Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jamon Lucas Gordon iyi adamdı, hoş adamdı ancak bize Darius Washington kadar katkı yapamadı. Hele ki her oynanan maçta Hawkins karşısında madara oluşundan sonra kafamda ciddi soru işaretleri oluşmuştu. Nihayetinde iyi bir şutör de değil kendisi ve gitmişse yolu açık olsun. Kendisinden çok daha iyi bir guard alınacağından hiç şüphem yok.
Ayrıca David Hawkins'i de alırsak önümüzdeki sezon Efes maçlarında Gordon'u ezişini hep birlikte izleriz zira Oktay Mahmuti'nin bir B planı hiç olmadı şimdiye kadar.

Halim abi selamlar. Yazının başından sonuna 1 kelimesine dahi katılmıyorum maalesef. Benim gözümde Oktay hoca sistem ve uzun vaadede kalıcı başarı getirecek hoca, Gordon sistem içinde çok iyi işleyen bir çark, Ergin Ataman senelik hedeflerin koçu, Hawkins bireysel yetenektir.

Halim abi selamlar. Yazının başından sonuna 1 kelimesine dahi katılmıyorum maalesef. Benim gözümde Oktay hoca sistem ve uzun vaadede kalıcı başarı getirecek hoca, Gordon sistem içinde çok iyi işleyen bir çark, Ergin Ataman senelik hedeflerin koçu, Hawkins bireysel yetenektir.

Selamlar sevgili kardeşim.
Bireysel yetenekler olmadan asla başarı gelmez. Vasat oyuncularla en fazla ligde birinci olunabilir ancak play offlarda sonuç alınmaz. Bunun en güzel örneğini yakın zamanlarda Ercüment Sunter vermişti Türk Telekom takımı ile.

Hawkins i italya liginden beri izliyorum. bir çok foruma da yazdım avrupanın en iyi üç numaralarından biri
çok isterdim bize gelmesini ama bjk gitti
umarım bu sene bize gelir.
Darius Washington daha kendine oynayan
patlama yapan bir oyuncuydu
gordon daha takımı oynatan biri
bence ikisi beraber olsa yani Darius Washington jaka nın yerine kalsa daha iyi olurdu ama bunlar geride kaldı
gordon artık yok
tamam iyi bir oyuncuydu ama yeri dolmayacak biri değil
ergin ataman ligimize hep iyi yabancılar getirdi
ben yine 1-3 ve 5 numaraya çok etkili isimler bekliyorum
eğer yazıldığı gibi cenk, engin ve kerem gönlüm de gelirse
bence ligi salllarız

Büyük galatasaray camiasının fedakar ve cefakar taraftarları lütfen panik yapmayın en kısa sürede yada en uzun sürede ama bir şekilde ergin atamanın bu sene bize abdi ipekçi de yada başka herhangi bi parkede gurur duyacağımız ve izlerken geçen seneye göre çok daha fazla zevk alacağımız bir takım kuracağından zerrre kadar endişem yok.. Lütfen sizlerde biraz sabırlı olun geçmiş geride kalmıştır artık geleceğe bakmak gerekir ve gelecek bence çok parlak ergin ataman 3 sene boyunca hep zirveye oynayan ve zaferler kovalayan bir takım yaratacak kimse endişe duymasın... Türkiyenin en kariyerli koçu kendisini riske atacak bir hamle yapmaz arkadaşlar.. Bu seneki hedefi eurocup şampiyonluğu bence ve bunu bizimle yaşayacak. Neden euroleague dururken eurocup demeyin ligimizdeki hiç bir takım 1-2 yıl içiinde asla euroleague şampiyonu olamaz hatta f4 yapamaz. Asıl seneye euroleague için f4 kadrosu kurulacak ama bu senede diğer tr takımlarından aşağı bi kadrouz olmayacak biraz sabır lütfen teşekkürler renktaşlar..
Sorgulamadan güven karşılık beklemeden sevgi ve kararlarına saygı... Ergin atamanın bizden beklediği 3 temel şey bence ... çokmu fazla bunu yapmak?

Hawkins i italya liginden beri izliyorum. bir çok foruma da yazdım avrupanın en iyi üç numaralarından biri
çok isterdim bize gelmesini ama bjk gitti
umarım bu sene bize gelir.
Darius Washington daha kendine oynayan
patlama yapan bir oyuncuydu
gordon daha takımı oynatan biri
bence ikisi beraber olsa yani Darius Washington jaka nın yerine kalsa daha iyi olurdu ama bunlar geride kaldı
gordon artık yok
tamam iyi bir oyuncuydu ama yeri dolmayacak biri değil
ergin ataman ligimize hep iyi yabancılar getirdi
ben yine 1-3 ve 5 numaraya çok etkili isimler bekliyorum
eğer yazıldığı gibi cenk, engin ve kerem gönlüm de gelirse
bence ligi salllarız

Geçen sezon Jerry Johnson'u devre arasında takıma getiren de ( bana göre yararlı da olmuştu ) sezon sonu yollayan da Oktay Mahmuti. Ben sezon başında delici ve patlayıcı bir guard beklerken Lakovic, Ender ve Gordon gibi bu tanıma pek uymayan oyuncuları transfer ettik. İşte orada hata yaptık, en azından Darius Washington'u alabilseydik bu sezon işler çok farklı olacaktı. Neyse geçmişte kaldı bunlar ancak insan anmadan da geçemiyor zira geçen sezon çok müsaitti şampiyonluk için.

Caglar Torun ‏@caglartorun
Yillik 1 milyon, 3 yilllik teklif Hawkins'e

Gordon'dan sonra böyle bir hamle bekliyordum.BJK bu rakamlara çıkamaz FB ve Efes devreye girmezse bize gelir.

1 milyon lira mı, dolar mı, euro mu? Hawkins çok iyi oyuncu tamam ama, 30 yaşındaki performansını kontratının üçüncü yılında göstermesi kolay değil. 2 yıllık veya 2+1 yıllık kontrat daha makul sanki...

Hali Hazırda Bizim bench'de Ergin Ataman dışında kim(ler) var ? Yada kimse var mı ?

Henüz belli değil. Esasında Ergin hocaya bir imza töreni yapıp, teknik ekibi tanıtmaları lazım.

Rick Apodaca tarzı bir şutör bekliyorum.

Apodaca tarzı oyuncu uygun parça olabilir ama, Apodaca gibi olmasın da!.. :) Adam o sezon Beşiktaşlıların en fazla beklenti içinde izlediği ve en büyük hayal kırıklığı yaşadığı oyuncu olmuştu.

EMir Alkaş: Iki senelik yolun ve yolculugun kiymetine istinaden... Degerini bilerek... Cok tesekkurler tum yolun yolcularina..

Esasında Ergin hocaya bir imza töreni yapıp, teknik ekibi tanıtmaları lazım.

Eski koçuna teşekkür etmeye tenezzül etmeyip, pardon pardon yeni koçunu resmi siteden açıklarken 1 cümle ile teşekkürü geçiştiren bir yönetimden imza töreni ve tanıtım istiyorsunuz.

Bence çok şey istiyorsunuz. Ha tabi, imza töreni yapılabilir sonucunda her demeci ile popülariteyi tavan yapmış bir başkana sahip yönetim imzayı da şova dönüştürebilir.

Kısaca, koçun belli olduğuna dua edin ki teknik ekibi sezonun ilk maçında sahada görürsünüz ancak. Umarım Ergin Ataman'ın seçtiği kişiler olur bazıları tarafından atanmışlar değil..

Eski koçuna teşekkür etmeye tenezzül etmeyip, pardon pardon yeni koçunu resmi siteden açıklarken 1 cümle ile teşekkürü geçiştiren bir yönetimden imza töreni ve tanıtım istiyorsunuz.

Bence çok şey istiyorsunuz. Ha tabi, imza töreni yapılabilir sonucunda her demeci ile popülariteyi tavan yapmış bir başkana sahip yönetim imzayı da şova dönüştürebilir.

Kısaca, koçun belli olduğuna dua edin ki teknik ekibi sezonun ilk maçında sahada görürsünüz ancak. Umarım Ergin Ataman'ın seçtiği kişiler olur bazıları tarafından atanmışlar değil..

Değerli Tugay,

Sizi eleştirmek için yazmıyorum ama, şöyle bir durum söz konusu: Forumda yayılan ciddi seviyede bir negatif enerji var. Her yorumda bir iğneleme, her sözde bir sitem; sanki herşey bitmiş, Galatasaray her çalışanına vefasızlık yapıyormuş gibi bir isyan! Takımdan ayrılan oyunculardan sonra bile biz bittik, battık nidaları! Bunların kimseye bir faydası olduğunu düşünmüyorum! Ben Avrupa ve Amerika forumlarına da giriyorum, Türkiye'deki gibi bir muhalif taraftar görmedim.

Ergin Ataman'ı sevmeyebilirsiniz, istemeyebilirsiniz; ama, bu size onun hakkında iyi düşünen insanları yargılama hakkı vermez. Olayı kutuplaştırarak, Oktay Mahmuti'ye olumlu bakanları nötr, nötr bakanları olumsuza çevirisiniz kanısındayım.

Teşekkür konusuna gelirsek... Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, bizzat küfür olayını doğruladı. Böyle bir durum söz konusu olmasaydı, satır arasında kalmadan teşekkür daha kapsamlı edilebilirdi; bunu dikkate almakta fayda var. Büyük bir camianın yönetimine veya herhangi bir yöneticisine edilen küfürün kabul edilmesi söz konusu olmamalı.

Değerli Tugay,

Sizi eleştirmek için yazmıyorum ama, şöyle bir durum söz konusu: Forumda yayılan ciddi seviyede bir negatif enerji var. Her yorumda bir iğneleme, her sözde bir sitem; sanki herşey bitmiş, Galatasaray her çalışanına vefasızlık yapıyormuş gibi bir isyan! Takımdan ayrılan oyunculardan sonra bile biz bittik, battık nidaları! Bunların kimseye bir faydası olduğunu düşünmüyorum! Ben Avrupa ve Amerika forumlarına da giriyorum, Türkiye'deki gibi bir muhalif taraftar görmedim.

Ergin Ataman'ı sevmeyebilirsiniz, istemeyebilirsiniz; ama, bu size onun hakkında iyi düşünen insanları yargılama hakkı vermez. Olayı kutuplaştırarak, Oktay Mahmuti'ye olumlu bakanları nötr, nötr bakanları olumsuza çevirisiniz kanısındayım.

Teşekkür konusuna gelirsek... Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, bizzat küfür olayını doğruladı. Böyle bir durum söz konusu olmasaydı, satır arasında kalmadan teşekkür daha kapsamlı edilebilirdi; bunu dikkate almakta fayda var. Büyük bir camianın yönetimine veya herhangi bir yöneticisine edilen küfürün kabul edilmesi söz konusu olmamalı.

Oğuz, öncelikle teşekkür ederim konu hakkındaki görüşlerin için. Ben kimsenin söylemini, önerisini ve görüşünü dikkate almayan birisi değilim ki yazında gayet güzel tespitler var.

Öncelikle, sayın Mahmuti'nin böyle bir küfrü ettiğine ilk başta inanmadım, malum basınımızın yazdığı 10 şeyin 9'u yalan. Daha sonra başkanın samimiyetine güvendiğimden, doğruladığı küfür olayı konusunda görüşüm değişti. Elbette Galatasaray Yönetimine ona bağlı çalışan birisinin küfretmesi kabul edilebilir bir olay değil lakin olayın perde arkası var. Beşiktaş serisinde hakemlerce nasıl doğrandığımızı kimse konuşmuyor. Oktay Hoca bu küfrü, yönetimi arayıp dikkat etmemizi söylemeden sallasaydı ben de derdim ki kardeşim arkanda koca bir çınar var. Git bu çınarın başkanına de ki, böyle böyle; arkamızdan oyun oynanıyor ve bu oyunu bozun. Bunu yapmış mı sayın Mahmuti, evet yapmış. Yönetim ne yapmış ? Yanıt; hiç birşey. Yok efendim Metris'te yatanlar ile aynı olmakmış, falan filan. Yahu ne zamandır hakkı aramak suç olmuş ? Hakkımızı savunmamız için illa şike mi yapmamız gerekiyor. Bu konuda yönetim görevi olduğu halde, hakkımızı savunamamıştır. Net.

Diğer konuya gelecek olursak, Ergin Ataman başlığına yazdım, dilersen okuyabilirsin. Yine belirteyim. Maalesef Ergin Hoca kutuplaşmış bir basketbol taraftarının önünde çıkacak parkeye. Onun adına bunun bir şanssızlık olduğu kesin. Yanlış anlaşılmasın elbette ki kimse başarısızlığını istemez kendisinin ki onun başarısızlığı kulübümüzün başarısızlığı oluyor. Yalnız, yaşanan bu tatsız süreçte bazı arkadaşlarımızın, renktaşlarımızın sayın Mahmuti takımdan ayrılmasına rağmen kendisşne kustuğu kin ve nefret bitmemiş olup ben ve benim gibi Oktay hocaya hem gönlü ile hem mantığı ile bağlı olan herkesin canını fazlaca sıkmaktadır. Olası bir Efes-Gordon anlaşmasında bile, geçmiş güzel günlere sünger çekmeyi çok kolay gören bu arkadaşların ilerleyen zamanlarda da aynı duygu ve düşüncelerle Ergin Hoca'ya saldırmayacağı ne malum ? Yani Galatasaray basketbol şubesi her başarısız sonuçta bir kaos ortamına mı girmek zorundadır ?

Defalarca yazdım, yazdık. Biz kişilere değil sistemin, gelecek planlamanın, sahaya koyulan karakterlerin kaybına çok fazla üzüldük. Ama her zaman üzerimize yaftalar yapıştırıldı. Bazen cevap verdik, kimi zaman vermedik, veremedik. Hepsi geride kaldı. Yara kaşındıkça daha fazla acıyor. Umarım Galatasaray Basketbol şubesi hakettiği şampiyonlukları, başarıları ilerleyen zamanda kazanır. Tek temennimiz budur.

İyi Akşamlar.

Yalnız Muhtemelen transfer başlığındaki yazıların dörte biri falan konunun kendisi ile ilgilidir.Daha önce de sordum ama biz diyelim Kerem G. ile anlaştık ama mevcut sözleşmesi Haziran sonu bittiği için resmiyete dökülemiyor olabilir mi ? Basketbol da sözleşmeler genelde hangi ay itibari ile bitiyor

Apodaca tarzı oyuncu uygun parça olabilir ama, Apodaca gibi olmasın da!.. :) Adam o sezon Beşiktaşlıların en fazla beklenti içinde izlediği ve en büyük hayal kırıklığı yaşadığı oyuncu olmuştu.

İtalya sayı kralı apoleti ile gelmişti ama doku uyuşmazlığı olmuştu. 1 numarada da Christian Dalmau çok yetersiz kalmıştı zaten besleyemediler tam olarak Apodaca'yı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...