Weems gitti artık ama biz Hawkins'i alırsak bu mevkiide eksiklik hissetmeyiz. Domercant yada Delfino da iki numaramız olsa...
Delfino Avrupaya dönecek deniyor.Mantıksız değil bence
Peki bize gelmesi gayet mantıklı, haklısın.
Mahmutinin son transferleri çıtayı çok düşürmüş. Beşiktaş geçen sene Eurochallenge oynarken getirdi Arroyoyu. Arroyonun kariyeri daha mı azdı Delfinodan?Ergin hoca isterse getirir Delfinoyu.
Mahmuti öncesi NBA yıldızları kapımızda yatıyordu, Mahmuti sonrası NBA orta düzey oyuncuları lüks geliyor..
Çıtamızı eskiye çekelim.. Ben 2 numaraya Kobe'yi istiyorum..
Mahmuti öncesi NBA yıldızları kapımızda yatıyordu, Mahmuti sonrası NBA orta düzey oyuncuları lüks geliyor..
Eurolegue oynayan,ligde şampiyonluğa oynayan takımın oyuncusumudu Dedovic ve Savovic? Buna inanıyorsan sorun yok.Ergin Ataman Eurochallenge takımına Erceg,Bonsu,Hawkins,Arroyo gibi isimleri getirdi.Sezon ortasında takımdan kovdukları Morrison oynatmadıkları Kemp bile Mahmuti fanlarının taptığı Shippten daha iyi oyuncuMahmuti öncesi NBA yıldızları kapımızda yatıyordu, Mahmuti sonrası NBA orta düzey oyuncuları lüks geliyor..
Eurolegue oynayan,ligde şampiyonluğa oynayan takımın oyuncusumudu Dedovic ve Savovic? Buna inanıyorsan sorun yok.Ergin Ataman Eurochallenge takımına Erceg,Bonsu,Hawkins,Arroyo gibi isimleri getirdi.Sezon ortasında takımdan kovdukları Morrison oynatmadıkları Kemp bile Mahmuti fanlarının taptığı Shippten daha iyi oyuncu
Dedovic dediğin adam barcelona oyuncusu.Bizden önce oynadığı virtus roma'da da lider rolünde idi. İlk geldiği maçta hepimizin ağzı açık kalmıştı bjk'ye karşı. Savovic de geldiğinde yanılmıyorsam adriyatik liginin mvpsi ya da sayı kralıydı. Öyle trişkadan alınan oyuncular değildi. ama sonra uyuşmadılar bu takıma.
Eurolegue oynayan,ligde şampiyonluğa oynayan takımın oyuncusumudu Dedovic ve Savovic? Buna inanıyorsan sorun yok.Ergin Ataman Eurochallenge takımına Erceg,Bonsu,Hawkins,Arroyo gibi isimleri getirdi.Sezon ortasında takımdan kovdukları Morrison oynatmadıkları Kemp bile Mahmuti fanlarının taptığı Shippten daha iyi oyuncu
Bir bakın bakalım Jamont-Domercant-Hawkins-Macvan-Ndong nere Lakovic-Jamon-Shipp-Savovic-Andric nere?
Sezon ortasında takımdan kovdukları Morrison oynatmadıkları Kemp bile Mahmuti fanlarının taptığı Shippten daha iyi oyuncu
Mahmutinin son transferleri çıtayı çok düşürmüş. Beşiktaş geçen sene Eurochallenge oynarken getirdi Arroyoyu. Arroyonun kariyeri daha mı azdı Delfinodan?Ergin hoca isterse getirir Delfinoyu.