Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Shipp'in gönderilmesinin mantıklı bir açıklaması olamaz saçmalamayız umarım.. O kadar emek ver adamın oyununu geliştir. Euroleague standardına getirdiğin oyuncuyu hem de seneye Türkl statüsünde oynayacak oyuncunu bırak var mı böyle bir mantık?

Jaka-Ender-Engin
Domercant-Göksenin
Shipp-Cenk
Dudley-Cevher-İlkan
Furkan-Sertaç

Hawkins'e gerek olduğunu düşünmüyorum açıkçası 1 ve 5 numaralara takviyeler gelebilir özellikle pota altına gelmeli.

Brad Buckman mükemmel bir transfer hamlesi olur, hem mahallemiz, hem genel, hem de ekonomik bakımından. 13 sayı, 7 ribaund ortalaması ile oynamış geçen sezon. Dışarıdan yüzdeli üç sayı atış kullanan, savunması vasatın üstünde ayrıca ribaunt alabilen böyle bir uzun oyuncuyu kaçırmamak icap ediyor.

Henrey Domercant tamam, Chuck Eidson ve Brad Buckman'dan sonra geriye kalıyor delici ve patlayıcı bir guard ile atletik ve sert bir 5 numara. Yanlış mıyım?

Domercant çok iyi oyuncu kabul ediyorum. Ancak beni düşündüren bir konu var Unics Kazan gibi EL oynaması büyük olası olan bir takımın ve kadrosunu daha da iyi oyuncularla donatan bir takımın Domercant gibi bir oyuncuyu bırakması! Eğer Unics kal deseydi Domercant kalırdı. Burası bence biraz soru işareti!

Domercant çok iyi oyuncu kabul ediyorum. Ancak beni düşündüren bir konu var Unics Kazan gibi EL oynaması büyük olası olan bir takımın ve kadrosunu daha da iyi oyuncularla donatan bir takımın Domercant gibi bir oyuncuyu bırakması! Eğer Unics kal deseydi Domercant kalırdı. Burası bence biraz soru işareti!

Orasını Unics düşünsün. Boşver kafanı yorma =)

Ayrıca Velickovic ismi tekrar dolaşıyor. Hayırlısı

Yönetmelik değişti.Shipp hiç bir zaman Türk olamıyor
T.C. vatandaşlığı için anayasa ve kanunlar geçerlidir. Shipp' de kanunda belirtilen şartları yerine getirmesi hâlinde ve Bakanlar Kurulu kararı ile istediği zaman Türk olabilir. Fiba ve/veya tbf kuralları ancak tabiyet değiştiren kişilerin hangi şartlar altında forma giyeceğini belirleyebilir. Ancak bunlarda mahkeme kararları karşısında yok hükmende kalabilir. Yani Shipp Türk olur ve tbf'ye karşı önce Türk mahkemelerine, iç hukuk yolları tükendiği takdirde de AİHM' ne müracaat ederek Türk oyuncu statüsü de kazanabilir.

Hoş geldin Domercant. Sakın gitme Shipp...

Yahu biz koçken alalım dedik,benim takımımda bu tarz oyuncuya yer yok dendi 4,5 sene geçti bize geldi adam yaşlandı bizdeki ödül olarak kordinatör oldu.Ama istikrarlı bir oyuncu bizde iş yapar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...