Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sırtı dönük oyunda Ersin Dağlı çok önemli bir silah,onu kullanabiliriz.Kaldı ki N'dong da bunu belli oranda yapabilen bir isim.En azından Andric'ten daha iyidir bu konuda.Kalıp konusunda da çok bir sıkıntı yaşamayız ama genel olarak uzun rotasyonuna bir hamle lazım bence de.Kısalarımızda ya da 3 numarada olduğu gibi çeşitli kombinasyonları deneme şansımız pek yok burada.Sertaç da Ergin Hoca'nın kafasında ne kadar var o da belli değil.Sanki bir hamle yapılacak gibi duruyor oraya.

Ndong ve macvan gibi biri gerçekten uzun biri gerçekten kalın 4 ve 5 numaralar geldi hala kalıplı uzun aranıyor...patrick ewing lütfen basketbola geri dön.

Sorun sadece n dongun olması zaten ikinci bir alternatifimiz yok maalesef 3 kupa hedef ise n dongun yaşı ve alacağı süre ile verimin oranı yüksek olsun istiyorsak biri mutlaka alınmalı.

Salsabasket Haberi;

Türkiye’ye Bornova formasıyla adım atmasının ardından son 2 sezonda Galatasaray Medical Park forması giyen Josh Shipp, şu anda İstanbul’da. Anadolu Efes ile prensip anlaşmasına varan Amerikalı oyuncunun bonservis sorunu çözülmeye çalışılıyor. İki yıldır tanıdığı bildiği bir ismi daha Efes bünyesine getirmek istiyor Oktay Mahmuti. Efes organizasyonunun o bölgedeki açığını kapatabilecek bir oyuncu Shipp. Ligde skora nasıl gideceğini çok iyi bildiğini İzmir’de elde ettiği sayı krallığı ile ispatlamıştı. Üstüne sarı kırmızılı formayla, Euroleague’de, en tepede de takım oyuncusu rolünü iyi oynadı. Geçtiğimiz yıl Bandırma deplasmanında çok talihsiz şekilde sakatlandıktan sonra sezonu kapatmıştı Shipp. Transfer gerçekleşirse şayet, iki taraf için de faydalı olacaktır inancındayım. Hayırlısı

Kolay değil o kadar geçen yıl bizim Shipp için ödediğimiz maaşı bize ödemek zorundalar...yabancı oyuncular 1 yıl geçmeden sözleşmesi bitse bile türkiyeden bir takımla anlaşamıyor tazminat alıcaz...

bu takımın pota altına takviyeye değil 2-3 numara oynayabilen güvenilir istikrarlı bir oyuncuya ihtiyacı var. Domercant ve Hawkinsi yedekleyecek.
Serkan Erdoğan mesela, gelmesi imkansız ama bu tip bir adam lazım.

Göksenin-domercant-hawkins-cenk akyol varken 2-3 takviyesi saçma olur üstelik j.gordon da 2 numara oynayabiliyorken koç zaten rotasyonu fazla kullanmıyor...ekstra bir oyuncu gelicekse bu tecrubeli ve geldiğinde ne vereceği belli olan bir uzun olabilir...samet-izzet-gökhan falan gelse rotasyonda çok zorlanır...belki ileride 6.yabancı alınabilir...

Şimdilik konuşmak için erken ama , Macvan istikrarsız gözüküyor ve aynı şekilde Erwin Dudley . Ne verebileceklerini kestirmek güç . Takviye yapılacaksa kesinlikle 4 numara pozisyonuna olmalı. Hazır ilkanıda kaybettik. Yerini doldurmak lazım bi şekilde.

Dudley yerıne tercıh shumpert'ten yana kullanılamazmıydı acaba? rıxos'u ızledıkten sonra dudley kotu değil ama hareketlı 4 numaralar bızı cıddı anlamda zorlayabılır.

"Galatasaray taraftarı bana kırgın ama kırılmasınlar. Onları çok seviyorum. Ben kariyerimin bir döneminde Galatasaray’da oynamak istiyorum. 35 yaşında bir daha ne zaman oynayacak gibi sözler söyleniyor ama ben kendimi çok iyi hissediyorum. Allah bir sakatlık vermezse daha oynayacak çok senem var. Şartlar kalmamı gerektirdi. Ama o formayı bir gün giyeceğim” Kerem Gönlüm
Facebook'ta Galatasaray Basketbol sayfasında yayınlandı az önce, ne zaman nerede dedi acaba, bu sene de gelmediyse ne zaman gelecek?

Store'da forma satılıyor gidip alabilir, eğer ki Efes'in verdiği para tatlı geliyorsa, ben cebimden alıp ona hediye edebilirim ama Allah aşkına adımızı ağzına almasın.

"Galatasaray taraftarı bana kırgın ama kırılmasınlar. Onları çok seviyorum. Ben kariyerimin bir döneminde Galatasaray’da oynamak istiyorum. 35 yaşında bir daha ne zaman oynayacak gibi sözler söyleniyor ama ben kendimi çok iyi hissediyorum. Allah bir sakatlık vermezse daha oynayacak çok senem var. Şartlar kalmamı gerektirdi. Ama o formayı bir gün giyeceğim” Kerem Gönlüm
Facebook'ta Galatasaray Basketbol sayfasında yayınlandı az önce, ne zaman nerede dedi acaba, bu sene de gelmediyse ne zaman gelecek?

Yanlış anlaşılmasın ben Kerem Gönlüm'ü severim, iyi bir Galatasaray'lı olduğuna da eminim, bu formayı giymesini de canı gönülden isterim ama ben kendimi onun bu sene geleceğine alıştırmıştım, hayal kırıklığı oldu sadece...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...