Raul Lopez diye düşündüm ben ama bilemiyorum..
Jamont gordon,romaın sato,batısta,engın atsur alabılırsek ıyı olur.
Jamont gordon,romaın sato,batısta,engın atsur alabılırsek ıyı olur.
draftta büyük bir süprizle scott machado draft edilmedi avrupaya gelicektir...keşke kaçırmasak bence müthiş bir potansiyali var ismail şenol da yazmış...isteyen izleyebilir bence draft edilmemesi büyük süpriz alabiliriz çok iyi bir oyun kurucu bence
Nasıl yani? Furkan'la İlkan bizde kalmayacak mıydı? GS resmi facebook sayfası yazmış.
NBA Draft sonuçlarında, oyuncularımızdan Furkan Aldemir Los Angeles Clippers, İlkan Karaman Brooklyn Nets takımına seçilmişlerdir. Oyuncularımıza NBA kariyerlerinde başarılar dileriz
Teşekkür konusuna gelirsek... Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, bizzat küfür olayını doğruladı. Böyle bir durum söz konusu olmasaydı, satır arasında kalmadan teşekkür daha kapsamlı edilebilirdi; bunu dikkate almakta fayda var. Büyük bir camianın yönetimine veya herhangi bir yöneticisine edilen küfürün kabul edilmesi söz konusu olmamalı.
Bunun anlamı ne ?Veli Yigit @veliyigit
Furkan Aldemir çok büyük olasılıkla Houston Rockets'a takas olacak
Bunun anlamı ne ?
Bu adamlar profesyonel sporcu. Para kazanmak için yapıyorlar bu işi. Takdir edersiniz ki kim daha yüksek ücret verirse orada oynarlar. Kerem Gönlüm 2 ya da 3 yıl daha basketbol oynar peki ya sonrasında ne yapacak? Ayrıca tescilli bir dopingçinin bize gelmemesi daha iyi oldu. Galatasaray taraftarı olması başka birşeydir parayı düşünmesi başka.
Buradaki kimsenin bize gelip para almasın diyebileceğini düşünmüyorum.Ntvspor'a çıkıp ''ben basketbolu Galatasaray'da bırakmak isterim'' dedikten sonra da 200-300 Bin'in ( rakamı salladım ) hesabını yapmayada hakkı yok.Hesabını yapmayacak o kadar paranın.