Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
draftta büyük bir süprizle scott machado draft edilmedi avrupaya gelicektir...keşke kaçırmasak bence müthiş bir potansiyali var ismail şenol da yazmış...isteyen izleyebilir bence draft edilmemesi büyük süpriz alabiliriz çok iyi bir oyun kurucu bence

draftta büyük bir süprizle scott machado draft edilmedi avrupaya gelicektir...keşke kaçırmasak bence müthiş bir potansiyali var ismail şenol da yazmış...isteyen izleyebilir bence draft edilmemesi büyük süpriz alabiliriz çok iyi bir oyun kurucu bence

oyuncu için bir yorumcunun yazdıkları drafttan önce....

Scott Machado
Lise yıllarını farklı liselerde geçirmesinden dolayı, NCAA scout’larının gözünden kaçan bu sebeple de Iona gibi küçük bir okulda basketbol oynamak durumunda kalan Scott, son senesini 40.4% üçlük yüzdesi ile 13.6 sayı, 4.9 rebound ve 9.9 asist ile tamamladı. Evet Kyle O’Quinn için sorulan NBA’de ne yapabilir sorusu, Scott için de geçerli fakat, oyun setlerini iyi oynayabilen, pas kabiliyeti kesinlikle tartışılmayacak bir oyuncu için ikinci turun sonlarında seçilmek de kendisini biraz undervalue etmek olacaktır. Iona’da çok fazla yarı saha adam adama savunma oynama fırsatı bulamaması Scott için NBA’de karşısına çıkacak en büyük zorluk olacaktır. Eğer savunma seviyesini yukarılara çıkartabilirse, kendisini seçecek takım için iyi bir backup guard olacaktır kariyerinin erken yıllarında. Milli takım seviyesinde ise Scott’ın Brezilya Milli Takımı’nın geleceğinde söz sahibi olması da bekleniyor.

Nasıl yani? Furkan'la İlkan bizde kalmayacak mıydı? GS resmi facebook sayfası yazmış.

NBA Draft sonuçlarında, oyuncularımızdan Furkan Aldemir Los Angeles Clippers, İlkan Karaman Brooklyn Nets takımına seçilmişlerdir. Oyuncularımıza NBA kariyerlerinde başarılar dileriz

Nasıl yani? Furkan'la İlkan bizde kalmayacak mıydı? GS resmi facebook sayfası yazmış.

NBA Draft sonuçlarında, oyuncularımızdan Furkan Aldemir Los Angeles Clippers, İlkan Karaman Brooklyn Nets takımına seçilmişlerdir. Oyuncularımıza NBA kariyerlerinde başarılar dileriz

yaw allah askına sımdı gıtseler benc de oturmak tan baka bısey yapamaz bunlar

onun ıcın gıtmezler hucumlarını duzeltsınler bi

Teşekkür konusuna gelirsek... Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, bizzat küfür olayını doğruladı. Böyle bir durum söz konusu olmasaydı, satır arasında kalmadan teşekkür daha kapsamlı edilebilirdi; bunu dikkate almakta fayda var. Büyük bir camianın yönetimine veya herhangi bir yöneticisine edilen küfürün kabul edilmesi söz konusu olmamalı.

Kardeşim aslında sen kendin yazmışın yönetimin acizliğini. Kendisine küfür eden bir çalışanını 1 ay bekleyip, kendisiyle tekrar çalışmak için konuştuktan sonra mı gönderirsin? Eğer bu yönde tavrın varsa hemen işine son verirsin bu taraftar arkanda durur. Ama yok fazla para, menajeri bacak bacak üstüne attı, küfür vs. vs. olmuyor. Hani Adnan Öztürk demiş ya ''Bu dönemde olimpiyat stadını bakıma almak zekamıza hakarettir'' diye. Bu tarz bahanelerde bizim zekamıza hakarettir.

Daha öncede yazdım yine yazıyorum. Olay Oktay hoca değil kurulan düzenin bir anda bozulması. Şimdi Ergin hoca başarı yakalasa 2 sene sonra en ufak başarısızlıkta(görece) kurduğu yapının yıkılmayacağının garantisi var mı?

Gordon gitmiş. Birkan veya Kerem Gönlüm gelmemiş. İnanın zerre umrumda değil ve yönetime bu konuda kızmam. Ancak Shipp giderse bir zahmet bırakıp gitsinler yol yakınken. Ergin hoca istemese bile yönetimin ağırlık koyup takımda tutması gerekli.

anthony clay tucker alınabilecek gelecekte yıldız olabiliecek nadir 3 numaralardan (brose basket bamberg) engin atsürde mutlaka bu zamanda kadroya katılmalı naçizane 2 önerim bu oyuncular üstüne ersin dağlı hawkins de olursa tadından yenmez...

Bu adamlar profesyonel sporcu. Para kazanmak için yapıyorlar bu işi. Takdir edersiniz ki kim daha yüksek ücret verirse orada oynarlar. Kerem Gönlüm 2 ya da 3 yıl daha basketbol oynar peki ya sonrasında ne yapacak? Ayrıca tescilli bir dopingçinin bize gelmemesi daha iyi oldu. Galatasaray taraftarı olması başka birşeydir parayı düşünmesi başka.

eğer tutku ve canerle yollar ayrıldıysa cenk ve engin kaçırılmamalı
ben 4 numara transferini merak ediyorum
iki senedir elle tutulur biri gelmedi
şutu olan atletik bir dört numara şart

Bu adamlar profesyonel sporcu. Para kazanmak için yapıyorlar bu işi. Takdir edersiniz ki kim daha yüksek ücret verirse orada oynarlar. Kerem Gönlüm 2 ya da 3 yıl daha basketbol oynar peki ya sonrasında ne yapacak? Ayrıca tescilli bir dopingçinin bize gelmemesi daha iyi oldu. Galatasaray taraftarı olması başka birşeydir parayı düşünmesi başka.

Buradaki kimsenin bize gelip para almasın diyebileceğini düşünmüyorum.Ntvspor'a çıkıp ''ben basketbolu Galatasaray'da bırakmak isterim'' dedikten sonra da 200-300 Bin'in ( rakamı salladım ) hesabını yapmayada hakkı yok.Hesabını yapmayacak o kadar paranın.

Buradaki kimsenin bize gelip para almasın diyebileceğini düşünmüyorum.Ntvspor'a çıkıp ''ben basketbolu Galatasaray'da bırakmak isterim'' dedikten sonra da 200-300 Bin'in ( rakamı salladım ) hesabını yapmayada hakkı yok.Hesabını yapmayacak o kadar paranın.

kesinlikte katılıyorum.
madem gelmeyeceksin çıkıp televizyona dergiye demeç vermeyeceksin
gönül verdiğim renklerde basketbolu bırakmak istiyorum diye...

kerem ler maalesef galatasaray taraftarı olupta bu kadar galatasarayı sömüren insanlar olarak ön plana çıkmışlardır!!! Artık ne gönlümün nede tunçerinin bu takımla adının anılmamasını sizlerden rica ediyorum. Bu kadar 2yüzlülük olmaz!!! Ya göründüğün gibi ol yada olduğun gibi görün maalesef ikisinide başaramamıştır bu 2 sporcu müsveddesi!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...