Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şuan pivot transferi olarak takımımıza 2 aday gösteriliyor. Boniface Ndong & Joey Dorsey. İkiside iyi katkı sağlar takıma. Ndong, Dorsey'e göre sayı anlamında daha fazla katkı sağlar, Dorsey ise savunma anlamında Ndong'a göre daha fazla katkı verir. Belki de hiç ismi takımımızla anılmayan sürpriz bir pivotla anlaşırız.

Pota altına da D'or Fischer gelsin ve Eurocup bizi beklesin :p Şaka maka N'dong da bence işimizi görür.

Yalnız şöyle bir şey var.

SG -> Göksenin Köksal -> 21
SF -> İlkan Karaman -> 22
PF -> Milan Macvan -> 21
C -> Furkan Aldemir -> 21

:)

D'or Fischer-Ndong-Dorsey-Bonsu-Batista potansiyel 5'ler galiba.. Maliyetleri konusunda bilgisi olan var mı? Ya da gelme ihtimali en yüksek olan?

Batista geçen sene Efes'ten çok iyi para alıyordu, zannetmiyorum geleceğini. Bonsu ile Maccabi anlaştı deniyor. Ndong ile en son RMadrid falan ilgileniyordu diye biliyorum. Fischer kalıyor sanırım geriye.

Dorsey'i oynatmak için bir spanoulis şart. 1 milyon konuşulyordu onun için hayatta etmez kimse kusura bakmasın. Free agent listesinden en kötü oyuncularf dahi dorsey'den iyidir. Canlı izledik arkadaşlar ipekçi'de tek özelliği Spanoulis le ikili oyunlarıydı. Bence vasat bir transfer olur. Hayır dorsey'i alacağına alsaydın ya ali karadeniz.

ndong harika olur o olmazsa bonsu -dor fischer zorlanmalı dorsey en son alternatif olmalı bence komşunun tavuğu kaz görünür muhabbeti gibi bişey bence dorsey ivkovic in parlattığı bir isim caja laboral günleri biliniyor...savunması çok iyi diyorlar bence değil ribaund sezgisi kötü...ergin atamanın ''kaos basketbolu'' dediğimiz stilinde sırıtır...şimdi çıkıp ne günlere kaldık artık dorseyi beğenmiyoruz diyenler olabilir ama benim kişisel fikrim andriçi genel olarak istikrarsız diye gönderiyorsak yerine dorsey alınmamalı...

Gecen sene karşıyaka bonservis bedeli olarak 4meuro istiyolar demislerdi.

Macvanı 2 senedir istiyordum yönetime teşşekür ediyorum gidenlerin yerine daha iyilerini alarak sözlerini tutup bizide mahcup etmediler.

Of of Macvan mı ismi hep dolaşıyordu ama ihtimal vermiyordum şimdi Domercant , Hawkins ve 5 numara kaldı hadi alalım şu isimleri ligde zor olsada işimiz avrupad sonuna kadar gidebilirz .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...