Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saha içi tribününde ayaktaki birine attı yumruğu, tribünden sahaya girenlere filan atmadı yani... O da gelsin Kaya Peker de gelsin diyorum ya hepsi yakışır

Saha içi tribününde ayaktaki birine attı yumruğu, tribünden sahaya girenlere filan atmadı yani... O da gelsin Kaya Peker de gelsin diyorum ya hepsi yakışır

ya kinsey gelir yada gelmez aynı maçta holiganlar kinseye de arkadan vurdu ...ayrıca kaya -emre gibi isimlerle bu tip olayları ben bağdaştırmıyorum onlar galatasaraya bilerek laf atıyor...ama nevriyenin parmak olayı ve bu kinsey olayında gs değil başka bir maçtada olsa aynı tepki olurdu zaten alınma gibi bir olay yok

ya kinsey gelir yada gelmez aynı maçta holiganlar kinseye de arkadan vurdu ...ayrıca kaya -emre gibi isimlerle bu tip olayları ben bağdaştırmıyorum onlar galatasaraya bilerek laf atıyor...ama nevriyenin parmak olayı ve bu kinsey olayında gs değil başka bir maçtada olsa aynı tepki olurdu zaten alınma gibi bir olay yok

Tamam o zaman yolda bir grup adam birine saldırsın sen de ordan geçiyor ol, adam da saldıranları yakalamayınca çaksın yumruğu sana ağzın kırılsın. Şikayetçi olmayacak mısın ?

http://www.youtube.com/watch?v=NWofL98NG8U

Şurdaki videoda sahaya giren biri var, Fenerbahçe benchine gidiyor ve bir hareket yapıyor. Ardından da bench arkası tribünün sağında bulunan pota arkasına gidiyor. Sonra Kinsey gelip onlara vurmaya çalışıyor ve orda da birini hırpalıyor. Ben mi yanlış biliyorum yoksa bundan başka bir yumruklama olayı mı oldu ?

Kinseyi de öneriyoruz yaa ya gidin kumda oynayın oldu olacak mirsadı ömeride isteyin kösele miyiz artıkcı mıyız ilk 4 e oynayalım birakanllarla ilkanlarla gökseninler ile oynayalım yeter.
kinseyi ortaya atanıda destekleyenide allaha havale ediyorum

Tamam o zaman yolda bir grup adam birine saldırsın sen de ordan geçiyor ol, adam da saldıranları yakalamayınca çaksın yumruğu sana ağzın kırılsın. Şikayetçi olmayacak mısın ?

ben konuyla pek bi alakası olduğunu sanmıyorum ben zaten kinsey suçsuz demedim sahaya girende oda suçlu birisine cevap olarak dedim sahada her türlü şiddete karşıyım zaten...bence bu konuyu daha fazla uzatmanın anlamı yok...zaten nereden çıktı anlamadım transfer söylentisi bile yok...

Devşirme oyuncu olarak mümkünse Ali Karadeniz alınsa çok iyi olacak. Onun hücum gücünde bir başkası yok şu ligde ancak görünen o ki Ersin Dağlı alınacak. Onu da beğenirim ancak ille de Ali Karadeniz olsun derim.

Tribünlerden sahaya giren holiganlara yumruk attı. Her ne kadar haksız olduğunu söyleyemesem de haklı da değil kendisi. Tabi bence.

Yapma kardeşim, holigan da olsalar Galatasaraylı onlar. Kinsey adlı yamyam ise asla unutulmayacak pis bir hareket yaptı. Gitti tribündeki bir Galatasaraylıya attı yumruğu. Ah orada olup da bir sandalye geçirmek vardı kafasına ancak uzaktyadık işte.

ersin dağlı bu yıl gerçekten bence dominant bir pivot oldu diyebiliriz ergin atamanla benim ilk tercihim o olur herzaman zaten yakında belli olur bence şu an temmuz ortasını bekliyoruz transfer için NBA da istediği kontratı alamayan oyuncular için diğerleri de o zmn açıklanır

Twitter'da da DHA'yı kaynak gösteren twitler var aynı haber sanırım ama DHAnın sitesinde göremedim

Haberin dili biraz şüpheli bildirildi kelmesi olunca ben biraz şüphe duyuyorum.Ataman'ın genç oyunculara yatırım yapması ayrıca sevindirir beni inşallah doğrudur

DHA Birkan'ın bizle anlaştığını yazmış..akşam solo basket'in radyo programında da birkan'ın ismi söylenmişti..ki bize yakın bir transfer gibi duruyor..buradan da ergin ataman'ın şöyle düşündüğünü söyleyebiliriz herhalde:göksenin,birkan,ilkan,furkan gibi isimlere rotasyında belirli dakikalar verip,bunları ender,belki tutku veya bir yerli kısa,KG veya Ersin Dağlı'yla birleştirerek yerli rotasyonunu kuracak..ama asıl dakikaları geçen sezon yaptığı gibi yabancılara verecek..

bu yüzden ilk olarak yerli transferler tamamlanabilir,sonra da esas parçalar için yavaş yavaş harekete geçeriz diye düşünüyorum..yabancı konusunda da kalmasını elzem gördüğüm tek isim gordon..böylesine komple bir oyuncu her sistem için değerlidir bence..shipp'i ne kadar sevsem de o geçtiğimiz iki sezonki sistemin adamıydı..zaten gelir gelmez ataman da onun bölgesinde oynayan hawkins'i istedi..

kimin kalacağını ya da ayrılacağını bilsek belki kadro oluşturabiliriz ama görülen Dedoviç-Savoviç-ve Lakoviç ayrılacak.Ender-Tutku-Engin üçlüsünden ikisi 1 numara olacak gibi görünüyor.İlkan-Göksenin-Furkan ve gelecek gibi görünen Birkan ile önemli 4 gencimiz oluyor.Kerem Gönlümde gelirse 7 yerli oyuncumuz tamamlanmış olur.Ben en fazla bu yapıya 1 yerli daha eklenir diye düşünüyorum.O da Ersin Dağlı olabilir.Ergin Ataman genelde sevmediği için çok rotasyonu bence Shumpert,Caner ve Cevher de takımda kalmaz.Shipp ile bence yollar ayrılır.Eğer Gordon da kalırsa 1-3-4-5 pozisyonları için 4 yabancıya ihtiyaç duyarız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...