Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Caner Topaloğlu kalsaydı iyiydi aslında. Onun gibi hem yerli hem de iyi savunmacı bir üç numarayı bulamayız.

Ergin Ataman, ana rotasyonu 8-9 kişiyle kurup, birkaç genç oyuncuyla da kadronun şekilleneceğini söyledi.

5 yabancı+devşirme+Ender, Gönlüm, Göksenin, Furkan, (Tutku)... 11 oyuncu etti. Ben bu sene İlkan'ın yine kiralık gideceğini düşünüyorum...

Ergin Ataman, ana rotasyonu 8-9 kişiyle kurup, birkaç genç oyuncuyla da kadronun şekilleneceğini söyledi.

5 yabancı+devşirme+Ender, Gönlüm, Göksenin, Furkan, (Tutku)... 11 oyuncu etti. Ben bu sene İlkan'ın yine kiralık gideceğini düşünüyorum...

Ataman'ın genç oyuncu tanımna Göksenin,İlkan da giriyor olabilir bir de nerede söyledi bunları başka nele söyledi

Ataman'ın genç oyuncu tanımna Göksenin,İlkan da giriyor olabilir bir de nerede söyledi bunları başka nele söyledi

Can İşbakan'a bir röportajında söylemişti. "Elimde çok büyük bir bütçe olsa bile 9 kişilik ana rotasyon+3 genç oyuncu oluştururum" demişti... O röportajda NBA modelini benimsediğini ve yıldız oyuncuların sahada uzun süre kalması gerektiğini söylemişti. Efes Pilsen'in başarılı olduğu yıllarda bu tarz bir rotasyon uyguladıklarını belirtti.

15 milyon dolar bütçe olacaksa, çok yetenekli oyuncular izleriz bu sene...

Can İşbakan'a bir röportajında söylemişti. "Elimde çok büyük bir bütçe olsa bile 9 kişilik ana rotasyon+3 genç oyuncu oluştururum" demişti... O röportajda NBA modelini benimsediğini ve yıldız oyuncuların sahada uzun süre kalması gerektiğini söylemişti. Efes Pilsen'in başarılı olduğu yıllarda bu tarz bir rotasyon uyguladıklarını belirtti.

15 milyon dolar bütçe olacaksa, çok yetenekli oyuncular izleriz bu sene...

Anladım teşekkürler...

Ender'i hiç almamış olsaydık keşke. Şimdi lüzumsuz olarak takımda kalacak ve büyük ihtimalle yine katkı veremeyecek. Yazık gerçekten.

Ender'i hiç almamış olsaydık keşke. Şimdi lüzumsuz olarak takımda kalacak ve büyük ihtimalle yine katkı veremeyecek. Yazık gerçekten.

Ender, şu an Milli Takım'ın bir numaralı pg opsiyonu Halim bey... Evet, bu sezon büyük hayalkırıklığı yaşattı ama, hatırlarsanız Ergin Ataman'ın Efes'i çalıştırdığı 2008-2010 arası yıllarda takımın uzak ara en çok asist yapan oyuncusu olmuştu. Bu sene farklı bir Ender izleriz umarım.

Novica Velickovic ile Ante Tomic Real Madrid'den serbest kaldı. Sözleşmelerini uzatacaklar mı belli değil...

Ender, şu an Milli Takım'ın bir numaralı pg opsiyonu Halim bey... Evet, bu sezon büyük hayalkırıklığı yaşattı ama, hatırlarsanız Ergin Ataman'ın Efes'i çalıştırdığı 2008-2010 arası yıllarda takımın uzak ara en çok asist yapan oyuncusu olmuştu. Bu sene farklı bir Ender izleriz umarım.

Novica Velickovic ile Ante Tomic Real Madrid'den serbest kaldı. Sözleşmelerini uzatacaklar mı belli değil...

Ancak Ergin Ataman faktörü sayesinde verim alabiliriz kendisinden. Evet haklılık payın var.

OKC ilkanın fiziksel özelliklerini çok beğenmiş ve takip edicekmiş kamptan sonrada...1-2 sene içinde NBA yapabilir falan yazmışlar bence İlkan-Kerem-Cevher ile oynayabiliriz 4 numarada böylelikle yabancı hakkımızda rahatlar ....

kinsey için yapılan yorumlar bence garip...bizim taraftarımız maçta saha içine girme ve basketbolcuları soyunma odasına kovalamada ne kadar haklıysa kinseyde o kadar haklı o maçın spikerinin dediği gibi benim için o sahaya dalan taraftarın galatasarayla hiçbir bağlantısı yoktur...bazı sözde taraftarların yaptığı voleybolcuların kaldığı yeri basmayla sahaya dalıp oyuncuların üstüne yürüme arasında ben bir fark göremiyorum...benim kişisel görüşüm böyle

Sporun içinde kim şiddete başvuruyorsa haksızdır. Bunun nefs-i müdafası filan yoktur...

buna katılıyorum...kinsey de haksız ama o saldırganlar daha çok haksız ve kinsey bizim taraftara vurdu almayalım düşüncesine gülerim...(kinseyle efesin yeniden anlaşacağını düşünüyorum ama olmama ihtimali yüksekmiş galiba)serbest kalması durumunda ersin dağlıyı elimizden kaçırırsak kesinlikle alınmalı bence napıcaz her sporcunun üstüne yürüyelim hangisi galatasaray taraftarına vurmazsa onları toplayalım kulübbe o zaman....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...