Yalnız çok ciddi bir sakatlık geçirdi 2 sezon önce falan.Sanırım dizinden.Onun da son durumunu öğrenmek gerek ilgilenmeden önce.
Perperoglu panaya gelmeden önce oynadığı panioniosta son sezonunda oldukça iyi bir performans göstermişti. şimdi o sezonki ortalamalarına ulaşamadım ama ligin en iyi 5ine seçilmiş. Panadaki istatistiklere girerseniz Sato da işe yaramaz bir oyuncu gibi gözükür. Bence savunma yanında skor opsiyonu da olan biri. Ama puzzlenın son parçası olarak eklenmesi daha faydalı olur.
Hocam iyi de Perperoglou'nun yaptıklarını/yapacaklarını sadece skor kategorisinde değerlendirmek çok yanlış olur.
Bir kere üst düzey savunmacıdır.Çok top çalar,bir kısaya blok ortalaması iyidir.Gerektiğinde el üstü şut da sokar,ceza şutlarını da keser.
Ayrıca çok olgundur,yaşı çok ileri olmamasına rağmen.Panathinaikos'ta Batiste,Dimantidis,Spanoulis ve aklıma gelmeyen onlarca kaliteli adamlarla beraber oynayıp da 13 sayı ortalama ile oynamasını beklemek de olmaz tabi ki.Gerektiğinde liderlik de yapabilir takıma fazlasıyla,o karakterde bir oyuncu.
Perperoglou şu anda Avrupa piyasasında bugün bizlerin alınmasını istediğimiz birçok oyuncudan daha kariyerli ve büyük takımların kadrolarına katması halinde şaşırmayacağımız bir oyuncudur geçelim bunları. Kobe gelsin Howard gelsin madem Eurocup'da oynayacak takıma. Perperoglou'nu istemiyorum şahsen ama Perperoglou 5 sezon Pana'da oynamış Yunanistan Milli takımıyla oynamadığı organizasyon kalmamış almadığı kupa kalmamış bir oyuncu neyin davasını yapıyorsun Onur sen? Herkes kötü bir senin söylediğin oyuncular iyi, muazzam. Ben senin basketbola sevgine saygı duyuyorum bu yaşında bu kadar fazla oyuncu portföyüne sahip olmanı da takdir ediyorum sonıçta iyi veya kötü 1000-2000 basketbolcu hakkında ya iyi ya kötü bir değerlendirmen oluyor. Umarım basketbolda önemli mevkilere gelirsin ama şu o iyidir bu kötüdür diyerek sevmediğin istemediğin oyunculara kötü yaftası yapıştırmayı bırak. Oyuncuların bir kariyeri var ona bakarsın iyi veya kötü dersin. basketbolda şu an bizim kadromuzda olan oyuncularda Panathinaikos'ta oynayabilecek kapasitede oyuncu yokken Panathinaikos'un 5 yıllık oyuncusunu çok kötü diye işaret etmek dalga geçmek veya bulutların üzerinde dolaşmaktır bence.
Doğrudur abi ama önce bir Perperooglounun neden Panada oynadığını tahll etmek ve burda ve ordaki rolünü sorgulamak lazım. Panada ondan beklenen 5-10 dakika oynaması ve bizim atıyorum Canerden beklediğimiz rolü yerine getirmesi.Bize gelirse yabancı sınırı olduğu için bu 5 yabancıdan beklenecek bu değil.Takımı sırtlaması,skoru üstlenmesi beklenecek.Bu role hiçte uygun bir adam değil Perperoglou.Kariyerinde hiç bir dönem bu rolde olmadı bizde de geçen yılki Hawkins rolünde oynaması beklenirse büyük hüsran olur
Ben ulaştım işte o sezonki istatistiklerine.Eurocupta 6.7 sayı berbat şut yüzdeleriyle.Beşiktaştan giden Donell Harvey 14 civarı aynı takımda.Beşiktaşın sıradan bir Amerikalısının arka planında kalmış
Gelmez Türk statüsünde Elbette vardır kökeninde bir Türklük fakat olsa bile Perperoglou bunu kabul etmeyecektir
renkdaş vatandaslık işleri o kadar basit değil,yunanistanda ki bir çok kişi osmanlıdan kalma aile isimlerini soyismi olarak devam ettirmişlerdir
bu onların Türk oldugu anlamına gelmiyor,vatandaslık işlemleri bölümünde yabancı ülke vatandası olup Türk soylu olanlardan Türk soylu olduklarına dair bir belge istenir,bu belgede sadece moldovada yaşayan gagavuzlara(gökoğuzlara) ve ahıska Türklerine verilir
perperogluna gelince cok iyi bir görev oyuncusu ve her paolu gibi nerde nasıl durması gerektiğini cok iyi bilen bir oyuncu
ama tahminimce en son düşünülen isimlerden biri
Jamont gordon , Engin , Ender
Göksenin , Weems(Hawkıns)
Cenk , A.anderson
İlkan , Lampe
Dor Fisher , Ersin , Furkan
Hiç fena bir kadro olmazdı.