Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyun kurucu ve şutör olmak üzere 2 transfere ihtiyacımız var.
Öneriler;
Gianluca Basile (EA7 Milano)
Bostjan Nachbar (Brose Basket)
Kleman Prepelic (Union Olimpia Ljubjana)
Drew Nicholas(Free Agent)
Ramell Curry (Bc Donetsk)
Justin Doellman (Valencia)

Carlos Arroyo (Free Agent)
Teo Papaloukas (Free Agent)

Ayrıca Türk olarak bu sezon ligde 18.1 sayı ( % 69 ikilik, %48 üçlük ) ile oynayan ve sayı krallığında 2.sırada olan Mehmet Yağmur olabilir. Bu sene muhteşem işler yapıyor. Ergin Hocayla da çalıştı.

Gianluca Basile 37 yaşında, geçiniz.
Bostjan Nachbar 3 mü 4 mü kendisi daha karar verememiş oyuncu, yararından çok zararı oluyor gittiği takımlara.
Klemen Prepelic fena olmayan bir çıkış yaptı. Çok genç bir oyuncu ve biz hemen katkı bekliyoruz, onu vermesi de soru işareti.
Drew Nicholas, Ergin Ataman'ın sistemi için asla elverişli değil.
Ramell Curry ve Justin Doellman için fazla fikrim yok ama gördüğüm kadarı ile içime sinmez benim.

Carlos Arroyo 33 yaşında, 6 aydır basketbol oynamıyor, savunma olarak zaten hiç bir zaman iyi değildi ama olabilir, rotasyon değişikliği ile katkı verebilir.
Theo Papaloukas 34 yaşında, o da basketboldan bir süredir uzak ama her zaman müthiş bir zekası var. O da rotasyon değişiklikleri ile katkı verebilir.

Oyuncuları tartışırken takımların liglerinin de devam ettiğini unutmamak gerekiyor. Seneye tekrar Euroleague'de yer almak isteyen takımlar olacak. Bu takımlardan kendi istekleriyle nasıl oyuncu alabiliriz arkadaşlar. Euroleague bitti diye takımların hedefleri bitmiyor. Biz mesela elenseydik, bizden Hawkins'i istese bir Euroleague takımı verir miydik?

Jaka bi' gitmedin ki oğlum kim gelebilir onu düşünemiyoruz...

Hayır ben anlamıyorum biz niye Lakovic'in gitmesini bekliyoruz ki? Zaten koç kafadan silmiş onu, Lakovic gidince ondan para mı alacağız sanki de o bekleniyor? 2 kritik maç kaybedildi bu yüzden ve Fenerbahçe (özellikle Cantu'yu yenerlerse) maçı da gidecek muhtemelen orada sıkıntımız büyük.

Tanju´nun iletisine hak vermemek mümkün değil bu noktada.

Lakoviç'in gönderilmeden neden transfer yapılamayacağını aslında Tanju da biliyordur. Teknik olarak demek istediğini anladım haklılık payı var. Fakat taraftarın salondan çekilmesi yönetiminde bu anlamdaki motivasyonunu düşürdü. Basketbol takımlarımız rahat durumda değil bir çok koşul anlamında.

Bu arada hakkında en çok soru sorulan isim Carlos Arroyo. Arroyo'nun oğlu doğdu ve Avrupa'ya dönmek istiyor. Yarışta en önde EA Milano var.

İsmail Şenol.

Arroyonun menejeri Arroyonun Milanoyu istediğini söylemiş. Galatasaray ve Fenerbahçe ile de irtibat halindeymişler.

Milano nereden çıktı zaten EL'den elenecekler. Ne transferi daha ?

Domercant'in sözleşme durumunu bilmemekle beraber,halen fesih olmadıysa 7. yabancı sözleşmesini yapamayacağımızdan(TBF kuralı) transfer yapamadığımızı düşünüyorum.

İspanyol kaynaklı haberlere göre Arroyo ile anlaşmışız. Sıra bonservis pazarlıklarında.

Bracey Wright (Cedevita SG/SF) was offered to Galatasaray however Galatasaray are in advanced talks with f.agent Carlos Arroyo (per source)

Turbasket.

1 transfer daha gelir mi acaba.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...