Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben bu kadroya gözüm kapalı varım :)

Jamont Gordon-Engin-Ender
Domercant-Göksenin
Weems-Cenk
Buckman-Ersin-İlkan
Maric-Furkan-Sertaç

işte bu kadrodaki sıkıntı 1 numara rotasyonu nasıl dönecek.üç tane iyi oyun kurucu var.hadi domercant'in kenara geldiği anlarda gordon 2'ye kaysa o zaman göksenine pek sıra gelmeyecek gibi gözüküyor.tabi böyle bir kadro oluşsun sıkıntımız bu olsun o ayrı :)

işte bu kadrodaki sıkıntı 1 numara rotasyonu nasıl dönecek.üç tane iyi oyun kurucu var.hadi domercant'in kenara geldiği anlarda gordon 2'ye kaysa o zaman göksenine pek sıra gelmeyecek gibi gözüküyor.tabi böyle bir kadro oluşsun sıkıntımız bu olsun o ayrı :)

ender fındık fıstık :D işin şakası lütfen şu adama iyi oyun kurucu demeyin...

ben bu kadroya gözüm kapalı varım :)

Jamont Gordon-Engin-Ender
Domercant-Göksenin
Weems-Cenk
Buckman-Ersin-İlkan
Maric-Furkan-Sertaç

Şahsen Gordon ve Domercant'ı alırsak ben Shipp'i tutarım Weems'i almak yerine.
Zaten Gordon ve Domercant topla yeterince haşır neşir adamlar, Shipp gibi pas alışverişine katkıda bulunacak bir görev adamını takımda tutmak daha mantıklı geliyor bana.
Hem böylece 4 ve 5 numara transferi için de daha fazla bütçe kalır..

Şahsen Gordon ve Domercant'ı alırsak ben Shipp'i tutarım Weems'i almak yerine.
Zaten Gordon ve Domercant topla yeterince haşır neşir adamlar, Shipp gibi pas alışverişine katkıda bulunacak bir görev adamını takımda tutmak daha mantıklı geliyor bana.
Hem böylece 4 ve 5 numara transferi için de daha fazla bütçe kalır..

gordon ve domercant olursa zaten üstüne weems'i alamayız :D üstüne üstlük gerek de yok dedigin gibi...

shipp yeni kontratı sonuna kadar hakeden bir oyuncu...

4 numaraya buckman olursa baya masrafsız halletmiş oluruz...

5 numaraya maric de olur lakin ben veremeenko'yu isterim (plasem esteban zaten daha önce çok söyledim) kazan vougioukas transferinden sonra bonsu'yu da alırsa veremeenko boşa çıkacak zira...

Unics Kazan takımından illaki bir pivot alınacaksa bu Aleksey Savrasenko olsun bana göre. Tamam adam hücumda çok yeterli olmayabilir ancak savunmada acayip caydırıcı bir pota altı gücüdür kendisi. Bizimle oynadıkları maçlarda defansif özelliğini bizzat müşahade etmiştim.

JAMONT GORDON GALATASARAY`DA

Yeni yapılanmaya giden Galatasaray bir süre önce CSKA Moscow`dan ayrılan Jamont Gordon`u kadrosuna dahil etti.

Sportando`nun haberine göre Gordon sarı-kırmızılı kulüp ile 2 yıllık 2.8 Milyon Dolarlık sözleşme imzaladı.

Gordon CSKA forması ile geçtiğimiz sezon Euroleague`de 6.7 sayı 1.9 ribaund ve 2 assist ortalamaları yakalamıştı.

Missisipi State mezunu olan Gordon Avrupa`da Fortitudo Bologna ve Cibona Zagreb formalarını da giymişti.

Aslında Duşan Cantekin de denebilir. Türkiye liginde kötüydü ama Sırbistan'da çok iyi oynamış. 2.22'lik pivot heryerde bulunmuyor sonuçta.

Aslında Duşan Cantekin de denebilir. Türkiye liginde kötüydü ama Sırbistan'da çok iyi oynamış. 2.22'lik pivot heryerde bulunmuyor sonuçta.

duşanın sırbıstandaki istatistiklerini bilmiyorum ama gelecege yatırım olarak dusunulebilir de benimde merak ettigim bi durum var melih mahmutoglu ve can korkmaz ayrıca m.muammed baygül ve dogukan sonmezin bu seneki durumları ne olacak bilgisi olan var mı?

jamont gordon harika olur ama maccabi uzun süredir ilgileniyor... hatta bir ara cska ile maccabi ile el altından anlaştı maccabi aaron jackson a teklif yapmıyacak cska ya gidecek... ve gordonu maccabiye gidecek diye ama bana saçma gelmişti doğruda olabilir....

Ne kadar ölçü olur bilinmez ama Erman Kunter Eurosport'a verdiği röportajda ''Galatasaray Jamont Gordon'u yıllık 1.4 milyon dolara aldı'' gibi bir ifade kullanmış..sonuçta bu işin yetkilisi değil ama net bir ifade bu..

Bonsu,Kaimakoglou,Domercant,Hawkins...

Hepsiyle anlaşan bizdik fakat hiçbiri gelmedi.İnşallah şu Gordon işi sulanmadan bir an önce resmi siteden açıklarız transferi.Geç kalırsak gider Maccabi'ye falan.

duşanın sırbıstandaki istatistiklerini bilmiyorum ama gelecege yatırım olarak dusunulebilir de benimde merak ettigim bi durum var melih mahmutoglu ve can korkmaz ayrıca m.muammed baygül ve dogukan sonmezin bu seneki durumları ne olacak bilgisi olan var mı?

Çok doğru bir soru sordun hocam ama herkesi şampiyonluk heyecanı sarmış durumda, geleceği düşünen yok. Melih'in serbest bırakıldığını duydum, diğerlerinin akıbeti belirsiz.

ismail şenol:''Brad Buckman yarışında Galatasaray Medical Park, Beşiktaş'ın önüne geçti. Resmi imza birkaç gün içinde atılabilir.'' dedi twitterda..

Buckman gelecek sanırım.Ataman'ın oyun planına uygun bir isim.Dış şutu olan,ribaundlara da katkı veren bir oyuncu.Bizle oynadığı her maç bizi kanser ederdi.

Hayırlısı bakalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...