Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O topu lakovic getirirken içimden topu kaybedecek dedim, sahayı geçince tam yanılmışım derken topu kaçırdı ve geri pas oldu. Buna benzer kritik hatalar yaptığını hatırlıyorum Laokovicin. Baskı gelince top taşıma konusunda çok kötü, Ergin Ataman orada o kritik topu neden ona getirttirdi anlamadım.

Harfi harfine aynılarını düşündüm ve top elinden kaydığında artık herşey bitmişti bizim için.

Sanki koç topu malzemeciye getirtti yahu amma abarttınız sizde Lakovic aynı top kayıplarını geçen sene de yaptı defalarca keşke Oktay Hoca'da ona getirtmeseydi bu adam pivot sonuçta.

Hem yetenekleri, hem yaşı, hem Ülkemizi iyi bilmesi neticesi ile ben Seibutis'in gelmesini çok isterim.
Zaman zaman oyun kurucu olarakta oynayabilir.
Keşke olsa sanırım Rytas elenecek Euroleagueden.
Gerçi herhangi bir çalışma yok onunla ilgili.

Ben transferle ilgili bir çalışmamızın olduğuna da emin değilim. Nocioni Arroyo vs. bişeyler çıktı sonra bir anda kesildi. Umarım yönetimin bütçe ayırmayacağı dedikoduları doğru değildir.

Arroyo'nun eşi 1-2 gün önce doğum yapmış çok şükür :) Gelsin artık Arroyo da sıkıntılar bitsin. Gelebale,Caja'ya gidecekmiş. Nocioni'yi ile yollarını ayıracaklar galiba. Nocioni transferide olabilir. Bir hafta içinde transferin netleşmesini bekliyorum.

Şimdi bu takımın transfer ihtiyacı günden güne göz önüne geliyor.. Yönetim paraydı,bütçeydi vs. diyerek bu transferi yapmazsa sezon sonu gelecek muhtemel başarısızlığın faturasını da kendilerine kessinler.. Çünkü;çok bariz gözüküyor eksikler.. Bana göre oyun kurucu alınmalı veya farklı bir düşüncede olabilir,ama birşeyler olmalı artık..

Hayır ben anlamıyorum biz niye Lakovic'in gitmesini bekliyoruz ki? Zaten koç kafadan silmiş onu, Lakovic gidince ondan para mı alacağız sanki de o bekleniyor? 2 kritik maç kaybedildi bu yüzden ve Fenerbahçe (özellikle Cantu'yu yenerlerse) maçı da gidecek muhtemelen orada sıkıntımız büyük.

İşin açıkçası 2 transfer yapılamayacaksa ki sanmıyorum sadece 1 transfer yapılacak gibi görünüyor bu durumda oyun kurucu değilde 2-3 oynayan bir adam almamız lazım. Domercant tipinde bir oyuncu bulmalıyız. Ha 2 adam alınacaksa Arroyo da gelebilir. Ancak 1 hakkımız varsa mutlaka 2-3 oynayan şutu kuvvetli bir oyuncu alınmalı.

İşin suyunu çıkarıyorlar mağlubiyetler iddaa olmasada peş peşe geliyor ergin hocada masaya yumruğunu vursun . Her yere para varda 1-2 milyon eurodanmı kaçıyorlar yeter artık şu seonları ağız tadı ile götüremiyoruz futbolda kupa seçme bir maçın kupadan daha değerli hale gelmesi baskette 1 tane adamla uğraşma para kulüpten başarıdan çok dahamı önemli de transfer yapamıyoruz bu takıma 1 değil 2 trnsfer lazım 1 tane hem oyun kurucu hemde skorer oyuncu 1 tanede uzun transferi yapmalıyız diye düşünüyorum.

2 mağlubiyet aldı takım. 2'si de olağanüstü koşullarda oynandı. Birinde ULEB'in yaptığı adilik yüzünden geldi bir diğerinde ise karşıyaka taraftarının yaptığı. Elbette aksayan yönlerimiz var ama bizim mağlubiyetlerimiz normal saha koşulları ile oluşan mağlubiyetler değil.

Murat bey tamam olağan şartlarda diyorsun katılıyorumda maçlar ilerledikçe rakipler yumuşak oynamayacak finalmaçlarına kadar . Bayan baskette yıllardır ne oluyor sezon içi methiyeler düzülüyor sonra final maçları geldimi kaybediyoruz işte önemli olan şimdiden oraları görmek lazım. Bu takım eğer bu kadro ile gidersekki gordonunda verim vermediği düşünürsek final maçlarından çıkamaz. Yorulan oyuncunun yerine giren alternatif üretken olmadıktan sonra başarımı gelir arkadaşlar.

Bana iki maçta da kadro yapısı yüzünden nasıl yenildik bir anlatır mısınız? Rakibin oyunu mu üstün geldi yoksa olağanüstü şartlar mı? Karşıyaka taraftarının büyüklerle oynadığı her maç çıkardığı rezilliklere rağmen ceza verilmemesi ise ayrı muamma. Kadro takviyesine ihtiyaç var mı? Evet.... Lakin bunun bu 2 mağlubiyetle zerre alakası yok. Domercant'ın sakatlığı sonrası mutlaka bir oyuncu alınmalı ve evet haklsınız Gordon'dan oyun kurması hem Ataman hem de taraftar tarafından beklenmemeli.

Oyun kurucu ve şutör olmak üzere 2 transfere ihtiyacımız var.
Öneriler;
Gianluca Basile (EA7 Milano)
Bostjan Nachbar (Brose Basket)
Kleman Prepelic (Union Olimpia Ljubjana)
Drew Nicholas(Free Agent)
Ramell Curry (Bc Donetsk)
Justin Doellman (Valencia)

Carlos Arroyo (Free Agent)
Teo Papaloukas (Free Agent)

Ayrıca Türk olarak bu sezon ligde 18.1 sayı ( % 69 ikilik, %48 üçlük ) ile oynayan ve sayı krallığında 2.sırada olan Mehmet Yağmur olabilir. Bu sene muhteşem işler yapıyor. Ergin Hocayla da çalıştı.

Paraya kıyıp Joycee Caroll'u transfer edemez miyiz ? Müthiş bir şutör. Muazzam bir skorer. Henry'nin yerini dolduracak birkaç isimden birisi. Birde yanına Doron'u aldık mı gelsin kupalar. Doron-Caroll-Hawkins-Macvan-Ndong beşini ligte kullanırız. Jamont'ta Avrupa da takima katılır. Çok mu ütopik oldu ? Paraya kıymamız lazım gerçegi unutulmasın...

Paraya kıyıp Joycee Caroll'u transfer edemez miyiz ? Müthiş bir şutör. Muazzam bir skorer. Henry'nin yerini dolduracak birkaç isimden birisi. Birde yanına Doron'u aldık mı gelsin kupalar. Doron-Caroll-Hawkins-Macvan-Ndong beşini ligte kullanırız. Jamont'ta Avrupa da takima katılır. Çok mu ütopik oldu ? Paraya kıymamız lazım gerçegi unutulmasın...

Caroll için paraya kıyılır ama Real Madrid göndermeye yanaşmaz bence :) Hatta "la bi gidin" falan bile diyebilirler.

Benim duyduğum transfere bütçe ayrılmayabileceği. Bu gerçekleşirse, yönetim büyük bir skandala imza atmış olur. Umarım benim duyduğum yanlıştır, gerçekle alakası yoktur vs vs.

Eurocup'ta bir oyuncu dikkatimi çekti eğer hem şutör hem oyunkurucu istiyorsak(Ki 2 transferin imkansız olduğunu düşünüyorum)

Oyun Kurucu için iyi bir alternatif.

Triumph Lyubertsy'den Tywain McKee PG-26 yaşında...5 Maçta 36 dk ortalama oyunda kalmış 20.6 sayı-5.8 Ribaund-5.6 Asist

Çok iyi bir şutör olduğu söylenemez bu yıl ama geçmiş yıllarda %35 -%40 arası yüzdeyle üçlükleri var iyi bir alternatif gibi istatistikleri.

Geçen yıl Eurochallange de 10.6 sayı-4.7 Ribaund-4.1 asist ile oynamış.

"Euroleague'den elenen takımlar oyuncularını gönderir,hepsi teker teker takımlarından ayrılır" algısının yıllardır değişmediğini önerilen oyuncular çok net ortaya koyuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...