Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vallahi yabancı forumlarda da Fenerliler dışındaki üyeler genelde transferleri çok başarılı bulmuyor.Özelliklere Sato için çoğu yorumcu işi bitmiş oyuncu diyor.Batiste için de temkinliler.Her iki transfer fiyat/performans açısından pek başarılı olmadığı konusunda herkes hemfikir gibi..

Ne mübahlığı ya? Neyden bahsediyorsun? Şampiyon kadronun oyuncuları boşa çıkmış ve klüp olarak gayet doğal şekilde transfer hakkımızı kullanıyoruz. Sanki Fikret Ormanın alnına silah dayayıp zorla alıyoruz oyuncularını elinden

Halim Bey dedim.

İsminin Onur olduğunu düşünüyordum ama..

Her tezeğe atlama mümkünse.

Vallahi yabancı forumlarda da Fenerliler dışındaki üyeler genelde transferleri çok başarılı bulmuyor.Özelliklere Sato için çoğu yorumcu işi bitmiş oyuncu diyor.Batiste için de temkinliler.Her iki transfer fiyat/performans açısından pek başarılı olmadığı konusunda herkes hemfikir gibi..

Aa.Olur mu? Onlar Panadan geldi.Çok büyük oyuncular.

Size göre başarılı olamayan adam size bedelini bu sene çok ağır ödetecektir Halim Bey. Biz Galatasaraylı olmadan önce insanız ve önce insanlığımız adına hareket ederiz.. Her zamanki gibi başarı için her yolun mübah olmadığını bilenlerdeniz.

O adam bedelini Galatasaray'a ödetecekse buyursun bakalım hodri meydan. Hiç sanmam ki Efes bu sezon başarılı olsun. En basitinden bizde çok iyi performans gösteren Gordon'un nasıl sıradan bir basketbolcu haline döndüğünü gösterecek zaman. Kenarda unutulan oyuncuları, oyunu okuyamayıp, yanlış oyuncu tercihlerini ve acayip transferleri de gösterecek.
Zamanın nelere kadir olduğunu sezon sonu şampiyon olduğumuzda göreceğiz ayrıca.

Satı konusunda çoğunluk hemfikir. Yine de temkinli yaklaşmak gerek.

Ama TBL'ni bilip, Batiste için şöyle böyle demek çok saçma. Hadi yabancı forumdakiler EL için diyebilirler ama burada TBL'ni bilip Batiste için burun kıvırmak, daha önce söyledim kıskançlık, çekememezlik, hazımsızlıktır.

Bazı arkadaşlar fikirlerini savunurken biraz ağır konuşuyor olabilir ama beyler siz de artık kabul edin yahu bazı şeyleri.Futbolda da basketbolda da transfer konusunda sınıfta kaldık.Orta Çağ skolastik düşüncesine bağlı bir edayla "ha oldu ha olacak,hissediyorum iyi bir PG gelecek,inanıyorum Ergin Hoca süper bir takım yaratacak."diye diye kendinizi de kandırıyorsunuz.

His ve inanç yeşil sahada ve parkede yarar sağlar.Transferde yarar sağlayan şey ise beceri ve paradır.

Daha bugün Ersin Dağlı'yı basketbolda, Hamit Altıntop'u ise futbolda transfer ettik. Fenerli medya yas tutuyor Hamit'i aldığımız için, herifler rezil oldular. Hala mı bu yönetim sınıfta kaldı diyorsunuz, pes doğrusu diyorum ben de.

Beşiktaş konuştu mu Hawkins,Bonsu,Arroyoyla? Mahmuti bizim sözleşmeli adamımızı ayartırken sorun yok biz free agent adamlarla ilgilenince leş kargalığı falan filan.Oldu

Beşiktaş'ın 6 Milyon bütçesi var ve Başkanlarının bir açıklaması var.

Senin başkanının ne açıklaması var ?

Galatasaray SEXY kulüp, 25 haziranda transfer şov, Oktay anama sövdü.

Var mı transferle ilgili bir hareketi, konuşması veya sahip çıkması ?

Adam cürümü kadar yer yakacak ama Hawkins için bonservis istiyor. Biz Gordon için görüşme bile yapmıyoruz.

Ya bırakın iyice karşı tarafa benzedik. Bu oyuncular Euroleague'in sembol oyuncuları ve bu oyuncuların performansına yaklaşacak oyuncu alırsak öpün başınıza koyun. Batiste'ten bahsediyoruz Sato'dan bahsediyoruz. Sabah akşam Nba maçı izleyip Euroleague maçı izleyince küçük gören insanlar gibi konuşulmaya başlandı forumda. Batiste> Türkiye BBL (x, y, z)Sato> Türkiye BBL (a, b, c) Bence küçmsemeyi bırakalım da kaygılanmaya başlayalım. Acaba biz ne yapacağız? Umudu olan var mı?

Satı konusunda çoğunluk hemfikir. Yine de temkinli yaklaşmak gerek.

Ama TBL'ni bilip, Batiste için şöyle böyle demek çok saçma. Hadi yabancı forumdakiler EL için diyebilirler ama burada TBL'ni bilip Batiste için burun kıvırmak, daha önce söyledim kıskançlık, çekememezlik, hazımsızlıktır.
Aynı şeyi söylüyorsak niye atarlanıyorsun? 2 milyona Sato berbat transfer.Hem Hawkinsten kötü oyuncu hem çok daha pahalı.
Keza Batiste daha mantıklı transfer ama 2 milyona 35lik Batisten daha iyisi rahat getirilir. Bu kadar gıpta edilecek transferler değil.Fenerbahçe yine bütçesini gayet kötü kullanıyor

Yaşlı filan ama hücum anlamında Avrupa'nın en iyi uzununu almışlar burun kıvrılıyo burada gereksiz yere, iyi bir guard ile çok can yakarlar ona göre hamlelerimizi yapmalıyız artık, yabancı seçimleri çok kritik olacak. Ha bu arada Bonsu ile eşleşirse de onu erkenden faul problemine sokar o fiziğiyle Batiste.

İsmi geçen Gaines transferi de tatmin edici değil, çok şükür baya maçını izledik, muhtemelen geçen seneki Beşiktaş-Armia maçları sebebiyle listeye almıştır Ergin Ataman.

Ya bırakın iyice karşı tarafa benzedik. Bu oyuncular Euroleague'in sembol oyuncuları ve bu oyuncuların performansına yaklaşacak oyuncu alırsak öpün başınıza koyun. Batiste'ten bahsediyoruz Sato'dan bahsediyoruz. Sabah akşam Nba maçı izleyip Euroleague maçı izleyince küçük gören insanlar gibi konuşulmaya başlandı forumda. Batiste> Türkiye BBL (x, y, z)Sato> Türkiye BBL (a, b, c) Bence küçmsemeyi bırakalım da kaygılanmaya başlayalım. Acaba biz ne yapacağız? Umudu olan var mı?

Olur mu Asım kardeşim, sarı-laci formayı Kobe giyse Wade giyse burada bin türlü yorumu olurdu. Kobe yaşlı olurdu, Wade sakat kendilerini avuturlardı. Düşünüyorum da bu adamlar 3 saniyelik rüyalarında kim bilir neler görüyor diye. Harbi über şeyler, anlatılamaz..

Yaşlı filan ama hücum anlamında Avrupa'nın en iyi uzununu almışlar burun kıvrılıyo burada gereksiz yere, iyi bir guard ile çok can yakarlar ona göre hamlelerimizi yapmalıyız artık, yabancı seçimleri çok kritik olacak. Ha bu arada Bonsu ile eşleşirse de onu erkenden faul problemine sokar o fiziğiyle Batiste.

İsmi geçen Gaines transferi de tatmin edici değil, çok şükür baya maçını izledik, muhtemelen geçen seneki Beşiktaş-Armia maçları sebebiyle listeye almıştır Ergin Ataman.
Ataman çok öneceden beri beğeniyor Gainesi.Daha Kemp gelmeden evvel Gainesi Beşiktaşa getirmeye çalışmıştı ama olmamıştı.

Sembol oyuncuda abi bu haliyle mi sembol? Lakovicte sembol lafta görüyoruz halini.İşin esprisi bu adamları sembolken almakta

Aynı şeyi söylüyorsak niye atarlanıyorsun? 2 milyona Sato berbat transfer.Hem Hawkinsten kötü oyuncu hem çok daha pahalı.
Keza Batiste daha mantıklı transfer ama 2 milyona 35lik Batisten daha iyisi rahat getirilir. Bu kadar gıpta edilecek transferler değil.Fenerbahçe yine bütçesini gayet kötü kullanıyor

Sanane Fener'in bütçesinden kardeşim adamlarda para b.k gibi. Sen kendi bütçene bak önce.

Ayrıca ben Batiste konusunda sizin gereksiz çekememezliklerinize karşı yazıyorum. Sato konusunda daha önce yazmadım söylediğim gibi temkinliyim. Siz hayal dünyanızda Batiste ile madara olacağı pivotları kıyaslayıp surun artık sabaha kadar..

İşin etik kısmını falan geçersek biz Hawkins ve Bonsuyu alsak onlar Sato ve Batiste'i aldı.Kim daha iyi hamleler yapmış oldu şimdi?Daha az paraya biz.Yerlilerimizde daha iyi.Yani bu kadar aman her şey gitti,çok güçlendiler denilecek bir şey yok şu iki transfere.Bizim aynı mevkiler için yaptığımız transferler daha iyi

1 senelik gelmiş Batiste için 2 milyon dolar normaldir, geçen sene bir ara sakatlık problemi yaşadı ama adam sene sonunda eski formuna döndü. Bize gelmesini de çok isterdim 1 senelik transfer olarak bakıp. Bizim transferlerimize bakalım, onlar McCalebb'i almadıkça gene de bu transferlerin çok fark yaratacağına inanmıyorum.

İsmi geçen oyuncular güzel ve kaliteli yabancılar geleceğine inanıyorum hala, hepsi de zaten tanınmış isimler, EL ön eleme durumumuz olursa bu transferler de kolaylaşır. Beşiktaş'tan 3 oyuncu alacağıma, gider Pete Mickael, Eidson, Jacob Pullen, ismi geçen Domercant, Velickovic, Beverley gibi isimlere odaklanmak mantıklı olan durum, piyasada oyuncu ve seçenek çok yeter ki araştırılsın. Ya da gider Banvit'in hala anlaşamadığı Kalin Lucas'ı alırım az paraya oynamıştı onun bonservisi de uygun bizden alacağı para da. Ne bileyim Arroyo 1,5m dolar para istiyor gidip bonservis verecez üstüne de o para gereksiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...