Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Domercant çok önemli bir adam, umarım bir şekilde halledilir.

Domercant ile ilgilenen yöneticilerimiz, yetkililerimiz vs. artık her kimse zaten durumu biliyordur diye düşünüyorum, buna bir çözüm bulmaları gerektiklerini de biliyorlardır. Eğer tabi iş çeşitli kaynaklardan söylendiği gibi bitme noktasına, imza aşamasına gelmişse.

İlk gördüğüm yerde böyle bir maddenin olmadığı yazmaktaydı,fakat resmi açıklamayı sonradan gördüm özür dilerim:)

Yani anladığım kadarıyla henüz 150.000 kağıdı yatırmadık,yatırdığımız taktirde transferi yapabiliriz? Diyeceğim ama bu adamın peşinde tonlarca kulüp olmalı eğer böyle bir madde varsa.Neyse göreceğiz.

İlk gördüğüm yerde böyle bir maddenin olmadığı yazmaktaydı,fakat resmi açıklamayı sonradan gördüm özür dilerim:)

Yani anladığım kadarıyla henüz 150.000 kağıdı yatırmadık,yatırdığımız taktirde transferi yapabiliriz? Diyeceğim ama bu adamın peşinde tonlarca kulüp olmalı eğer böyle bir madde varsa.Neyse göreceğiz.

Özürlük bir durum yok yahu :) bu arada 1.2 milyon avro Domercant'de olsa mevcut piyasa koşullarında iyi para 32 yaşında bir oyuncu için Pana,OLY;Sİena bütçe küçültüyor Rus takımlarında para var ama anlaşılan Henry oralardan bunalmış epey gerçi Tataristan apayrı bir dünyadır muhtemelen

Domercantın sözleşmesi devam ediyormuş ve yollamayacaklarmış

Mert açıklamayı yayınlamış eğer o şekilde ise adamlar yollamıycaz dememmiş zaten diyemezler açıklamada tek taraflı fesh hakkı olduğunu kendileri de kabul etmiş sadece şu an fesh hakkını kullanmak için çıkış koşullarını gerçekleştirmiş değil yani daha para falan yatmamış

Maccabı'den hendrıx ve pana'dan alex marıc acaba durumları ne. ?

Aleks Maric'i Galatasaray formasıyla görmeyi çok istiyorum açıkcası... Ancak hiç ismi geçmedi. Şu an Caja Laboral'in radarında...

Domercant ile anlaşılmış ama, kulübüyle henüz kontrat feshi gerçekleşmediği için ve Domercant'ı tutmak istemeleri dolayısıyla açklama yapmışlar. Umarım Kaimakoglou'nda olduğu gibi fiyat yükseltip transfere çomak sokmazlar...

Brad Buckman alınırsa neden alındı demem. Son iki yılda TBL'nin en aklı başında uzunlarından biriydi; şutu çok düzgün, savaşçı bir oyuncu. Her oyuncu yıldız olacak değil. Kaliteyi bozmayacak böyle oyuncularla harmanlamak lazım.

Vujacic'in ben kalacağını sanmıyorum.Gordon,Sinan,kalırsa Kinsey ve Farmar'ın gelişiyle kısa rotasyonunda bir hayli şişkinlik oluyor.Mahmuti,savunmada aksayan oyuncuları pek tutmuyor belli ki.Bu yüzden opsiyonun kullanılmayacağına inanıyorum Vujacic'in.

Fakat Keselj için şahsen ben yabancı hakkımdan birisini kullanmam.Ha bir Avrupa takımı olursun;yabancı sıkıntın olmaz ve 9 kişilik kaliteli bir rotasyon kurarsın.Keselj de 10.adam olarak girer rotasyona o zaman katkısı olur oynayacağı 15 dakikada.Ama şu aşamada paramız var ise Keselj üzerinden oynamamalıyız sanki:)

Vujacic'in opsiyonu oyuncuya bağlı o da kalmak istiyor, Nba'den teklif gelmezse Vujacic burada yani sözleşmesi çok ağır yollayamaz Efes. Keza Barac'ın da kontratı var, Efes şu an bitirdi transferi kağıt üstünde, bu 2'liden biri gitmezse 5 yabancı devam ederler bence.

Joshua shipp sabahtan beri facede online çok yazdim sallamadi ama en sonunda israr edince kisaca cevapladi galatasaray için no yazdi ardindan cevabi >> they wanted domercant oldu.. Onlar domercant'i istedi diyor yollarimiz ayrildi galiba :(

Sarapova'nın sevgilisi kaldı ise 5 yabancısı var Efes'in ama 6.'yı alırlar mı bilmem Oktay hoca 6 yabancıya soğuktu

Bence Efes'te bazı şeyler sadece koçların isteği ile olmuyor kardeş.Efes yönetimi bizim yönetimler gibi değil.adamlar basketbola yaptıkları yatırım ortada.Bu durumda çok mantıksız değil çünkü sadece basketbol takımları var nede olsa :)

Joshua shipp sabahtan beri facede online çok yazdim sallamadi ama en sonunda israr edince kisaca cevapladi galatasaray için no yazdi ardindan cevabi >> they wanted domercant oldu.. Onlar domercant'i istedi diyor yollarimiz ayrildi galiba :(

Her şartta geçen yılki kadrosadan gitmesine ençok üzüleceğim oyuncu Shipp olur...keşke kadroda tutsak eğer sakatlığı ciddi değilse...

Ismail Senol ‏@ismailsenol
UNICS "Domercant'in sözleşmesini feshedebilmesi için gerekli koşullar oluşmadı" açıklaması yaptı. Sözleşmedeki özel madde daha detaylıymış.

Kontratta "Domercant 150 bin dolara ancak bir Euroleague takımına gidebilir." ibaresi var. Bu Henry'nin menajeri tarafından atlanmış.

Şimdi GS yönetimi UNICS ile sorunları çözüp Domercant'i o şekilde transfer etmeye çalışıyor. Domercant ile 1+1 yıllık anlaşma tamam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...