Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ersin, Ndong, Furkan, Macvan gayet yeterli. Tek şart var sakatlık olmazsa...

Sakatlık, ceza, yorgunluk ve form düşüklüğü olmayacak. 3 kupa diyorsak bu temenniler biraz hayal değil mi? En kuvvetli yerimiz olan 4-5 rotasyonu sekteye uğradı ve doldurabilmek için alternatif yok. Yabancı kontenjanı dolu, boşta alınabilecek bir uzun yok. Bir de hücum ve savunmada iyiydi. Yazık oldu.

Mehmet'in dış şut tehdidi de çok önemli. Dışarıda şut tehdidi çok daha fazla olan bir takım bu transferle. Bu da rakip savunmaların dengesini yeterince bozacaktır.

Yorgunluk ve form düşüklüğü için 4 uzun + Sertaç yeterli. Tek şart sakatlık olmazsa.

Olmazsa demektense yerli bir uzun alınmalı. Çünkü bizim hedeflerimiz büyük. Lig şampiyonu olmak kolay is değil Efes ve Fenerbahçe varken. O yüzden genc de olsa bir yerli uzun alırsak süre olarak da uzunlarımızı rahatlatmış oluruz. Sertaci yok saymıyorum bu arada ama onun ergin ataman sistemine pek uygun olmadığını düşünüyorum.

beğenilmeyen mehmet okur
geçen seneki telekom fenerbahçeülker maçlarında
fenerbahçenin canını çok yakmıştı
dikkatinizi çekerim
tamam ciddi sakatlıklar geçirdi ama
bence hala iş yapar
tamam artık çok atletik değil
ama
dış şutu ve sertliği yeter

"Pişmiş aşa su katmayalım" ve "Dertsiz başımıza dert almayalım"..

Ben rotasyonumuzu son derece yeterli buluyorum, bu rotasyon ile çok rahat götürürüz. Ekstra hamle bizi ve süre dağılımını bozar. Eğer olacaksa genç potansiyelli bir adam olsun; Samet tarzında, yoksa hiç gerek yok.

Şunu da söylemek lazım, İlkan'dan önce harıl harıl uzun arayan Fenerbahçe Ülker niye has Fenerbahçeli Memo'yu almadı, eğer Memo sağlıklı olsa çoktan almazlar mıydı? Hiç bulaşmamak lazım.

Diyelim ki M.Okur geldi, süreleri nasıl ayarlayacağız? Bence transfer gereksiz illa ki alacaksak genç bir oyuncu bulalım.

Vay arkadaş bu İlkan ne kadar değerli oldu Fenerbahçe'ye transfer olunca. Murat Kosova da Ntvspor patronlarından talimatları almış anlaşılan.. Avrupa basketbolunun yeni Prkacin'i olacakmış. Şimdi mi geldi aklınıza..

Vay arkadaş bu İlkan ne kadar değerli oldu Fenerbahçe'ye transfer olunca. Murat Kosova da Ntvspor patronlarından talimatları almış anlaşılan.. Avrupa basketbolunun yeni Prkacin'i olacakmış. Şimdi mi geldi aklınıza..

Kosovaya yakışmadı bu sözü. Maç içinde zaten İbrahim Kutluay Fenerli oyuncuları övmeye yer arıyor. Ama hiç Ender ve Furkan konuşulmuyor. Murat Kosova yine aralarında en iyisi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...