İzmir tarafındanlarmış zaten.
Yok ben o yüzden demedim twit resimlerinden birinde Türk bir hatun var da yanında
İzmir tarafındanlarmış zaten.
Magazin:Kaimakoglunun sevgilisi türkmüş. via:ftw1905
Yok ben o yüzden demedim twit resimlerinden birinde Türk bir hatun var da yanında
Hawkins'e o kadar para vermek yerine Malik Hairston'u alsak daha iyi olmaz mı bence müthiş bir oyuncu. Hem BJK ye para kazandırmamışız oluruz. Hem de müthiş bir oyuncu alırız.
O kadar da kolay yürümüyor ki bu transfer işleri
''O parayı Hairston'a verseydik,şuna verseydik,buna verseydik...''
Bu para mevzusu ile her şey çözülebilseydi Real-Barca maçları yerine Al Ahly-Anzhi maçlarını falan izlerdik zaten.Kolay mı Hairston gibi bir oyuncuyu Eurocup'a getirmek?
Şahsen ben Hairston olsam 1 milyona Eurocup'ta oynayan Galatasaray yerine 750'ye Euroleague şampiyonluk adayı CSKA Moskova'ya giderim.
Ayrıca zordur sisteme yeni oyuncu adapte etmek.Biz sadece Ataman'ın bedenini değil,sistemini de transfer ettik ve Hawkins,bu sistemin temel parçası olan bir oyuncu.Kumar değil yani.
Bende katılıyorum bu konuda. Ama hawkins sezon içinde çok bişey yapmadı sezon sonuna doğru play offlarda form tuttu. Yani sezon içinde yer yer 6. adam olmuştu ama eğer play off lardaki gibi oynarsa Ergin ataman sisteminin 1 numaralı adamı olur. Bence 3 yıl 4m euro çok değil senede 1.5 m euro desek+900 bin euro bonservis 2.4 m euro. Asıl soru 3 yıl anlaşmak demek 3 yıl Ataman kalacak demek mesela başka sistemli bi koç gelirse ne olacak? Bence 3 yıl anlaşma kumar olur 1+1 olabilir düşüncesindeyim.
Ben kendi takimima bakarim fener verecekse versin ben kazandirmayayim da bu adamlara para. telafuz edilen rakamlara avrupadan o kalitede oyuncu rahat bulunur yani hem de stadimiza sulanan her sartta bize laf atan bir takima para kazandirmamis olacazBeşiktaşa para kazandırdık diyorsunuz da biz almasak Fener alacaktı. Beşiktaş yine o parayı alacaktı boz de Hawkinsten yoksun kalacaktık
İyi de David Hawkins bu sezon çıkmadı ki ortaya
''Orda yapacağı katkıyı bizde yapacağı ne malum''demek Hawkins'in kariyerine haksızlık olur.
Hawkins,İtalya Ligi'nde tam 6 sezon forma giydi.MVP ödülü kazandı.Euroleague'de takım sırtladı.Ayrıca İtalya gibi çok zorlu bir ligde 6 yılda 14.6 sayı 2.7 top çalma ortalaması tutturdu.
Eminim ki Hawkins,geçen yıl Beşiktaş değil de Siena forması giymeye devam etseydi burada çoğumuz Hawkins'in adını ağzımıza bile alamazdık.