Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gordon-Engin-Ender
Domercant-Göksenin
Hawkins-Cenk
Macvan-İlkan-Ersin Dağlı
N'Dong (D'or Fische)-Furkan

Bu kadro ile ligi ve avrupayı sallarız

Macvan hamlesi harika oldu (y) Hem lig hem de Eurocup oldukça iddialı olacağız. Rakipleri oyun olarak bozacak tarda isimler kattık. Domercant ve Hawkins hamlelerininde imzalanmasından sonra bakalım son kurşun olan 5 numara için hedefte kim var onuda kesin vururuz =))

Eğer sakatlık filan olmazsa (Cenk'in durumunu bilen var mı?) bu takım bu sene Eurocup'ı alır.Ligde final oynar.Türkiye kupasınıda götürür.Yabancılarımız baya iyi olmaya başladı.Tabii bu dediklerim Macvan-Gordon-Hawkins-5 no-Domercant transferlerinin hepsi olursa geçerli.Türk kadromuzda çok iyi.

Eurocuptayız kimse alamayız dediniz Avrupanın en iyi 4 numaralarından Macvanı getirdik.Kendimizi fazla küçümsüyoruz bence.

Şimdi sert bir 5 numara şart. Aslında boştaki oyuncular içinde en iyisi Bonsu ama Hawkinsten sonra 2. buyoutu ödeyeceğimizi sanmıyorum. D'or Fischer iyi gider bence N'dongdan ziyade

Forumun yönetim aleyhine en çok mesaj yazan kişileri güzel transferler olunca nedense parmakları klavyeye gitmiyor. Nu arada Macvan da transfer olduysa bu takım sonunda adam gibi 4 numara görmüş olacak. Bir de Hawkins transferi gelirse çok daha iyi olacak. Bir de nedense Lakovic'in bir sene daha kalmasını istiyorum. Bu sene şutörlerimiz daha iyi olduğu için rakip savunmacılar bütün dikkatlerini Lakovic'e çeviremezler.

Forumun yönetim aleyhine en çok mesaj yazan kişileri güzel transferler olunca nedense parmakları klavyeye gitmiyor. Nu arada Macvan da transfer olduysa bu takım sonunda adam gibi 4 numara görmüş olacak. Bir de Hawkins transferi gelirse çok daha iyi olacak. Bir de nedense Lakovic'in bir sene daha kalmasını istiyorum. Bu sene şutörlerimiz daha iyi olduğu için rakip savunmacılar bütün dikkatlerini Lakovic'e çeviremezler.

Sanırım bu sözler bize. Yönetim iyi transfer yapamaz mı dedi bu insanlar yoksa vefasızca davranıp insanları harcayıp it,barsızlaştırıp yolladılar diye mi eleştiri yaptılar? Merak etmeyin bizler yine siz ve sizin gibi 3-5 iyi transfere galatasaray ilkelerini göz ardı edenlerden daha çok severiz ve detekleriz bu takımı.

Sizin özelinizde yazmıyorum ancak yönetimin Mahmuti konusunda yanlış yaptığını düşünenleri ve Mahmuti'nin gitmesine üzülenleri neden ötekileştiriyorsunuz hiç anlamıyorum. İyi transfer olur, laf yeriz. Takımdan oyuncu ayrılır, Mahmutisporlu oluruz. Gerek yok bunlara. Biz de, siz de burada Galatasaray için yazıp çiziyoruz. Macvan ismi ortaya atıldı hep beraber sevindik, çok iyi bir transfer dedik. Neden şimdi böyle bir şey yazdığınızı anlamış değilim açıkçası.

Mahmuti'nin gitmesine çeşitli sebepler dahilinde üzüldük. Lucas gitti üzüldük. Tutku, Shipp, hatta Andric ayrıldı takımdan yine üzüldük. Bu oyuncular bir şekilde bize yarandıktan sonra takıma hiçbir emeği olmayan oyuncular değil, aksine belki de şubenin yakın tarihteki en güzel ve özel günlerini bizlere yaşatan oyuncular. Ama biz hemen Mahmutisporlu damgası yiyoruz. Eğer bu oyuncuların takımdan ayrılmasına üzülmek Mahmutisporluluksa; ben paşa paşa Mahmutisporlu olmaya razıyım. Ama hepimizin amacı aynı, istekleri aynı, temennileri aynı.

Özetle, forumda ve genel olarak internetteki Galatasaray ortamlarında bir kutuplaşmaya gitmenin, gruplaşmanın anlamı yok. Hepimiz Galatasaray için burdayız.

Macvan, Gordon, Domercant, Hawkins ve N'Dong veya muadili bir isim.. Emeği geçenlere teşekkür etmek lazım, büyük iş başardılar.

Sanırım bu sözler bize. Yönetim iyi transfer yapamaz mı dedi bu insanlar yoksa vefasızca davranıp insanları harcayıp it,barsızlaştırıp yolladılar diye mi eleştiri yaptılar? Merak etmeyin bizler yine siz ve sizin gibi 3-5 iyi transfere galatasaray ilkelerini göz ardı edenlerden daha çok severiz ve detekleriz bu takımı.

O insanlar aynen yönetim transferde çok başarısız olacak ve Galatasaray tekrar 4-5 seneki haline dönecek dediler. Fakat ne gariptir ki o kişiler futbolda olsun basketbolda olsun transfer olunca bir tane mesaj yazmıyorlar fakat kötü birşey olunca 2 sayfada 10 tane mesajları oluyor. Bu mu Galatasaray'ı destekleyip iyiliğini istemek oluyor.

Şu forumu 5 senedir takip ediyorum hemde kesintisiz olarak,çoğu arkadaşdanda daha fazla fanatiğimdir ve daha ilgiliyimdir takımıma,ik defa yıllar sonra gecen sezonla beraber yorumda yapmaya başladım ama gerçekten bazı arkadaşlar bildiğin hayal kırıklığı! burada ya neyi tartışıyorsunuz tamam anlıyorum kanı kaynayan arkadaşlar ,gençler var ama fanatizmi buraya taşımanın faydası varmı!bu başlık ''Oyuncu ve Teknik Kadro Hareketleri Genel Başlığı'' değilmi benmi yanlış biliyorum artık birbirinize bence muhalefet olmayı bırakmalısınız bu forum altındakiler aynı renk sevdalıları..

O insanlar aynen yönetim transferde çok başarısız olacak ve Galatasaray tekrar 4-5 seneki haline dönecek dediler. Fakat ne gariptir ki o kişiler futbolda olsun basketbolda olsun transfer olunca bir tane mesaj yazmıyorlar fakat kötü birşey olunca 2 sayfada 10 tane mesajları oluyor. Bu mu Galatasaray'ı destekleyip iyiliğini istemek oluyor.

Yönetime tepki ayrıdır. takımın transferine evinmek ayrıdır. Ne yani yönetime kızdık diye Galatasaray kazanamasın kötü takım mı kursun isteyeceğiz. Şunu da unutma ki bu taraftarın kulübe yağdırdığı mailler olmasa bu tepkş olmasa ben bu sene basketbolda adam akıllı kadro kurulacağını sanmıyorum.

Sizin özelinizde yazmıyorum ancak yönetimin Mahmuti konusunda yanlış yaptığını düşünenleri ve Mahmuti'nin gitmesine üzülenleri neden ötekileştiriyorsunuz hiç anlamıyorum. İyi transfer olur, laf yeriz. Takımdan oyuncu ayrılır, Mahmutisporlu oluruz. Gerek yok bunlara. Biz de, siz de burada Galatasaray için yazıp çiziyoruz. Macvan ismi ortaya atıldı hep beraber sevindik, çok iyi bir transfer dedik. Neden şimdi böyle bir şey yazdığınızı anlamış değilim açıkçası.

Mahmuti'nin gitmesine çeşitli sebepler dahilinde üzüldük. Lucas gitti üzüldük. Tutku, Shipp, hatta Andric ayrıldı takımdan yine üzüldük. Bu oyuncular bir şekilde bize yarandıktan sonra takıma hiçbir emeği olmayan oyuncular değil, aksine belki de şubenin yakın tarihteki en güzel ve özel günlerini bizlere yaşatan oyuncular. Ama biz hemen Mahmutisporlu damgası yiyoruz. Eğer bu oyuncuların takımdan ayrılmasına üzülmek Mahmutisporluluksa; ben paşa paşa Mahmutisporlu olmaya razıyım. Ama hepimizin amacı aynı, istekleri aynı, temennileri aynı.

Özetle, forumda ve genel olarak internetteki Galatasaray ortamlarında bir kutuplaşmaya gitmenin, gruplaşmanın anlamı yok. Hepimiz Galatasaray için burdayız.

Kusura bakmayın ben sadece 1 aydır foruma nefret tohumları ekip sadece negatif şeyleri ön plana çıkaran (arada sırada pozitif şeyler yazan) insanları bu güzelim forumdan soğutan 3 kişiden bahsetmiştim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...