Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bonsu geldiyse Hawkins gelmesin (4 milyon euro olacaksa hiç gelmesin).. Çok fazla zengin etmeye gerek yok BJK'yi..
Avrupa ya da NBA free agent 3 numara alalım.. Bir de yanına Cenk olursa fena olmaz.. Eurocup için yeter..

Bonsu geldiyse Hawkins gelmesin (4 milyon euro olacaksa hiç gelmesin).. Çok fazla zengin etmeye gerek yok BJK'yi..
Avrupa ya da NBA free agent 3 numara alalım.. Bir de yanına Cenk olursa fena olmaz.. Eurocup için yeter..

yani bjkden 2 yabancı alsak adamlara 3 oyuncu almalarına yetecek para veriyoruz bjkden oyuncu almak akıl karı değil o maliyetlerle nbaden oyuncu getirirsin

bonsu hayırlı olsun

Hayırlısı olsun ancak bu Beşiktaş'ın tüm yabancılarına salça olmak işi benim çok canımı sıkıyor. Ergin Ataman'ın tanıdığı, verim aldığı oyuncularla çalışma kararını anlayabilirim ama sanki Bonsu, Arroyo, Hawkins falan işin suyunu çıkartıyoruz. Yani dünyanın bütün kalbur üstü basketbolcuları geçen sene Beşiktaş'ta oynayanlar değildi. Piyasada bonservis ödemeden, ve ''Beşiktaş'ın başına akbaba gibi üşüştüler'' masalını dinlemeden alabileceğiz tonla iyi adam varken, benim hoşuma gitmiyor bu hamleler. Bence max. 1 yabancı + Dudley makuldu ama Arroyo, Hawkins falan olmuyor, en azından benim içime sinmiyor.

Arroyo nba geri döndü
bence de kerem gönlüm olmayıncı ersin dağlı daha iyi olurdu ama
bonsu ve Hawkins kaliteli oyuncular
ben kadroda görmek isterim
yüksek bedel de maliyeti olacağını da sanmıyorum
bizim yöneticiler para konusunda fazla eli sıkılar :)
ben asıl alınancak dört numara ve skorer guard kim olacak onu merak ediyorum

Bende BJK yabancılarına bu kadar ilgi göstermemizi pek anlayamıyorum, tamam kabul '' Şampiyon oyuncular'' gözde olmaları doğal ama Bonsu sakatlık sorunu nedeniyle geçen yıl boşta kalıp tam teşekküllü bir sağlık taramasından sonra mecburen kadroya katmışlardı. Daha iyisini bulabilirdik.

BJK taraftarı yönetim zafiyet ve yetersizliklerinin üstünü örtmek için hemen bize çamur atmaya neden arıyorlar ama bilmeleri gerekirki kadrolarındaki bütün oyuncular serbest oyuncular ve istediği takımlarla görüşüp anlaşabilirler...

Ben polemik ortamı oluşmasın ve onların Ergin ATAMAN yine enkaz bıraktı gibi hiçbir tutanağı olmayan yakıştırmalarının önüne geçilmesi için uzak duralım görüşündeyim..

Bonsu gibi yüzü potaya dönükken etkili bir uzunu alırsak Tutku'yu elde tutmak için bir neden daha var demektir

Hayırlısı olsun ancak bu Beşiktaş'ın tüm yabancılarına salça olmak işi benim çok canımı sıkıyor. Ergin Ataman'ın tanıdığı, verim aldığı oyuncularla çalışma kararını anlayabilirim ama sanki Bonsu, Arroyo, Hawkins falan işin suyunu çıkartıyoruz. Yani dünyanın bütün kalbur üstü basketbolcuları geçen sene Beşiktaş'ta oynayanlar değildi. Piyasada bonservis ödemeden, ve ''Beşiktaş'ın başına akbaba gibi üşüştüler'' masalını dinlemeden alabileceğiz tonla iyi adam varken, benim hoşuma gitmiyor bu hamleler. Bence max. 1 yabancı + Dudley makuldu ama Arroyo, Hawkins falan olmuyor, en azından benim içime sinmiyor.

Arkadaşlar niye iyi aile çocuğu gibi davranıyoruz öyle. Salça olmak ne demek Gordon nerede en yakın rakibimizde bir zamanlar Lollis ve handlogten vardı Ülker hemen aldı elimizden sanki maden bulmuş gibi üşüştüler. Efes Tunçeri'yi aldı o dönemlerde yine. O dönem Türkiye'nin en iyi oyuncuları elimizdeydi bir 2 sene tutabilsek oyuncuları farklı yerlerde olacaktık. Bizi bir üste çıkarmamak için ellerinden geleni yaptı müessese takımları unutmayalım. Gerçi o döenemlerde basketbolda tam anlamıyla bir yapılanmamız yoktu ama her sivrilen oyuncumuzu Efes ve Ülker alıp bizi aşağı doğru bastırıyorlardı. Şimdi biz çıkıp biz yapmayalım biz etmeyelim Türkiye'de tarih kazananları yazar yazmaya devam edecek bizim gibi etik peşinde koşanlar yarın rakipler şampiyon olduğunda anca tv lerden izlerler.. Burası Türkiye. Ayrıca yönetim madem daha iyi kadro daha iyi koç dedi, şimdi kıysınlar paraya Bjk'den alsın alabiliyorsa Efes'ten alsın Ülker'den alsın biz de bırakalım bu etik olma sevdasını da oyunu kuralına göre oynayalım. Arroyo Hawkins filan Bjk'nin alt yapısından yetişmiş oyuncular değil sözleşmesi devam eden oyuncular da değil! Madem sistem takımı olmak istemiyoruz o zaman şampiyon olacak kadroyu kimsenin gözünün yaşına bakmadan kursun yönetim.. En azından elde avuçta birşey olur yarın şube eski haline döndürüldüğünde!!

Arkadaşlar niye iyi aile çocuğu gibi davranıyoruz öyle. Salça olmak ne demek Gordon nerede en yakın rakibimizde bir zamanlar Lollis ve handlogten vardı Ülker hemen aldı elimizden sanki maden bulmuş gibi üşüştüler. Efes Tunçeri'yi aldı o dönemlerde yine. O dönem Türkiye'nin en iyi oyuncuları elimizdeydi bir 2 sene tutabilsek oyuncuları farklı yerlerde olacaktık. Bizi bir üste çıkarmamak için ellerinden geleni yaptı müessese takımları unutmayalım. Gerçi o döenemlerde basketbolda tam anlamıyla bir yapılanmamız yoktu ama her sivrilen oyuncumuzu Efes ve Ülker alıp bizi aşağı doğru bastırıyorlardı. Şimdi biz çıkıp biz yapmayalım biz etmeyelim Türkiye'de tarih kazananları yazar yazmaya devam edecek bizim gibi etik peşinde koşanlar yarın rakipler şampiyon olduğunda anca tv lerden izlerler.. Burası Türkiye. Ayrıca yönetim madem daha iyi kadro daha iyi koç dedi, şimdi kıysınlar paraya Bjk'den alsın alabiliyorsa Efes'ten alsın Ülker'den alsın biz de bırakalım bu etik olma sevdasını da oyunu kuralına göre oynayalım. Arroyo Hawkins filan Bjk'nin alt yapısından yetişmiş oyuncular değil sözleşmesi devam eden oyuncular da değil! Madem sistem takımı olmak istemiyoruz o zaman şampiyon olacak kadroyu kimsenin gözünün yaşına bakmadan kursun yönetim.. En azından elde avuçta birşey olur yarın şube eski haline döndürüldüğünde!!

Benim bahsettiğim mevzuu etiklik üzerine değil zaten. Eğer Beşiktaş'tan aldığımız oyunculardan daha iyisini şu an serbest transfer piyasasında bulamıyorsak, gidelim alalım Bonsu'yu falan. Ama bence piyasada biz bonservis bedeli ödemeden bu ayarda, hatta daha iyi oyuncular buluruz ve alırız. Yine Ergin Ataman benim tanıdığım 1-2 adam olsun diyerek bazı hamleler yapılabilir, ancak Beşiktaş'ın geçen seneki yabancı kadrosunu komple transfer listesine alıp, dünya üzerinde başka adam kalmamış gibi davranmak benim içime sinmiyor diyorum. Gideriz serbest piyasadan bakarız, alırız oyuncumuzu. Hiç bunların ağız kokularını da çekmeyiz, bunun yanına lazım olursa Hawkins'i falan da alabiliriz. Ama cümbür-cemaat bütün adamları toplamak bence olmuyor. Rakibi düşünmüyorum veya onlar açısından, diğer çevreler açısından etikliğini, ben sadece kendi çerçevemden olaya baktığımda içime sinmiyor diyorum.

Andric'i gönderip yerine Bonsu'yu almak kimin içine siniyor Allah aşkına ya.

Resmen dişimizle, tırnağımızla; keşfettiğimiz, takıma katıp gelişmesini sağladığımız genç bir adama yol verdik. Yerine sakatlığı konusunda daima soru işareti olan, yaşı itibariyle sadece günü kurtarabileceğimiz birisini getiriyoruz.

Ne akla, ne mantığa sığıyor bu hamle. Başımızı çok vururuz o taşlara ki leş kargalığı yapmanın da alemi yok. Sanki oyuncu kıtlığı var piyasada..

Resmen dişimizle, tırnağımızla; keşfettiğimiz, takıma katıp gelişmesini sağladığımız genç bir adama yol verdik. Yerine sakatlığı konusunda daima soru işareti olan, yaşı itibariyle sadece günü kurtarabileceğimiz birisini getiriyoruz.

Ne akla, ne mantığa sığıyor bu hamle. Başımızı çok vururuz o taşlara ki leş kargalığı yapmanın da alemi yok. Sanki oyuncu kıtlığı var piyasada..

valla benim içime siniyor
andric 2 senedir bizimle
akılda kalan kaç maçı var ? ? ?
yaptığı saçma sapan hücum fauller dışında benim aklımda kalan 2-3 maçı var hepsi bu

Ben Bonsu'yu, Andric'e tercih ederim ama sıkıntı orada değil. Yoksa Andric nasıl hızlı ayaklarıyla falan özel bir oyuncuysa, Bonsu da atletikliğiyle özel bir oyuncudur.

valla benim içime siniyor
andric 2 senedir bizimle
akılda kalan kaç maçı var ? ? ?
yaptığı saçma sapan hücum fauller dışında benim aklımda kalan 2-3 maçı var hepsi bu

Sezonun bütün maçlarında da aklınızda kalması mı gerekiyor ?

Andric bizde oynadığı 2 yıl boyunca takıma daima olumlu bir katkı yapmıştır. Ayrıca takımda gelecek yıllarda istikrar açısından özellikle uzun oyuncular çok önemlidir. Andric'in perdeleme esnasında yaptığı hüzum faulleri elbette bir eksiydi ama sırf bu yüzden bir adamın üstü çizilemez. Ayakları hızlı olması sayesinde yediğimiz ekmekleri ve aldığımız maçları unutmayın.

Bonsu Andrici katlayacak bir oyuncu. Andric artık bizim oyuncumuz olmadığına göre gerçekleri konuşabiliriz. 2 yıldır epey kendimizi kandırdık zaten

Vay be, görüntü o ki biz 2 seneden beri basketbolcu kılığına girmiş sıradan adamlarla sahaya çıkmışız.

Gidenin arkasından sallamak olur da bu kadar olmaz yahu. Bakalım sıra kimde ?

Sonra aslolan Galatasaray, kişilerin üstündedir Galatasaray. Biz altındadır demedik ama sizin bu tavrınız maalesef herşeyin altındadır.

Utancım her geçen gün artıyor bu sitede yazılanları gördükçe, okudukça..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...