Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sonny Weems ile ilgileniyormuşuz.Ondan gelecek cevaba göre Keselj'e yönelebilirmişiz.Transferdeki tek sorun oyuncunun geçirdiği diz sakatlığı olduğu belirtilmiş.Bu transfer için bir dakika bile kaybetmemeliyiz.Harika bir transfer olur.Geçen sene Zalgiris'in en önemli oyuncusuydu.Euroleagude takımını sırtlamıştı.Umarım transferi bir an önce gerçekleşir.

Sonny Weems ile ilgileniyormuşuz.Ondan gelecek cevaba göre Keselj'e yönelebilirmişiz.Transferdeki tek sorun oyuncunun geçirdiği diz sakatlığı olduğu belirtilmiş.Bu transfer için bir dakika bile kaybetmemeliyiz.Harika bir transfer olur.Geçen sene Zalgiris'in en önemli oyuncusuydu.Euroleagude takımını sırtlamıştı.Uzun kolları,atletik özellikleri,çabuk el ve ayaklara sahip olması 3 sayı ve smaçtada oldukça başarılı. Umarım transferi bir an önce gerçekleşir.

Fenerbahçe dışında Barcelona falan da ilgileniyormuş Velickovic ile.Onlarla baş edebilecek durumda değiliz bu çok açık:)

En kısa sürede halletmemiz şart bu transferleri.

4 numarada jeremiah massey'i görecegiz muhtemelen seneye...sonny weems olacaksa domercant'a hiç gerek yok shipp'i kadroda tutarak weems-shipp ikilisini 2-3 numaralarda kullanırız...2 tane enerjik ve atlet oyuncuyla açık sahada fastbreaklerde çok etkili olabiliriz...

----engin-weems-shipp-massey-furkan----
----gaines-göksenin-cenk-ilkan-yabancı pivot----

hoş bu rotasyonda tek şutör cenk görünüyor ama yine de ben tercih ederdim böyle bir rotasyonu...

4 numarada jeremiah massey'i görecegiz muhtemelen seneye...sonny weems olacaksa domercant'a hiç gerek yok shipp'i kadroda tutarak weems-shipp ikilisini 2-3 numaralarda kullanırız...2 tane enerjik ve atlet oyuncuyla açık sahada fastbreaklerde çok etkili olabiliriz...

----engin-weems-shipp-massey-furkan----
----gaines-göksenin-cenk-ilkan-yabancı pivot----

hoş bu rotasyonda tek şutör cenk görünüyor ama yine de ben tercih ederdim böyle bir rotasyonu...

ben kağıt uzerınde bu kadronun önceki kadrodan iyi oldugunu dusunmuyorum. . şayet böyle bir kadro olursa ilk kadroyu bozmanın ne anlamı vardı ??

ben kağıt uzerınde bu kadronun önceki kadrodan iyi oldugunu dusunmuyorum. . şayet böyle bir kadro olursa ilk kadroyu bozmanın ne anlamı vardı ??

valla andric-gordon-tutku'yu ben göndermedim kardeşim :)

hoş şu bahsini ettigim rotasyon da oyuncular bazında tek tek baktıgında geçen seneden çok daha iyi...weems lako'dan,cenk caner'den,massey savovic'ten,ilkan cevher'den daha çok katkı verecektir...hatta nasıl olmuş bilmiyorum dudley'i rotasyona dahil etmeyi unutmuşum.onu da dahil edersek gayet iyi bir rotasyon olacaktır..
ki nolursa olsun bu rotasyonun şut zaafiyetinin olacagını da belirttim...

valla andric-gordon-tutku'yu ben göndermedim kardeşim :)

hoş şu bahsini ettigim rotasyon da oyuncular bazında tek tek baktıgında geçen seneden çok daha iyi...weems lako'dan,cenk caner'den,massey savovic'ten,ilkan cevher'den daha çok katkı verecektir...hatta nasıl olmuş bilmiyorum dudley'i rotasyona dahil etmeyi unutmuşum.onu da dahil edersek gayet iyi bir rotasyon olacaktır..
ki nolursa olsun bu rotasyonun şut zaafiyetinin olacagını da belirttim...

valla ben artık ''iyi performans vermek'' den ziyade ''kesin performans'' ı istiyorum.. Misal Bonsu, bütün sezon rakiplere pota altını dar etti, üstünlük kurdu. :)

[video=youtube;1kUZ0XtUAqE]http://www.youtube.com/watch?v=1kUZ0XtUAqE&feature=related[/video]
Sonny Weems. Çok özel bir oyuncu keşke Ergin hoca getirse bizim takıma. Hawkins'ten çok daha iyi bir oyuncu tam bir 3 numara şutu çok iyi penetresi mükemmel.

[video=youtube;1kUZ0XtUAqE]http://www.youtube.com/watch?v=1kUZ0XtUAqE&feature=related[/video]
Sonny Weems. Çok özel bir oyuncu keşke Ergin hoca getirse bizim takıma. Hawkins'ten çok daha iyi bir oyuncu tam bir 3 numara şutu çok iyi penetresi mükemmel.

atletizmine sözüm yok lakin şutuna çok iyi demek fazlasıyla abartı olur...hatta serbest atış çizgisinde dahi sorunlu bir oyuncudur...ve komple oyununa bakarsak da hawkins'ten iyi oldugu söylenemez...youtube videosu üzerinden oyuncu degerlendirmesi yapmak pek saglıklı degil...

Hawkins play-off döneminde iyi performasını çıkartırsak çok abartıldığını düşünüyorum. Sonny Weems geçen yıl Zalgiris'te oldukça iyi oynadı ve ilk senesi olmasına rağmen Nba tecrübesini de katmak lazım.

Listemizdeki 1 ve 2. sırada yer alan çoğu oyuncunun Euroleage takımları tarafından alındığını düşünürsek artık arta kalan isimlerden en iyilerini almaya çalışacağız. Weems ilk turda çok iyiydi ama TOP 16 aşamasında pek varlık gösteremedi.

NBA tek çıkış noktamız olacak gibi...

Sonny Weems begendigim ve gerçekten potansiyellli bir oyuncu ancak David Hawkins ile karşılaştırmak pek doğru değil.
Öncelikle Weems 3 değil 2 numara özelliklerine sahip bir isim ve şahsi oynamayı da çok sevdiğini geçen sene Euroleague Fantasy Challenge oynayan pek çok arkadaş hatırlayacaktır. Weems' in -8 rank leri daha dün gibi :)

Bununla beraber çok yumuşak bileklere sahip ve göze hoş gelen bir basketbol oynuyor. Hayırlısı diyelim, bakalım neler olacak ...

EL ihtimali ortadan kalktıgına göre yabancı transferlerini tamamlasak iyi olacak...sundiata gainess,sonny weems,shipp(sözleşme uzatılsın bir zahmet),jeremiah massey ve bugün dikkatimi çekti hamed haddadi şuan free agent ve herhangi bir takım kontrat önermedi kendisine...artık nba'de havlu sallamak yerine avrupa'ya gelip potaları sallamaya karar verse iyi olacak bu iranlı efendi...

forum yine sessizliğe gömüldü
bu yerli kadromuzu kaliteli yabancılar eklersek çok iyi olacak
ama E.Cup a katılıyor olmamız mutlaka olumsuz etkileyecektir
umarım kısa sürede biter bu bekleyiş

Ismail Senol ‏@ismailsenol
Pops Mensah-Bonsu ne Beşiktaş'a ne Galatasaray'a yar olacak gibi. UNICS Kazan'dan yıllık 1.4 milyon Euro'luk teklif almış.

Millet maalesef EL takımı olduğundan para da var tabi ilk tercihlerini hemen alıyorlar. Biz şu an 4-5 adam kaçırdık ilgilendiğimiz. O olmadı bu olmadı o da olmuyor bare sen gel moduna girmez teknik heyet umarım. Domercant transferi olmazsa -ki o konuda da bilgi yok şu aralar- kimi alıp kapışıcaz adamlarla onu da bilmiyorum. FA piyasasına baktığımda Haddadi'den başka pek ilgimi çeken olmadı pota altı için. O transferde imkansıza yakın. Ekstra işler ve 1 oyuncu piyangosu şart. Yine de kurulacak kadroyla Eurocup'ta son 4e kalırız gibi geliyor. Eurocup'u kazanmak ligden daha önemli bu sezon.

Bu arada Bonsu, Kazan semalarına doğru yol alıyor haberleri çıktı. Beğenirsiniz beğenmezsiniz ama ilgilendiğimiz bir adam daha kaçıyor tek gerçek bu.

daha agır bir tabir kullanmak isterdim ama kazan resmen nispet!! yapıyor...domercant'ı alamadık,kaymakzade onlara gitti bonsu da onlara dogru gidiyor(hoş bonsuyu çok istedigim söylenemez)

Euroleague defteri bugün itibariyle belkide uzun süre açılmayacak şekilde bizim için kapandı. Birçok kulvarda başarılı olan yönetimimiz hızla yükselen değerimiz erkek basketbol şubesini tam manasıyla uçuruma attı. Önce Oktay Mahmuti'ye yapılanlar o sırada sözleşme yenilenmeyen oyuncular ve yeterli girişimin bulunmadığı EL organizasyonunda saf dışı kalmamız...

Belki bunları konuşmak için çok erken ama bu sene rakiplerimizin geçen seneden çok daha güçlü olacağını kimse yadsıyamaz. En başta rakip takımların en önemli yerli oyuncuları uzun zaman sonra ilk defa bir yaz döneminde Milli Takıma gitmediler ve vücutlarını dinlendirmiş oluyorlar. Geçen sene Fenerbahçe Ülker bu yüzden epey sıkıntı yaşamıştı. Bunun yanı sıra Anadolu Efes'te geçen sene kadro iyidi fakat koç iyi değildi şimdi ise Oktay Mahmuti takımın başında ve ciddi seviye yükselten transferler yapılıyor keza aynı şekilde Fenerbahçe Ülker'de öyle.

Bizim takıma bakarsakta takımın en önemli isimleri Gordon-Andric-Shipp gönderildi ve tıpkı eski zamanlarda olduğu gibi sene sonu yabancı devir daimi start aldı. Yerli oyuncu olarak da şahsen ben Engin Atsür dışındaki oyuncuları beğenmedim. Yabancı transferine gelirsekte büyük ihtimal EL durumu bekleniyordu olmayınca Eurocup ayarında bir takım kurulacaktır. Bütçemizin Efes ve F.Ülker kadar olmadığını düşünürsek üst sınıf oyuncuları toplamak için paramız yetersiz kalacaktır.

Sonuç itibariyle Ergin Ataman hamlesiyle başlayan bu değişimi ben pek sevemedim ve bize de henüz iyi geldiğini düşünmüyorum. Umarım gidişat değişir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...