Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen yıl Euroleague'de,aldığı dakikaya göre en çok skor oranı yakalayan oyuncuydu.Pota altı bitiriciliği iyidir.

Kazan ilgileniyordu ciddi bir biçimde.Biraz ağırdır,tempoyu düşürür,belki Ataman'lık da değildir fakat ne olursa olsun önemli bir oyuncu.

Bize gelmez sanırım:)

Kostas Kaimakoglou az önce bir tweet atmış.Burada çok iyi vakit geçirmek adına önemli bir haber aldığını söylemiş.

Kaimakoglou'nun en yakın iki arkadaşından birisi Vougi.Zaten dedikodular da bu yöndeydi.Henüz açılmadan kapanacak sanırım Vougi defteri.

Kostas Kaimakoglou az önce bir tweet atmış.Burada çok iyi vakit geçirmek adına önemli bir haber aldığını söylemiş.

Kaimakoglou'nun en yakın iki arkadaşından birisi Vougi.Zaten dedikodular da bu yöndeydi.Henüz açılmadan kapanacak sanırım Vougi defteri.

Kapansın zaten bu konu; Ergin Ataman basketbolunda Vougioukas ancak ayak bağı olur. Zaten geleceğin yıldız adayı yaftasıyla ekmek yiyor kaç zamandır. Küçük takımlarda iş yapar ama büyük takımda ancak yedek listesini doldurabilir. Bize daha hareketli ama kalıplı bir uzun lâzım.

Eidson'dan yüksek ücreti nedeniyle vazgeçmişiz.Perreroğlu ile ilgileniyormuşuz.Bu sene yabancı oyuncu konusunda hayal kırıklığı yaşamak istemiyoruz.

Perperoğlu senenin en kötü transferi olmaya aday. Ligimizdeki takımların birinden sıradan skorer Abd'li bir oyuncu bile daha yararlı olur kendisinden.

Perperoğlu'nu istemeyebilirsiniz ki ben de istemiyorum ama üst düzey basketbol oynamış Yunanistan Milli takım oyuncusu Pnathinaikos oyuncusu adamı böyle yok kötü oyuncu en kötü transfer filan diye itham etmek biraz acaib olmaya başladı ayaklarımız yere bassın artık. Mersin B.b x kariyersiz basketbolcudan bahsetmiyoruz..

Ben hayır demem Perperoglou'ya fakat Perperoglou,dünya üzerinde hiçbir takımın ilk yabancı transferi olamaz.Her hamleni yaparsın;bitirici bir uzununu alırsın,dominant bir oyun kurucu alırsın,iyi bir kısa skorer alırsın,bir de şutör alırsın en son Perperoglou'nu alırsın.

Örneğin Domercant'in yanına alırsın Perperoglou'nu,diğer hamlelerle beraber.Fakat ilk hedef olması ilginç.

Bence şimdilik burun kıvırmamak gerek kendisine.Tecrübesi,kalitesiyle çok şey katacaktır takıma.Avrupa'nın belki de en iyi sırtı dönük oyun oynayan kısası.Fakat bu transferin değerini,yapılacak ana hamleler belirleyecek;eğer bu transfer olursa tabi...

Ben hayır demem Perperoglou'ya fakat Perperoglou,dünya üzerinde hiçbir takımın ilk yabancı transferi olamaz.Her hamleni yaparsın;bitirici bir uzununu alırsın,dominant bir oyun kurucu alırsın,iyi bir kısa skorer alırsın,bir de şutör alırsın en son Perperoglou'nu alırsın.

Örneğin Domercant'in yanına alırsın Perperoglou'nu,diğer hamlelerle beraber.Fakat ilk hedef olması ilginç.

Bence şimdilik burun kıvırmamak gerek kendisine.Tecrübesi,kalitesiyle çok şey katacaktır takıma.Avrupa'nın belki de en iyi sırtı dönük oyun oynayan kısası.Fakat bu transferin değerini,yapılacak ana hamleler belirleyecek;eğer bu transfer olursa tabi...

Çok şey değil hiç bir şey katacağını sanmıyorum.Panaya gelmeden önce Eurocup oyuncusuydu.Orada bile aşırı etkili bir isim değildi(5-6 civarı sayı ortalaması vardı) Panada yıllardır 5 sayı civarı takılıyor kötü şut yüzdeleriyle. Oynamasının sebebi Yunanistandaki yabancı sınırı diye tahmin ediyorum. Bizde Caner Topaloğlu falan neyse o da Panada o. Büyük takımda oynuyor diye gözünü boyamasın kimsenin.Panaya gelmeden önce küçük takımlarda dahi 5 civarı sayı ortalaması vardı.

Ligimizden yada Fransa,İsrail liglerinden küçük takımların skor yükünü çekmiş 3 numara hem daha maliyetsiz hem daha verimli olacaktır.Perperoglou koca bir hiç

Perperoglu panaya gelmeden önce oynadığı panioniosta son sezonunda oldukça iyi bir performans göstermişti. şimdi o sezonki ortalamalarına ulaşamadım ama ligin en iyi 5ine seçilmiş. Panadaki istatistiklere girerseniz Sato da işe yaramaz bir oyuncu gibi gözükür. Bence savunma yanında skor opsiyonu da olan biri. Ama puzzlenın son parçası olarak eklenmesi daha faydalı olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...