Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eidson da gelirse-ki şu an zor bi ihtimal ama-bence ekstra bir pg almaya gerek yok.domercant-eidson gibi isimlerin yanına bi de atıyorum arroyo gelirse topu paylaştıramayız.hepsi top kullanmak isteyen adamlar.kaldı ki ender-engin gibi bir ikiliye de sahibiz.hatta bu durumda lakovic'in kalması fena olmaz gibi geliyor bana.bu kadar sorumluluk alabilecek isim varken o da istediği ortamı bulur ve daha yararlı olur.zaten geçen sene kötü oynamadı,büyük maçlarda zorlandı.ve eğer lakovic kalırsa 4 ve 5 numara transferleri için daha rahat para ayırabiliriz.sonuçta oraya getireceğimiz bi adam jaka'dan aza imza atmaz.arroyo'nun istediği rakamlar ortada

Bu takım Darius Washinton ve Jerry Johnson gibi delici ve patlayıcı guardları çok aradı geçen sezon. Jerry Johnson ki çok üst düzey bir oyuncu olmayabilir ancak geçen sezon onun gibisini dahi bulamadık. Böylesine bir guard alınması mutlaka gerekiyor.

Üst düzey bir şutör alınırsa(saf şutör) Scott Machado hamlesi enfes olur.

NBA'de draft edilmedi.Delici veya şutu üst düzey olan bir adam değil kendisi.Yani şutu fena değil ama güven verecek kadar değil.Fakat oyunu okuma,pozisyon hazırlama ve zeka bakımından üst düzey bir arkadaş.

Şansını Avrupa'da deneyeceğini söylemişti.Büyük ihtimalle NBA'den kontrat bulamayacak ve buraya düşecek yolu.Üst düzey takımlar ilgilenmeden bir an önce onu kapmak büyük iş olacaktır.Ufak tefek riskleri olsa da çok işimize yarayabilir.Bizden sonra çok önemli bir kariyere başlayabilir.

Bir de ben bir yabancı hakkımızı zamanında Tanjevic'in yaptığı gibi genç bir oyuncudan yana kullanmamız gerektiğini düşünüyorum.Rytas bu yıl önemli transferler yapacak gibi.Dovydas Redikas'ı yollamak isteyebilirler.

Bonservisini ödeyip almak gerek:)

Basketfaulda Gaines'in NBA'den kontrat almak için yaklaşık 2 hafta süre istediği yazıyor.Ayrıca Jamont gordon ile ilgileniyormuşuz.Jamont Gordon gibi hem üst düzey hemde bizim takımımıza cuk diye oturacak bir oyuncu varken Gaines'i beklemek çok mantıksız.Ayrıca gordon şu anda boşta.Vakit kaybetmeden kadromuza katmalıyız.

Geçen dedikodular doğru mu bilmiyorum ama yanlış bi transfer politikası izliyor gibiyiz. Her pozisyona üst düzey yabancılar alıp bunlara ligde çok süre verememek pek mantıklı gelmiyor bana. Domercantı almışken yanına 3 numara olarak üst düzey bi transfer beklenirken onların yanına üst düzey oyun kurucu ve pota altı alırsak aynı anda nasıl sahada kalacak bu oyuncular merak ediyorum. Bence oyun kurucu olarak David Loganın durumu nedir bilmiyorum ama tercih edilebilir. Çok kolay sayıya gidebilen bi oyuncuydu geçen sene az süre almasına rağmen Panada. ilk oyun kurucuda Engin olmalı. Yoğunluğu pota altına vermek gerekir. Bazı arkadaşlar Scola demiş ama daha olabiliri Minnesota Milicici serbest bırakmış sanırım. 5 numara için hem savunmada hemde hücumda Avrupayı sallayacak bi oyuncu bence.

İlk beşimiz Engin Domercant 3 numara İlkan ve 5 numara şeklinde olmalı. Oyun kurucu ve 4 numara transferleri için daha az bütçeli ama kısa sürelerde takıma katkı sağlayacak oyuncular tercih edilirse 3 ve 5 numara için daha fazla bütçe ayırabilir.

eidson da gelirse-ki şu an zor bi ihtimal ama-bence ekstra bir pg almaya gerek yok.domercant-eidson gibi isimlerin yanına bi de atıyorum arroyo gelirse topu paylaştıramayız.hepsi top kullanmak isteyen adamlar.kaldı ki ender-engin gibi bir ikiliye de sahibiz.hatta bu durumda lakovic'in kalması fena olmaz gibi geliyor bana.bu kadar sorumluluk alabilecek isim varken o da istediği ortamı bulur ve daha yararlı olur.zaten geçen sene kötü oynamadı,büyük maçlarda zorlandı.ve eğer lakovic kalırsa 4 ve 5 numara transferleri için daha rahat para ayırabiliriz.sonuçta oraya getireceğimiz bi adam jaka'dan aza imza atmaz.arroyo'nun istediği rakamlar ortada

lako'nun geçen sene kötü oynamadıgını gerçekten ciddi ciddi mi söylüyorsun??

O Domercant haberi yalandır muhtemelen. Keselj'ye de gerek yok.Sadece şut atıyor.Onun yerine Eidson,Alan Anderson,Hawkins gibi all around oyuncuları tercih ederim

Domercant hayırlı olsun. Anlatmaya gerek yok aslında ama, birkaç şey söyleyeyim... Avrupa'da şutunu bozmanın en zor olduğu oyuncudur muhtemelen. Fade away atar, yana devrilir atar, el üstünden atar. Atar da atar... Yeterki küçük bir boşluk bulsun... Çok önemli bir transfer. Büyük bir transfer. Takıma kazandıranlara teşekkürler.

4 numaraya Velickovic harika olur. Pf kalitesinde boyut atlatır. Bu transferin de gerçekleşmesini diliyorum.

arkadaşlarıma katılıyorum şu anda, açıkçası özürde dilemek isterim nedenide ben domercant'in daha yaşını aldığını zannediyordum bununda nedeni benim çocuk denilecek yaşımda kendisini karşıyakada izlememden kaynaklanmasıydı fakat yaşının 31-32 olduğunu oğrenince gerçekten çok sevindim inanılmaz şutordür bundan ziyade penetrelerinin durdurulması en zor oyuncuların başında gelir avrupada ama şu andaki korkum transferin sadece ismail şenol tarafından verilmesi umarım bu konu resmileşir ve jamon gordonun yerini dolduracak belkide en onemli oyuncuyu bünyemize katarız...

Domercant çok güzel bir hamle oldu. Takımda bu tarz net skorerlerin bulunması her zaman bir güven verir. Ve Avrupa'da net skorer kavramına en iyi uyan adamlar arasındadır, Domercant. Kendi şutunu yaratabilmesi, yeri geldiğinde yaptığı savunma, fiziki özellikleri ve skorerliği ile çok iyi bir hamle oldu.

3 Numara için adı geçen Eidson da, Hawkins de önemli isimler. Ama Eidson çok daha önemli bir isim. O da Avrupa'nın en lider, en oyunu yönlendirme kabiliyeti yüksek adamlarından biridir. Bir de Domercant ile kombinasyonu düşünüldüğünde muazzam olur. Kendi adıma şunu net söyleyebilirim ki, Domercant&Eidson ikilisi olursa, benim adıma rakiplerin yaptığı transferlerin bir önemi kalmaz. Zira bu iki oyuncu da büyük oyuncular. Kendi klasmanlarından Avrupa'nın sayılı adamları içerisindeler. Domercant Avrupa'nın en iyi skorerlerinden biri, Eidson da Avrupa'nın en iyi oyun içi liderlerinden biri.

Umarım bu transferler netleşir. Eidson işini çok zor görsem de, eğer olursa bence ligin ve şampiyonluğun seyrini değiştirecek adam olabilir.

lako'nun geçen sene kötü oynamadıgını gerçekten ciddi ciddi mi söylüyorsun??

beklentileri karşılayamadı,tamam..özellikle üzerine gereğinden fazla sorumluluk verdiğimiz anlarda kötüydü..mesela son olympiacos maçı,3.çeyrekti sanırsam üstüste 2 üçlük attı,rakip hücumları savunduk,maça dönüyor muyuz derken bir sonraki hücumda saçma bir top kaybı yaptı.sonra fast break yedik,fark yine açıldı.işte bu gibi anlarda kötüydü,kabul.ama niye bütün kritik toplar onun elinde patladı diye sormak lazım?bu sezon içinse yapılan transferler ve yapılması muhtemel transferlerle onun için uygun bir ortam oluşabilir ve en azından eurocup seviyesinde fark yaratabilir.tabi en başta söylediğim gibi...''eidson gelirse''

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...