Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İsmail Şenol:Galatasaray'ın oyun kurucu tercihi yüksek ihtimalle Jamont Gordon olacak. Görüşmelerde ufak pürüzler var ama resmi imza uzak değil. Jamont Gordon iyi olur ama Buckman'a sıcak bakmıyorum.

Geçen sene de gördük ki Ergin hoca,4 numarada dış şutu olan+ribaundlarda etkin bir adam kullanmayı fazlasıyla tercih ediyor.Kaimakoglou ve Madley ile ilgilendik fakat EL'yi tercih ettiler.Avrupa piyasasında bu tarz oyuncu sayısı gerçekten çok az.Az ki CSKA bile Erceg'in değerini bilip yüksek bir ücret verdi.

Belli ki bu özellikte üst düzey oyuncular EL'yi tercih edecek.Biz de Buckman gibi aynı özelliklere sahip fakat kalite olarak bir seviye altı adamlara yöneleceğiz ki bence çok mantıklı.

Bu arada NBA'de kontrat bulamayan oyuncular yavaştan Avrupa'ya düşmeye başladı.Uzunumuz oradan gelebilir.Takip etmek gerek.

Not: Buckman'ın son 3 Galatasaray maçındaki sayı ortalaması 29.3.İlginç:)

Jamont Gordon - Domercant - Velickovic - Bonsu takıma kazandırılırsa faydalı olur diye düşünüyorum. Murat Özyer fikstür çekimi sonrası GSTV'ye verdiği röportajda; Ağustos ayında Galatasaraylı taraftarları heyecanlandıracak bir takım bekliyor gibisinden bir söz söyledi. Çok merakla bekliyorum alınacak yabancı oyuncuları.

Engin Ender Jamont Gordon

Göksenin Shipp Domercant

Hawkins Caner Cenk

İlkan Dudley Furkan(Nba' e gidecekse 4 numarada kendini geliştirerek gider)

Bonsu Sertaç Furkan

4-5 rotasyonu değişerek oynayan oyunculardan kurulabilir.

domercant transferinde umut tükenmedi bence.herşeyden önce domercant'i gelmeye ikna ettiğimiz için elimiz güçlü.sadece kulübüyle anlaşmak lazım.bu arada solobaskete göre ukic'e kazanla beraber bir türk takımı teklif yapmış.efes olmayacağına göre?

Bu son yazı!!!!

Madem bu forumda bu kulübe kendi çıkarları için ihanet etmiş,bir adamı eleştirmek suç ise istifasını istemek suç ise,dostluklar baki ama benden buraya kadar.Kimse kusura bakmasın konuyu keyfe keder kapaılması yanlış.Son kez tekrar yazıyorum,başkalarının maşası bir adam bu kulüpte yeri olduğunu sanmıyorum.

İstemeden kırdığım kardeşlerim olduysa,ÖZÜR DİLERİM asla böyle bir amacım olmadı,allahın selameti üzerinize olsun.

Belki bunu yazmamın yeri burası değil,belki zamanı değil ama şu forumda erkek takımı bölümüne girerken hiçbir heyecan oluşmuyor bende.
Umarım yeni sezon,yeni hoca,yeni oyunlar başarılarıyla yeniden heyecan getirirler bizlere...

Buckman için pek mutlu olamıyorum ne yalan söyleyeyim, transfer çıtasının önce yükselip sonra keskin bir şekilde alçalmasının da bunda payı mutlaka vardır. Büyük takım psikolojisinde Buckman'ın bize fazla yararı dokunmayacaktır benim fikrimce, umarım yanılırım.

domercant alınmalı.. Bu transfere bu kadar yaklaşmışken geri adım atılmamalı.. Bir maçı çevirecek yada tek başına alacak Ondan daha büyük bir isim transfer edebileceğimizi zannetmiyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...