Sizin özelinizde yazmıyorum ancak yönetimin Mahmuti konusunda yanlış yaptığını düşünenleri ve Mahmuti'nin gitmesine üzülenleri neden ötekileştiriyorsunuz hiç anlamıyorum. İyi transfer olur, laf yeriz. Takımdan oyuncu ayrılır, Mahmutisporlu oluruz. Gerek yok bunlara. Biz de, siz de burada Galatasaray için yazıp çiziyoruz. Macvan ismi ortaya atıldı hep beraber sevindik, çok iyi bir transfer dedik. Neden şimdi böyle bir şey yazdığınızı anlamış değilim açıkçası.
Mahmuti'nin gitmesine çeşitli sebepler dahilinde üzüldük. Lucas gitti üzüldük. Tutku, Shipp, hatta Andric ayrıldı takımdan yine üzüldük. Bu oyuncular bir şekilde bize yarandıktan sonra takıma hiçbir emeği olmayan oyuncular değil, aksine belki de şubenin yakın tarihteki en güzel ve özel günlerini bizlere yaşatan oyuncular. Ama biz hemen Mahmutisporlu damgası yiyoruz. Eğer bu oyuncuların takımdan ayrılmasına üzülmek Mahmutisporluluksa; ben paşa paşa Mahmutisporlu olmaya razıyım. Ama hepimizin amacı aynı, istekleri aynı, temennileri aynı.
Özetle, forumda ve genel olarak internetteki Galatasaray ortamlarında bir kutuplaşmaya gitmenin, gruplaşmanın anlamı yok. Hepimiz Galatasaray için burdayız.