Marcus transfer oldu sanırım caja laboral e
Real mi Caja Laboral mi karar verin
Marcus transfer oldu sanırım caja laboral e
Esteban Batista mı kolay skor buluyormuş? Kim kaybetmiş ki Batista bulsun. Rakip takımların kurtulmaya çalıştığı saçma sapan adamları önermesek iyi olacak.
Estaban Batista'nın kariyeri Efes Pilsen'den ibaret değil!!
Efese para kazandıracağız bir de vasat Batista için. Beşiktaşın mis gibi oyuncularını almıyoruz buy out için Efesin vasat adamı için ödeyelim.Efeste para az ya zaten birazda biz kazandıralım
Ben de alınmasını istemiyorum ama Batista'nın Maccabi kariyeri hiç de fena değildi
Esteban Batista mı kolay skor buluyormuş? Kim kaybetmiş ki Batista bulsun. Rakip takımların kurtulmaya çalıştığı saçma sapan adamları önermesek iyi olacak.
vidmar sakatlanana kadar ülker'in pivot pozisyonundaki ilk tercihiydi...rebocu kuvvetli denilen furkandan daha rebocu ve kuvvetli üstelik furkandan daha iyi bir bitirici...
ha ayrıca senin fantasy draft tadındaki önerilerinin tam açıklaması nedir?? önerilen oyunculara kejely kimmiş yeaaa batista noluyomuş yeaaa tadında getirdigin ergen yorumlarına da bir açıklama getiriver elin degmişken...
son olarak istersem attaryemezspordan karpuzcu hilmi'yi öneririm sana mı kaldı sorgulamak...
Ben sorgulamayorom ki.Beğenmediği söyledim şahsi laf sokma olayını ben mi başlattım sen mi bir bak istersen.Önerdiğin adamlar beğenilmeyince saldırıya geçtin resmen.
Sana kalsa nasıl bir takım kuracağız hiç bilmiyorum.Savovic ve Djedovic kalsın diyorsun,Vidmar ve Batista alınsın diyorsun falan. Bu tarz adamlarla ancak 8.liğe falan oynanır
Velickovic Fener'e giderse çok üzülürüm. Kaimakoglou ve Medley'i kaçırdık zaten, çok fazla alternatifimiz kalmadı. Hali hazırda yerli kadromuz FB Ülker'den daha iyi (Mirsad bıraktı, Ömer Onan artık yaşlandı ve eskisi gibi değil, Emir düşüşte) ancak bütçeleri yüksek olduğu için yabancı seçimleri kaliteli oluyor.
Gerekirse FB Ülker'den daha fazla para verip kadromuza katmalıyız Velickovic'i. Tam aradığımız 4 numara, Ergin Ataman'ın sistemine de uyacaktır.