Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yabancı hakkımız full dolu ve hatta fazlamız bile var. Yerlilerden kim olabilir ki? Ayrıca pivot transferi Furkan'ın 4'te oynaması demek olur sanırım.

Furkan'ı 4 oynatma hevesi var, ama bunu anlayabilmiş değilim. Bir de Harun Erdenay'ın geçen milli maç öncesi ''Furkan, Galatasaray'da genelde 4 numara oynuyor'' tarzı bir lafı var ki aman aman..

Şu an bile iyi bir rotasyonumuz var bence genç bir isim alınabilir bu da izzet yada samet geyik olabilir...
Engin-Ender-j.Gordon
Göksenin-Domercant
Hawkins-Cenk
Dudley-Macvan
NDong-Furkan-Sertaç
Elimizdeki kısa rotasyonu çok yönlü oyunculardan oluşuyor ve 2 tane winner oyuncu var...uzun rotasyonu birbirini tamamlayan isimler bence...belki genç bir isim belki de 4-5 oynayabilen 6.yabancı olarak veteran bir isim düşünülüyor olabilir...örn=Travis Watson(ilk aklıma geleni yazdım veteran ve şu an kontratı yok diye biliyorum.)

Ergin hoca Galatasaray TV'ye verdiği röportajda takımdaki transfer çalışmasının bittiğini ve artık bu kadroyla sezona başlayacaklarını söyledi. Belki yaz dönemindeki hazırlık maçları için Try-Out oyuncu getirebilirim dedi ki getirir ama bir süre sonra gider. Gelmesinin sebebi ise milli takım maçlarından dolayı uzun oyuncu anlamında sıkıntı çekmemiz.

Yok abi daha resmi olarak açıklanmadı. GS TV röportaj yaptı ama sitede bir açıklama yok. Bu tezatı ben de çözebilmiş değilim. Resmi televizyon açıklıyorsa, resmi site niye bu kadar ağır davranıyor? Transfer tam olarak bitmemişse, resmi televizyon kanalı neden gizliliği sabote ediyor vs vs.

Acaba yeni bir hamle yapılacağı için mi bekletiliyor Hawkins. Belki de son tercihi 3-4 oynayabilen bir alternatife kaydırmış olabilirler. Zaten Hawkins'te FB transferi nedeni ile mimli değil mi?

4 numaraya oyuncu alınacaksa yerli Orhan Haciyeva çok iyi tercih olur. Gökhan Şirin'den de İzzet'ten de iyi tercih kendisi, hatta sadece bu sene için bakacaksam Ergin hocanın sisteminde Samet'ten de iyi katkı verir tabi ki potansiyeli Samet'in çok daha fazla ama onu almak zaten imkansız şu an o yüzden katmadım. Orhan'ı 2.ligdeki hallerinden bilirim Daçka'dan ve çok iyi bir potansiyeldi, güçlü dış şutu fena olmayan ribaundlarda da belli katkıyı veren, sorumluluk verildiğinde daha iyi oynayan, özgür sisteme de bayılan birisi. O iyi performansıyla yüksek bütçeli Telekom'a gelip tutturamamıştı orada geçen sene Aliağa'da sene sonunda iyi oynadı. Azeri milli takımında da şöyle bir performans tutturdu: http://www.eurobasket2013.org/en/ci...le2.season_2013.roundID_8721.teamID_2559.html

He olur da adam isteyecek olursak ilk gitmemiz gereken yerli bence o şu an, Shumpert'i de Aliağa'ya verdiğimiz için belki transfer edilmesi kolaylaşır.

Orhan hacıyeva size olarak 4 numara olmaz bence kısa forvet daha çok ki bizimde oraya ihtiyacımız yok 2.01 boyu ribaund olarak azerbaycanda iyi bir performans gösteriyor ama maç basına 35 dk oynadığını unutmamak gerek...alınacaksa ben izzet türkyılmaz iyi bir tercih olucak bence transfer olmazsa sertaç ta iyidir...

Shumpert de 1,98'di, Hines de 2 metrenin altında mesela boysa... İzledip yazdıysan bir şey diyemem de izlemeden 2,01 boyu var orada oynamaz gibi ezber mantık varsa saçmalık yani. Kariyeri boyunca 4 oynayan adamı 3 numara yaptın, ona bakarsan İzzet de o boya rağmen genelde 3 numara oynadı kısa kariyerinde... Maç başına 35 dakika ortalamayla Macvan da EL'de o istatistikleri tutturdu, ya da Hawkins'in o istatistikleri final serisindeki 35 dakika sayesindeydi der bir başkası da o zaman.

Eurobaskette hiç izlemedim tbl de izledim ama kendini geliştirmiş olabilir o kadar bilgi sahibi değilim 3 numaraya daha müsait demek istedim...

4 numaraya oyuncu alınacaksa yerli Orhan Haciyeva çok iyi tercih olur. Gökhan Şirin'den de İzzet'ten de iyi tercih kendisi, hatta sadece bu sene için bakacaksam Ergin hocanın sisteminde Samet'ten de iyi katkı verir tabi ki potansiyeli Samet'in çok daha fazla ama onu almak zaten imkansız şu an o yüzden katmadım. Orhan'ı 2.ligdeki hallerinden bilirim Daçka'dan ve çok iyi bir potansiyeldi, güçlü dış şutu fena olmayan ribaundlarda da belli katkıyı veren, sorumluluk verildiğinde daha iyi oynayan, özgür sisteme de bayılan birisi. O iyi performansıyla yüksek bütçeli Telekom'a gelip tutturamamıştı orada geçen sene Aliağa'da sene sonunda iyi oynadı. Azeri milli takımında da şöyle bir performans tutturdu: http://www.eurobasket2013.org/en/ci...le2.season_2013.roundID_8721.teamID_2559.html

He olur da adam isteyecek olursak ilk gitmemiz gereken yerli bence o şu an, Shumpert'i de Aliağa'ya verdiğimiz için belki transfer edilmesi kolaylaşır.

Ben yanılmıyorsam ilk liseler arası bir basketbol turnuvasında izlemiştim, Orhan'ı. Pertevniyal'de oynuyordu, o zaman oldukça ilgimi çekmişti ve kendini çok belli ediyordu. Ardından dediğin gibi Daçka performansı da gayet iyiydi. Ben şahsen bir takviyeye ihtiyaç duyduğumuzu düşünmüyorum ama Orhan'ı ben de beğenirim.

Ben de ihtiyacımız olduğunu düşünmüyorum Uğur ama burada takviye isteyen çok, alternatif olarak yazdım, herkesin dilinde 3 oyuncu varken onlardan daha çok katkı verecek bir oyuncu olduğunu düşünüyorum çünkü ben.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...