümlede kullanıyor.
Galatasaray'ın olduğu yerde leş kargalığı yoktur diyemiyor ve rahatlar, içlerine siniyor geçen yılın şampiyon takımını komple getirmek istiyorlar. İşte bunlar başarı yalamalığı yapanlardır, lafa gelince de büyük Galatasaray şöyle böyle. Yerim sizin sarı kırmızı sevdanızı. Sizin sarı kırmızı sevdanız aynı renklerde Çorlusporda bile sökmez bu karakterle..

Yarım saat önce Batiste posası çıkmış bir adamdı, şimdi iyi bir nebze katkı verir oldu. Komik. :)

Ayrıca hala Bonsu, Arroyo, Hawkins diyenler Galatasarayın olduğu yerde umut vardır sözünü aynı cümlede kullanıyor
Galatasaray'ın olduğu yerde leş kargalığı yoktur diyemiyor ve rahatlar, içlerine siniyor geçen yılın şampiyon takımını komple getirmek istiyorlar. İşte bunlar başarı yalamalığı yapanlardır, lafa gelince de büyük Galatasaray şöyle böyle. Yerim sizin sarı kırmızı sevdanızı. Sizin sarı kırmızı sevdanız aynı renklerde Çorlusporda bile sökmez bu karakterle..

Ne var ki şampiyon takımı getirmede? Futboldada almadık mı Trabzonun iskeletini? Saçma olan ne ki? Şampiyon takımın kilit oyuncularını alacak gücün var ve alıyorsun.

Ayrıca hala Bonsu, Arroyo, Hawkins diyenler Galatasarayın olduğu yerde umut vardır sözünü aynı cümlede kullanıyor.

leş kargalığı derken? sonuçta bu isimler beşiktaştan ayrıldı beşiktaş istedikleri paraları ödeyemedi şimdi bu oyuncular basketbol oynamasın mı açıkta mı kalsınlar hangi takıma gitseler o takım leş kargası mı oluyor

bence galatasaray transferi bölümde bu bonsu-hawkins-sato-batiste gibi rakiplerimizin oyuncularını tartışmasak en iyisi olur....

Galatasaray'ın ne transferi var ki ne konuşacağız yahu. Büyük Hocamız Ergin Ataman'ın sınırları çok genişti, artık zar atacak geçen seneki gibi tutarsa. Ama unutmasın Erdoğan Demirören gibi bir adam yok bu kulüpte el altından para versin. Sponsordan gelen neyse odur, yapacak birşey yok..

Fikrimde bir değişme yok dikkatli okursan.Sadece Satoya oranla daha fazla katkı verir dedim. Yoksa yine Bonsuya üstünlük kuramayacağının farkındayım

Ne var ki şampiyon takımı getirmede? Futboldada almadık mı Trabzonun iskeletini? Saçma olan ne ki? Şampiyon takımın kilit oyuncularını alacak gücün var ve alıyorsun.

Trabzon'un ne iskeletini almışız ? Selçuk geldi sadece Ceyhun kaç maç oynadı ya da Engin ne şekilde geldi ki iskeletten bir adam mıydı ?

Senin gücün basketbolda ona yeter zaten, Milangaz peşinde dolaşırsın. Pao peşinde koşacak halin yok ya..

Transfer yalamalığı, leş kargalığı gibi kelimeler forum kuralları ile ne kadar bağdaşır bilmiyorum ancak bildiğim tek bir şey var o da Galatasaray yol geçen hanı değildir, her zaman başırıyı hedefler, başarıyı getirecek adamları transfer eder, başarılı olamayanlar ise bedelini öder. Bugüne kadar hep böyle oldu, olmaya da devam edecek.

Trabzon'un ne iskeletini almışız ? Selçuk geldi sadece Ceyhun kaç maç oynadı ya da Engin ne şekilde geldi ki iskeletten bir adam mıydı ?

Senin gücün basketbolda ona yeter zaten, Milangaz peşinde dolaşırsın. Pao peşinde koşacak halin yok ya..
Paodan alınca daha mı iyi oluyor yani? Gelen oyuncu mu önemli geldiği takım mı? Erceg Beşiktaştayken diyelim ki istedik o zaman hayır derdin kesin.Şimdi CSKA'dan istesek geldiği takım iyi olacak ya evet dersin değil mi.Adam evrim geçirdi geleceği klüp değişince.Şu Hawkinsi falan bir tur büyük takımlara gönderip öyle alalım beğenilmiyorlar sonra

Transfer yalamalığı, leş kargalığı gibi kelimeler forum kuralları ile ne kadar bağdaşır bilmiyorum ancak bildiğim tek bir şey var o da Galatasaray yol geçen hanı değildir, her zaman başırıyı hedefler, başarıyı getirecek adamları transfer eder, başarılı olamayanlar ise bedelini öder. Bugüne kadar hep böyle oldu, olmaya da devam edecek.

Size göre başarılı olamayan adam size bedelini bu sene çok ağır ödetecektir Halim Bey. Biz Galatasaraylı olmadan önce insanız ve önce insanlığımız adına hareket ederiz.. Her zamanki gibi başarı için her yolun mübah olmadığını bilenlerdeniz.

Galatasaray'ın ne transferi var ki ne konuşacağız yahu. Büyük Hocamız Ergin Ataman'ın sınırları çok genişti, artık zar atacak geçen seneki gibi tutarsa. Ama unutmasın Erdoğan Demirören gibi bir adam yok bu kulüpte el altından para versin. Sponsordan gelen neyse odur, yapacak birşey yok..

Alaycı şekilde büyük hoca Ataman yazmışsın.Büyüktür üçüktür bir şey diyemem de aşağıladığın Atamanın sezon içinde defalarca en basit tabirle tokatladığı Mahmutiyi savununca komik olmuyor mu sencede.Bana çok komik geldi uzaktan

Alaycı şekilde büyük hoca Ataman yazmışsın.Büyüktür üçüktür bir şey diyemem de aşağıladığın Atamanın sezon içinde defalarca en basit tabirle tokatladığı Mahmutiyi savununca komik olmuyor mu sencede.Bana çok komik geldi uzaktan

Tamam kardeşim, görürsün bu sen kim kimi tokatlıyor. Ben zamana bıraktım artık, siz konuşmaya devam edin..

Size göre başarılı olamayan adam size bedelini bu sene çok ağır ödetecektir Halim Bey. Biz Galatasaraylı olmadan önce insanız ve önce insanlığımız adına hareket ederiz.. Her zamanki gibi başarı için her yolun mübah olmadığını bilenlerdeniz.

Ne mübahlığı ya? Neyden bahsediyorsun? Şampiyon kadronun oyuncuları boşa çıkmış ve klüp olarak gayet doğal şekilde transfer hakkımızı kullanıyoruz. Sanki Fikret Ormanın alnına silah dayayıp zorla alıyoruz oyuncularını elinden

Bazı arkadaşlar fikirlerini savunurken biraz ağır konuşuyor olabilir ama beyler siz de artık kabul edin yahu bazı şeyleri.Futbolda da basketbolda da transfer konusunda sınıfta kaldık.Orta Çağ skolastik düşüncesine bağlı bir edayla "ha oldu ha olacak,hissediyorum iyi bir PG gelecek,inanıyorum Ergin Hoca süper bir takım yaratacak."diye diye kendinizi de kandırıyorsunuz.

His ve inanç yeşil sahada ve parkede yarar sağlar.Transferde yarar sağlayan şey ise beceri ve paradır.

Ayrıca leş kargalığı muhabbetine girersek Mahmuti almadı mı Gordon'ı bizden? Kendi yaptırdığı sözleşmenin açığını kullanmak leş kargalığı değil sözleşmesi biten adamlarla görüşmek leş kargalığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...