Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben de alınmasını istemiyorum ama Batista'nın Maccabi kariyeri hiç de fena değildi ;)

Öyle ama geniş oyuncu piyasasında buy out ödeyerek geçen yılı berbat geçirmiş bir adam almaya gerek var mı? Sene ortası falan olsa oyuncu yok deriz kabul ederiz de bir sürü oyuncu boştayken Batista nedir? Yakında Vidmar,Mehmet Yağmur önerisi falan görürsek şaşırmayalım

Esteban Batista mı kolay skor buluyormuş? Kim kaybetmiş ki Batista bulsun. Rakip takımların kurtulmaya çalıştığı saçma sapan adamları önermesek iyi olacak.

batistayla tatsız bir anın falan mı var genç :D

şu attıgın 1500 iletinin yarısı birilerine muhalefet olmak için atılmış mesajlardan diger yarısı da hayal dünyanda takıma getirdigin oyunculardan ibaret...ergen oldugunu bu kadar belli etme...

Benim kötü anım yok ama senin Batista ve Vidmar ile özel anıların var galiba. Vidmar gibi birini önermenin başka bir açıklaması yok çünkü.Sen gel koskoca bir transfer dönemi varken,boşta bir sürü adam varken buyout ödeyerek rakiplerinin kovmak için uğraştığı 2 kalası öner sonra adamlar beğenilmeyince laf sokmaya çalış.İlginç kafa

vidmar sakatlanana kadar ülker'in pivot pozisyonundaki ilk tercihiydi...rebocu kuvvetli denilen furkandan daha rebocu ve kuvvetli üstelik furkandan daha iyi bir bitirici...

ha ayrıca senin fantasy draft tadındaki önerilerinin tam açıklaması nedir?? önerilen oyunculara kejely kimmiş yeaaa batista noluyomuş yeaaa tadında getirdigin ergen yorumlarına da bir açıklama getiriver elin degmişken...
son olarak istersem attaryemezspordan karpuzcu hilmi'yi öneririm sana mı kaldı sorgulamak...

vidmar sakatlanana kadar ülker'in pivot pozisyonundaki ilk tercihiydi...rebocu kuvvetli denilen furkandan daha rebocu ve kuvvetli üstelik furkandan daha iyi bir bitirici...

ha ayrıca senin fantasy draft tadındaki önerilerinin tam açıklaması nedir?? önerilen oyunculara kejely kimmiş yeaaa batista noluyomuş yeaaa tadında getirdigin ergen yorumlarına da bir açıklama getiriver elin degmişken...
son olarak istersem attaryemezspordan karpuzcu hilmi'yi öneririm sana mı kaldı sorgulamak...

Ben sorgulamayorom ki.Beğenmediği söyledim şahsi laf sokma olayını ben mi başlattım sen mi bir bak istersen.Önerdiğin adamlar beğenilmeyince saldırıya geçtin resmen.

Sana kalsa nasıl bir takım kuracağız hiç bilmiyorum.Savovic ve Djedovic kalsın diyorsun,Vidmar ve Batista alınsın diyorsun falan. Bu tarz adamlarla ancak 8.liğe falan oynanır.

Kesely'yi neden istemediğimi kabaca yazmıştım biraz detaylı açıklayayım.Keselj yabancı sınırı olmayan bir ülkede maç sıkıştığında girer şut atar 5-10 dakika oynar.Ama 5 yabancılı bir ülkede Keselj olmaz.Savunması iyi değildir,fiziği iyi değildir,oyun zekası iyi değildir.Bir takımın ana dişlisi olmaz.3 numaraya Alan Anderson,Pete Mickael,Hawkins gibi bir adam gerekir Ergin Ataman sisteminde.Çünkü alınacak adam 30 dakika civarı oynayacak.Onun gediklerini kapatamazsın.Ama bu saydığım isimlerden biri gelir 6. yabancı olarak oyun sıkıştığında şutör olarak Keselj'yi getirirsin.O zaman olur

Ben sorgulamayorom ki.Beğenmediği söyledim şahsi laf sokma olayını ben mi başlattım sen mi bir bak istersen.Önerdiğin adamlar beğenilmeyince saldırıya geçtin resmen.

Sana kalsa nasıl bir takım kuracağız hiç bilmiyorum.Savovic ve Djedovic kalsın diyorsun,Vidmar ve Batista alınsın diyorsun falan. Bu tarz adamlarla ancak 8.liğe falan oynanır

begeni yada begenmeme durumlarında bunları dile getiriş yöntemlerini bir gözden geçir...begenmedigini dile getirmekle 'kejely kimmiş yeaa batista kimmiş yeaaa,kim kaybetmiş de batista sayı bulsun' minvalinde yorum yapmak arasında büyük fark var...şu forumda sırf bu ve buna yakın sebeplerden ötürü tonla adamla ikili tartışma içine girdin hala akıllanmadın hala üste çıkmaya çalışıyorsun...saygı göster ki kimseler de sana saygı duysun...

Blake Schilb herhangi bir takımla anlaştı mı ? Kendisi ile ilgili transfer dedikodusu var mı ? HAngi takımlar ilgileniyor vs gibi

Başta Murat Özyer ve L.Arıboğan olmak üzere her kulvardan Euroleague için saldırıyormuşuz.

Ne olursa olsun Euroleague için ufak da olsa bir şansımız var demek ki.Bu sebeple yabancı transferler gecikiyor heralde.Bu durumun netleşmesine göre hamleler yapılacak diye tahmin ediyorum.

Görülen o ki Euroleague'e katılıp katılamama durumumuz yabancı transferlerini etkileyecek gibi görünüyor.Bizim her durumda çok kaliteli yabancılar almamız lazım.Bu durum transferlerimizi etkilememelidir.Şu da var tabi ilgilendiğimiz kaliteli oyuncuların çoğu Euroleague takımlarında oynamak istiyor.

Velickovic Fener'e giderse çok üzülürüm. Kaimakoglou ve Medley'i kaçırdık zaten, çok fazla alternatifimiz kalmadı. Hali hazırda yerli kadromuz FB Ülker'den daha iyi (Mirsad bıraktı, Ömer Onan artık yaşlandı ve eskisi gibi değil, Emir düşüşte) ancak bütçeleri yüksek olduğu için yabancı seçimleri kaliteli oluyor.

Gerekirse FB Ülker'den daha fazla para verip kadromuza katmalıyız Velickovic'i. Tam aradığımız 4 numara, Ergin Ataman'ın sistemine de uyacaktır.

Velickovic Fener'e giderse çok üzülürüm. Kaimakoglou ve Medley'i kaçırdık zaten, çok fazla alternatifimiz kalmadı. Hali hazırda yerli kadromuz FB Ülker'den daha iyi (Mirsad bıraktı, Ömer Onan artık yaşlandı ve eskisi gibi değil, Emir düşüşte) ancak bütçeleri yüksek olduğu için yabancı seçimleri kaliteli oluyor.

Gerekirse FB Ülker'den daha fazla para verip kadromuza katmalıyız Velickovic'i. Tam aradığımız 4 numara, Ergin Ataman'ın sistemine de uyacaktır.

Fener taraftarı istemiyor Velickovic'i ilginç taktiksel ve mental çözümleme yapmaya başlamış Fenerbahçe taraftarı bu da bir şey. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...