Saha içi tribününde ayaktaki birine attı yumruğu, tribünden sahaya girenlere filan atmadı yani... O da gelsin Kaya Peker de gelsin diyorum ya hepsi yakışır
Saha içi tribününde ayaktaki birine attı yumruğu, tribünden sahaya girenlere filan atmadı yani... O da gelsin Kaya Peker de gelsin diyorum ya hepsi yakışır
ya kinsey gelir yada gelmez aynı maçta holiganlar kinseye de arkadan vurdu ...ayrıca kaya -emre gibi isimlerle bu tip olayları ben bağdaştırmıyorum onlar galatasaraya bilerek laf atıyor...ama nevriyenin parmak olayı ve bu kinsey olayında gs değil başka bir maçtada olsa aynı tepki olurdu zaten alınma gibi bir olay yok
http://www.youtube.com/watch?v=NWofL98NG8U
Şurdaki videoda sahaya giren biri var, Fenerbahçe benchine gidiyor ve bir hareket yapıyor. Ardından da bench arkası tribünün sağında bulunan pota arkasına gidiyor. Sonra Kinsey gelip onlara vurmaya çalışıyor ve orda da birini hırpalıyor. Ben mi yanlış biliyorum yoksa bundan başka bir yumruklama olayı mı oldu ?
Videonun en sonuna dikkat
Tamam o zaman yolda bir grup adam birine saldırsın sen de ordan geçiyor ol, adam da saldıranları yakalamayınca çaksın yumruğu sana ağzın kırılsın. Şikayetçi olmayacak mısın ?
Tribünlerden sahaya giren holiganlara yumruk attı. Her ne kadar haksız olduğunu söyleyemesem de haklı da değil kendisi. Tabi bence.