Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eğer Ender'in yerine Tutku'yu takımda tutabilseydik oyun kurucu bölgesi idare edebilirdi.Gordon'un savunma yönü iyi fakat hucümda maç kazandırabilecek özelliklere sahip değil aynı şekilde Engin ve Ender'de büyük maçları kazandırabilecek potansiyele sahip değiller.Küçük maçlarda sorun yaşamayız ama bence büyük rakiplerle oynarken(Efes,Fb-ülker) işimiz çok zorlaşır.Arroyo'nun kendine güveni çok yüksek sıkıştığımız zamanlarda devreye girer ve kilidi açar,ayrıca diğer oyun kurucularımızda bence küsmez onlarada güven gelir ve performansları artar diye düşünüyorum.Ama yinede bizim için iyi olacaksa inşallah gelir diyorum...

Orhan Hacıyeva son maçta eurochallange 'de 26 sayı 12 ribaund ile oynadı formu sürüyor...

Bu arada Yıldız milli takımın en iyisi olan ve MVP seçilen Okben Ulubay serbestmiş şu an efes genel menajeride açıklamış anlaşamamışlar...İspanyadan teklifler varmış keşke biz alsak...

Orhan hacıyeva olabilir mi? Tam emin degilim ama 3-4 oynayabiliyor galiba. Son eurobasket elemelerinde formu çok iyiydi. Türk statüsünde de oynayabiliyor. Arroyo kim nederse desin takımı daha iyi götürecegi kesin. Teknik heyet uygun bulursa bizim söyleyecek lafımız olmaz.

Merhaba ;

Bende Orhan'ın bu takım için itici güç olacağını düşünüyorum. Bu sezona da çok formda başlayacak. Aliağa ile bu sezon başı yeni sözleşme yaptı ama yönetim bu sorunu çözebilir. 3-4 oynayabilen Skorer ve savunması olan bir oyuncu. İsmi lazım olmayan basketbolcuyu da unutturabilir.

Domercant de sakatken Lakovic'i 29-30 eylüldeki hazırlık turnuvasında ve Türkiye kupasındaki maçlarda oynatmalıyız. Madem başka bir takıma gitmiyor, biz de yararlanalım bari. Kolayca silinecek bir adam değil Lakovic.

Süper olur...

Ismail Senol ‏@ismailsenol
Galatasaray MP, Banvit'in 22 yaşındaki forveti İzzet Türkyılmaz ile ilgileniyor. Eğer bonserviste anlaşılırsa bu iş olur.

2.10+ boy, Kısa ve Uzun forvet poziyonları. Kendini geliştirmesi halinde yeni Krilenko olma yolunda. İnşallah gerçekleşir. Yakın zamanda birde Kenan hamlesi gelirse basketbolda yerli çileklerimiz olur. :)

Gerçekleşirse eğer çok yararlı olur. Türkiye'de 3 lüğü olan pivot fazla hatırlamıyorum. Hatta İzzet'ten başka bilmiyorum atan varmı diye ama elbette vardır 2-3 tane. Ribaund konusunda da İzzet gelirse maximum düzeye ulaşırız diye düşünüyorum.

İzzet en küçük bir Kirilenko kıvılcımı vermiyor...AK-47 İzzetten 1 yıl küçükken 21 yaşındaki videosunda da bunu belli ediyor zaten...

Andrei Kirilenko - 24 pts vs Spurs - 1/17/02 (rookie season-high) - YouTube

Katılıyorum. Yalnız Krilenko örneği kendini gelirtirmesi halinde ileride olabileği oyuncu tarzı açısından yoksa dediğiniz gibi şimdiki haliyle bundan bahsedemeyiz. Ama İzzet'te gelişme potansiyeli olan bir oyuncu ve performansını üzerine koyarak devam ettiriyor.

Orhun Ene, kulüpler ve İzzet anlaşma sağladığı takdirde kendisinin de transferine olur vereceği mealinde açıklamalar yapmış.

İzzet cok dogru bir hamle olur yerli bir uzun sart sertacla olmaz bu ise. macvan ve dudley yeri geldi mi kisa sureli de olsa 5 oynama ozellkleri var izzet cok hizli bir oyuncu boyuna gore takim tam olur insallah alinir

İzzet dedikoduları için soru soran bir arkadaşa Orhun Ene'nin cevabı "Olabilir; iyi bir kaynak olursa" ben karşı çıkmam mealinden bir açıklama gibi ama resmî değil tabi.

İzzet'in Galatasaray maçındaki performansı sanırım herkesin düşüncesini değiştirmiş. Ben olsun veya olmasın demiyorum ama kadroya girdi diye Orhun Ene'ye demediğini bırakmayan bu forum nasıl bu kadar İzzet'e sarılıyor anlamıyorum. Kendisine ödenecek bonservisin az olduğunu düşünmüyorum. Söylentiler de çok diyor zaten.

İzzet'in Galatasaray maçındaki performansı sanırım herkesin düşüncesini değiştirmiş. Ben olsun veya olmasın demiyorum ama kadroya girdi diye Orhun Ene'ye demediğini bırakmayan bu forum nasıl bu kadar İzzet'e sarılıyor anlamıyorum. Kendisine ödenecek bonservisin az olduğunu düşünmüyorum. Söylentiler de çok diyor zaten.

İzzet'i bu sene hiç izlemedim ama konuşulanlara bakılınca kendini çok geliştirdiği ortada.
Şimdi o zaman kadroya alındığında eleştirdik demek olmaz. O zamanın şartlarında ondan çok daha hak edenler olduğu için eleştirildi. Elma ile Armut ilişkisi gibi olmuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...