Şu yorumları okudukça, keşke diyorum yardımcılarını, Gordon u Efes'e götürüdüğü gibi, her fırsatta yönetime, Ergin Hocaya, Ergin'in hocanın tercihlerine giydiren, yetmeyip rakip takımların transferleri üzerinden yine hakarete varan sözler sarfeden, kendi özel fanlarını da götürseydi Oktay Hoca yanında.
Oktay Hoca nın yaptığı her şeyi doğru, haklı ya da mubah görüp, Ergin hoca ve yönetim ne yapsa (yapmasa) kötü ve suçlu görenler...-Gordon gidince yönetim suçlu oluyor, - 3 kupalı takımın oyuncularını almak isteyince leş kargası oluyoruz. Başarı için her yolu mübah görmekle suçlayan aynı adamlar yerde yatan adamın kafasına basan adamı takımına yakıştırabilenle aynı adamlar - hemen söyleyeyim Ben Melo yu da yakıştıramıyorum bu formaya tıpkı Mirsad ı yakıştıramayacağım gibi-.
Aynı etikçiler Oktay Hoca'nın BJK serisinde hakemler konusunda bir girişim yapması için Başkan'a rica da bulunduğu iddiasında ise bi şey demiyorlar -ki bu iddia da takip edebildiğim kadarıyla yalanlanmadı- Eğer iddia doğruysa bu isteğin "her şey kontrol altında" ile ne farkı var. Ama pardon Oktay Hoca yapmaz öyle şeyler değil mi hatta küfür de etmez. -hiç küfür ettiğini duymadım diyenler bile oldu. İyiydi hoştu Oktay Hoca ama artık bizim rakibimiz. Giden arkasından konuşmak hoş değil ama bu kadar suçlama ve hakarete de kayıtsız kalamıyor insan.
Oktay Hoca gitti diye kızgınlıkla yazıyorlar sakinleşirler cevap vermeyelim dedikçe ithamlar suçalamalar küfürler hala tüm hız devam ediyor. Rakip takımın bize tokat atmasını hasretle, şehvetle bekleyebiliyorlar, aynı zatlar sonra onun bunun Galatasaraylılığına laf ediyor.
Etik deyip sonra aynı cümlede Batiste demek. Cevap vereni "her tezeğe atlıyor" diye itham edip, tartışmayı uzatmamak için çekileni başka şeylerle itham etmek.
Oktay Hoca çok hizmet verdi doğru, böyle ayrılmamalıydı o da doğru. Yalnız unutulmalı ki emeğinin karşılığını da aldı, bila bedel çalışmadı yani. Profesyonel bir kimseydi yuvam dediği Efes'e döndü, hala bu gerçeğe rağmen olur olmaz her şeyi kan davası gibi Oktay Hoca üzerinden anlamlandırmaya çalışmak, o konuya bağlamak... Biz okumaktan sıkıldık, siz yazmaktan sıkılmadınız...