Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Engin Atsür'ün imza töreninde Eyüp Yıldız Murat Özyer ile görüşmüş.Özyer'in dedikleri; hala eurolige kalma şansımız varmış.Eurolig seviyesindeki oyuncuları bitirmeye çalışıyorlarmış.Eurolige kalınmazsa eurocup'ı alacak kadro kurulacakmış.Lakoviç ve Shumpert gönderilecekmiş, yerlilerden Tutku,Cevher,Caner ve Evren ile yollar ayrılmış.

shipp'in takımdaki gelecegiyle ilgili birşey söylemiş mi acaba?

Fran Vasguez Malaga ile anlaşmış.İnanılır şey değil Malaga böyle üst düzey bir oyuncuyu alabiliyorsa biz hayli hayli almalıydık.Üzülmemek elde değil.Kaçan balık büyük oldu.Daha kötüsü kaçan kaçıncı balık.Bize sınıf atlatacak bir oyuncuydu.

Fran Vasguez Malaga ile anlaşmış.İnanılır şey değil Malaga böyle üst düzey bir oyuncuyu alabiliyorsa biz hayli hayli almalıydık.Üzülmemek elde değil.Kaçan balık büyük oldu.Daha kötüsü kaçan kaçıncı balık.Bize sınıf atlatacak bir oyuncuydu.

ciddi mi bu??bunun tek açıklaması olabilir o da vazquez demek ki ispanya'nın dışına çıkmak istememiş...

kazan vougioukas ile de anlaşmış...jamont gordon ile maccabi ilgileniyormuş ve vazquez malaga'ya gitmiş...yazık...

cidden sıkıntı var yabancı oyuncu konusunda... hele ki uzun oyuncu bulmak nba'de dahi zordur o yüzden uzunlar her zaman hak ettiklerinden yüksek kontratlar alırlar,avrupadaki seçeneklerimiz de git gide azalıyor merak ediyorum kimi getirecegiz...

buarada kazan sürekli pota altına takviye yapıyor acaba oradan veremeenko'yu kopartabilir miyiz ki??

ciddi mi bu??bunun tek açıklaması olabilir o da vazquez demek ki ispanya'nın dışına çıkmak istememiş...

Vasquez, İspanya'nın dışına çıkmak istemiyor. Daha önceki transfer dönemlerinde Vasquez'i konuşurken söylenmişti diye hatırlıyorum; yabancı dil bilmediği, İspanya dışına çıkmaya yanaşmadığı, bir nevi Sevilla'dan bir türlü kopamayan Navas gibi diyebiliriz.

hatta kazan bonsu'yu da alsın. vougioukas ile bonsu rotasyonda olacagı için veremeenko boşa çıkar ve direkt biz alalım..hırçın kuvvetli hızlı(andric kadar hızlı ikili oyunlarda) ve iyi bir bitirici içerde...

4 numaraya da massey alınsın artık...

3 numarada arayışa gerek yok shipp kalsın...şu formayı yeniden giymeyi en çok hakeden oyuncudur...

2 numarada weems fark yaratır...domercant'a da hayır demem lakin domercant'a st. petersburg'da oynadıgı dönemden beri antipatim var :)

1 numara ise hala muamma...hiç sözü edilmedi amma patrick mills free agent..geçen sezon ülker alamadı gerçi ama hani diyorum fena olmaz...spurs'ten aldıgı 300binmiş...arroyo'nun istediklerini düşününce devede kulak :D

Bu şartlarda Ergin Hoca Bonsu'yu ikna etmesi en mantıklı durum bence.Oyun kurucu mevkisine Arroyo'yu ikna ederse geriye sadece 3 ve 4 numaralar kalır.4 numaraya Buckman 3'e de Domercant olayını çözüp gelirse olay şekillenir.

Engin,Ender,Arroyo
Göksenin,Domercant(Weems)
Cenk,Shipp, (Hawkins)
Ersin,İlkan,(Buckman)
Furkan,Bonsu

Bu şartlarda Ergin Hoca Bonsu'yu ikna etmesi en mantıklı durum bence.Oyun kurucu mevkisine Arroyo'yu ikna ederse geriye sadece 3 ve 4 numaralar kalır.4 numaraya Buckman 3'e de Domercant olayını çözüp gelirse olay şekillenir.

Engin,Ender,Arroyo
Cenk,Shipp, (Hawkins)
Ersin,İlkan,(Buckman)
Furkan,Bonsu

arroyo'ya istedigi o paraları verirsek yazık...patrick mills ya da sundiata gaines tercih edilmeli...hatta hatta gilbert arenas senelik 400bine oynamış ve şuan free agent...gil zero boru degil...sırf maç sonu 3 atıp top girmeden potaya arkasını dönüp ellerini kaldırsın diye şu formayı giysin isterim :D

Sundiata Gaines'ê fazlasıyla evet derim ben.

Belli ki klas,kendini ispatlamış adamları yedirmiyorlar bize.Jamont Gordon'la da Maccabi ilgileniyormuş.Bu tarz NBA'de artık yeri çok olmayan,yaşı da çok genç sayılmayacak adamlara yönelmeliyiz.Gaines bu saatten sonra NBA'de kariyerinin üzerine bir şeyler koyamaz fakat Avrupa basketbolunda önemli noktalara gelir.

Bence NBA patentli en az 3 oyuncu alacağız,öyle doğmakta içime:) Zaten gidişat da o yönde.

Mills Spurs ile yeniden anlaştı, gidelim Barbosa'nın peşinde koşalım daha önceden de yazmıştım, Aaron Brooks'un bile senelik 3,3m dolara imzaladığı bir yerde Barbosa istediği kontratı bulamaz Avrupa'dan gelecek tekliflere de açıktı Arroyo'ya o kontratı vereceğime Barbosa'ya veririm o paraları çok fark yaratır Avrupa'da.

patty mills (sundiata gaines)
sonny weems (domercant)
shipp (kesinlikle alternatifsiz!!!)
jeremiah massey (maciej lampe)
veremeenko (esteban batista)

yabancılarımız şu şekilde olursa o eurocup bizimdir...

Engin,Ender,Arroyo
Cenk,Shipp, (Hawkins)
Ersin,İlkan,(Buckman)
Furkan,Bonsu

bence bu kadro çok iş yapar

Mills Spurs ile yeniden anlaştı, gidelim Barbosa'nın peşinde koşalım daha önceden de yazmıştım, Aaron Brooks'un bile senelik 3,3m dolara imzaladığı bir yerde Barbosa istediği kontratı bulamaz Avrupa'dan gelecek tekliflere de açıktı Arroyo'ya o kontratı vereceğime Barbosa'ya veririm o paraları çok fark yaratır Avrupa'da.

barbosa indiana'da back up guard olarak çok verimli olmuştu seneye yine indiana ile anlaşacaktır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...