Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok doğru bir soru sordun hocam ama herkesi şampiyonluk heyecanı sarmış durumda, geleceği düşünen yok. Melih'in serbest bırakıldığını duydum, diğerlerinin akıbeti belirsiz.

kerem kardesim daha oncede gundeme getirdim ama pek ilgilenen cıkmadı formda bi ihtimal tekrar gündeme getirdim ama sanrım transfere asırı odaklanmadan dolayı diger gelismelerle ilgilenmiyoruz.

Buckman'ı çoğu taraftar beğenmiyor fakat ben gelmesini çok isterim bir uzuna göre dış şutu çok çok iyi,ayrıca boyalı bölge de etkili olur hem ribaund hem skor olarak

Tutku Açık gibi basketbol zekası yüksek bana göre çok iyi bi guardı neden bırakıyoruz anlamıyorum bence Ender Arslandan çok daha verimli ve yaratacı bi guard. Kesinlikle takımda kalmalı. Geçen sezon Prokom maçında kenarda unutulmuştu bi anda maça girince bütün oyun seyri değişti. Guard olarak Tutku-Engin-Yeni gelcek yabancı Bilbaodan Aaron Jackson olsa süper olur ama adı bile geçmiyo hem ligimizi bilen hem de genç ve yaratıcı bi guard geçen sezon fülker maçlarında ve tüm EL maçlarında çok iyi bi çıkış yaptı süper bi guard. jamont gordon gelirse combo 1- 2 numarada da oynayabilir.

Tutku Açık gibi basketbol zekası yüksek bana göre çok iyi bi guardı neden bırakıyoruz anlamıyorum bence Ender Arslandan çok daha verimli ve yaratacı bi guard. Kesinlikle takımda kalmalı. Geçen sezon Prokom maçında kenarda unutulmuştu bi anda maça girince bütün oyun seyri değişti. Guard olarak Tutku-Engin-Yeni gelcek yabancı Bilbaodan Aaron Jackson olsa süper olur ama adı bile geçmiyo hem ligimizi bilen hem de genç ve yaratıcı bi guard geçen sezon fülker maçlarında ve tüm EL maçlarında çok iyi bi çıkış yaptı süper bi guard. jamont gordon gelirse combo 1- 2 numarada da oynayabilir.

aaron jackson cska ile imzalayalı yıl oluyor...

Mukaveleler yollandı

Sarı-kırmızılılar basketbolda da bombaları patlatıyor. Hawkins ve Gordon'a sözleşme gitti.

G.Saray Medical Park, Beşiktaş'lı Hawkins'le anlaşmaya vardı. 1.95'lik kısa forvete senelik 1.3 milyon dolar önerildi ve sözleşme oyuncuya gönderildi. 29 yaşındaki yıldız basketbolcunun imza atmasına kesin gözüyle bakılıyor. Ayrıca CSKA'nın 25 yaşındaki oyun kurucusu Jamont Gordon'la da mutabakata varıldı. Gordon'a da mukavele gitti. TOFAŞ'lı Buckman da bitmek üzere... Öte yandan 1 yıl daha kontratı olan Caner, Shumpert ve Cevher'le anlaşmalı ayrılık yolları aranıyor.

Kaynak: AMK Gazetesi

Mukaveleler yollandı

Sarı-kırmızılılar basketbolda da bombaları patlatıyor. Hawkins ve Gordon'a sözleşme gitti.

G.Saray Medical Park, Beşiktaş'lı Hawkins'le anlaşmaya vardı. 1.95'lik kısa forvete senelik 1.3 milyon dolar önerildi ve sözleşme oyuncuya gönderildi. 29 yaşındaki yıldız basketbolcunun imza atmasına kesin gözüyle bakılıyor. Ayrıca CSKA'nın 25 yaşındaki oyun kurucusu Jamont Gordon'la da mutabakata varıldı. Gordon'a da mukavele gitti. TOFAŞ'lı Buckman da bitmek üzere... Öte yandan 1 yıl daha kontratı olan Caner, Shumpert ve Cevher'le anlaşmalı ayrılık yolları aranıyor.

Kaynak: AMK Gazetesi

Resmi açıklamalar gelmeden inanmayın şu gazetenin haberlerine. İlk çıktığı gün de lafta Spanoulis ile 3.5 milyon €karşılığı anlaşmıştık

Bonsu her türlü işimizi görür ya.Abd'ye karşılı bile etkili oynadı adam.Cevheri verelim Bonsu ve Hawkinsten buyout almasınlar.
Macvan 4 numaraya çok üst düzey bir takviye olur.Sanıyorum Buckman yedekte tutuluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...