Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerem Gönlüm'ün ne mal olduğunu zaten biliyorduk. Yıllardan beridir gravdan Galatasaraylıyım demek kolay. Şimdiye kadar dünyanın parasını kaldırdı Efes'ten ancak şu veteran haliyle bile bizi tercih etmiyorsa onun adını anan adam Galatasaraylıyım demesin artık.

eyüp yıldız twitterden galatasaray basın açıklamasıyla açıklayacak isimleri su an bir oyuncuyla anlaşıldı lakovic gibi büyük bir isim dedi...

Selamlar iyi akşamlar hepinize. Sakın yanlış anlaşılmasın duyumcu falan değilim sadece önemli bir tanıdığımla konuşma fırsatı buldum. Konuşmadan anladığım sanırım Hawkins 1 hafta içinde Türkiye sınırları içinden bir takıma transfer olacak ve bu takım Galatasaray olmayacak. Sadece çıkarımdır bu, paylaşmak istedim.

O da gelmesin isterse hiç problem değil. Yahu sanki bir tek 3 numara Hawkins kaldı dünyada. Yemin ederim NBA den free agent olarak çok daha iyi bir 3 numara bulup koyarız takıma da kimsenin ruhu duymaz.

Kerem Gönlüm yaş 34. Efes'te kalırsa bu yapacağı son sözleşme olacak. Galatasaray'a gelmesi için son şansı! Galatasaray diyelimki 750 bin dolar teklif etti. Efes ise 1 teklif etti 3-4 yüz bin dolar için Kerem gelmeyecekse Galatasaray vs fanatiğim demesin bir daha da kulübümüzün adını ağzına almasın. Bu yıl Galatasaray'ın kendisine ihtiyacı var Efes'te kalmak gibi bir hata yapmaz umarım.

Kerem Gönlüm yaş 34. Efes'te kalırsa bu yapacağı son sözleşme olacak. Galatasaray'a gelmesi için son şansı! Galatasaray diyelimki 750 bin dolar teklif etti. Efes ise 1 teklif etti 3-4 yüz bin dolar için Kerem gelmeyecekse Galatasaray vs fanatiğim demesin bir daha da kulübümüzün adını ağzına almasın. Bu yıl Galatasaray'ın kendisine ihtiyacı var Efes'te kalmak gibi bir hata yapmaz umarım.

efeste yaşayabileceği herşeyi yaşadı
birde gönül verdiği renkler için mücade etsin
bu senede gelmezse bir daha cim bomluyum demesin
GALATASARAYın adını kullanmasın

Sistem sistem dedik alın sistem dediler. İsterseler şampiyon yapacak kadro kursunlar takımın iki yılda oturttuğu sistem malesef günlük başarılara feda edildi. Gordon, Shipp Göksenin Furkan ilkan üzerine bir takım oluşturulur diye ümid ediyorduk birçoğumuz ilk fire verildi bakalım daha neler gelecek başımıza yazıklar olsun.. Gordon paraya gitti diyenlere şunu söyleyim adamı kesinlikle şubeden arayan olmadı. Twitter'da şubede Galatasaray'da neler oluytor biri bana anlatsın gibilerinden şeyler yazmıştı. Hani bizi arayan soran yok yarınımız ne bilmiyoruz gibi idi tavrı sanki..

O da gelmesin isterse hiç problem değil. Yahu sanki bir tek 3 numara Hawkins kaldı dünyada. Yemin ederim NBA den free agent olarak çok daha iyi bir 3 numara bulup koyarız takıma da kimsenin ruhu duymaz.

Halim abi, bende Hawkins'in alınmasından yana değilim ki sanırım alınamayacak. Eğer bana anlatılandan doğru çıkarım yaptıysam Ülker için oynayacak seneye.

Halim abi, bende Hawkins'in alınmasından yana değilim ki sanırım alınamayacak. Eğer bana anlatılandan doğru çıkarım yaptıysam Ülker için oynayacak seneye.

Kardeşim hakikaten problem değil. Avrupa'da ve NBA'de çok daha kalitelileri mevcut bu mevkinin. Hiç umutsuzluğa kapılmayalım, Galatasaray her daim kendisinden yüksek bütçeli takımlara karşı mücadele etmiştir şimdiye kadar. Elbet çok iyi oyuncular transfer edeceğiz bir şekilde.

Eyüp Yıldız'ın bahsettiği isim misal Pete Mickeal olsa, David Hawkins'in esamesi bile okunmaz forumda.

Hawkins'e 1 milyon euro civarı para vereceksek artı 750 bin dolar BJK ye vereceksek bence çok tuzlu oluyor . Yerine Daha iyi oyuncular alınabiliyorsa bence düşünülmeli. Yoksa Hawkins'in 3 yıllık maliyeti 4 milyon euro civarı olacak.

Ataman Bonsu'yu İstiyor!

Sportando'da yer alan ve Pops Mensah Bonsu'nun menajerlik ajansından alınan bilgi ile yapıldığı ileri sürülen habere göre Galatasaray Medical Park ile anlaşan Ergin Ataman,eski oyuncusunu yeni kulübünde görmek istiyor.

Geride bıraktığımız sezon 3 kupayı da kaldıran Beşiktaş Milangaz formasını giyen ve FIBA Eurochallenge'i 11.8 ortalama ile ribaund kralı olarak kapatan, aynı zamanda kazanılan Eurochallenge final maçının da MVP'si seçilen Pops Mensah-Bonsu'nun gelecek sezon için Galatasaray'dan teklif aldığı açıklandı. Beşiktaş oyuncusunu elinde tutmak istediğini geçen günlerde açıklamıştı. Geçen sezonu Beko Basketbol Ligi'nde 12.8 sayı, 7.8 ribaund, Eurochallenge'da ise 18.5 sayı,11.8 ribaund ortalaması ile kapatan Bonsu'nun peşinde Rus ve İtalyan ekiplerinin de olduğu haberde belirtilen bir diğer konu oldu. Serbest oyuncu durumunda olan Bonsu'nun Türkiye içinden bir takıma gitmesi halinde Beşiktaş bonservis ücreti kazanacak.
http://basketmerkezi.com

Hawkins'i çok beğeniyorum ancak yeteneklerini sadece playoff serisinde gösterdi bence. Genelde eşleşme problemi yarattığı için ön plana çıktı. Bu telaffuz edilen paralar bence Hawkins için çok fazla. Sen gideceksin Gordon'u üç kuruşa en byük rakibine kaptıracaksın sonra gidip 2 mil euro maliyetle aynı ayarda oyuncu alacaksın. Bunun adı bir önceki dönemi bitirme projesi değil de nedir?

Sistem sistem dedik alın sistem dediler. İsterseler şampiyon yapacak kadro kursunlar takımın iki yılda oturttuğu sistem malesef günlük başarılara feda edildi. Gordon, Shipp Göksenin Furkan ilkan üzerine bir takım oluşturulur diye ümid ediyorduk birçoğumuz ilk fire verildi bakalım daha neler gelecek başımıza yazıklar olsun.. Gordon paraya gitti diyenlere şunu söyleyim adamı kesinlikle şubeden arayan olmadı. Twitter'da şubede Galatasaray'da neler oluytor biri bana anlatsın gibilerinden şeyler yazmıştı. Hani bizi arayan soran yok yarınımız ne bilmiyoruz gibi idi tavrı sanki..

Yönetim direkt 'fuck the system' dedi.Ne koç kaldı ne oyuncular kalıyor bu gidişle.

Hawkins Beşiktaş taraftarına çok ağır ayar vermiş :D

Hawkins: BJK taraftarlarının, Ataman'a adil davrandığını düşünmüyorum. GS'ye gitmesine sinirlisiniz biliyorum ama onun sayesinde 3 kupayı kazandık. Bir gün Beşiktaş'ın çocuğu, diğer gün Or**** çocuğu mu oluyor

Hawkins ve Bonsuya verilecek paralara daha iyisi getirilemez mi?Sözleşmesi biten dünya üzerinde hiç mi yabancı oyuncu yok..Ben ne olursa olsun bjk ın para kazanmasını istemem bu işten.Birde Bjk ve Galatasaray karmaa takım yapalım o zaman verelim bjk 5 milyon dolar versin bize iyi isimlerini.Ayrıca Kerem işinin bitmesi iyi oldu yıllardır aynı şey geliyor gelecek cart curt..Engin Atsür çok önemli ayrıca İlkan-Cevher ve yabancıyla 4 numara geçilebilir..Her pozisyonda bir yabancı olursa zaten 4 numara sıkıntısı olmaz..

En formda zamanlarında parayı tercih edip Galatasaray'a gelmeyenleri şimdi içime sindiremiyorum. 35 yaşından sonra gelip de İlkan dakikalarını çalmasını istemem şahsen..

Haksız çıkmadım vallaha para para para. Ne büyük Galatasaraylısınız ya. Umarım bundan sonra Galatasaaylıyım demezsiniz. Kerem gönlüm'e verilecek parayı Kenan Sipahi'ye verin en azından 10 yıl garanti olsun.

Lakovic gibi bir isim demiş Eyüp Abi. Avrupa da düşününce boşta olan Rimantas Kaukenas var ama o da yaşlı sonuçta sakatlıktan çıktı ne yapacağı da belirsiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...