Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son hamlelerimize göre 1 - 3 ve 5 numaralara gelecek oyuncular hariç, kadromuz bu şekilde...

galatasaraybasketbol201.jpg

ben geçen sende de çok istedim Hawkins gelsin diye
avrupa nın en iyi 3 numaralarından
sadece bu sene için değerlendirme yapmadım
ayrıca 30 yaş basketbol için ideal
37-38 e kadar yolu var
haluk 41 gördü :)

ben geçen sende de çok istedim Hawkins gelsin diye
avrupa nın en iyi 3 numaralarından
sadece bu sene için değerlendirme yapmadım
ayrıca 30 yaş basketbol için ideal
37-38 e kadar yolu var
haluk 41 gördü :)

İzninle eklemek isterim ki yaş; kendine bakmayan ya da ağır sakatlıklarla uğraşan oyuncular için problemdir.

Hawkins bildiğim kadarıyla hiç ağır sakatlık geçirmedi.Kendine bakma ve profesyonellik açısından da bir Amerikalı'dan çok bir Sırp görünümünde.

Neyse,ben bile burda yeni fark ettim bu adamı bu kadar çok istediğimi:D Çok sevinirim gelirse,çok faydası dokunur.

İzninle eklemek isterim ki yaş; kendine bakmayan ya da ağır sakatlıklarla uğraşan oyuncular için problemdir.

Hawkins bildiğim kadarıyla hiç ağır sakatlık geçirmedi.Kendine bakma ve profesyonellik açısından da bir Amerikalı'dan çok bir Sırp görünümünde.

Neyse,ben bile burda yeni fark ettim bu adamı bu kadar çok istediğimi:D Çok sevinirim gelirse,çok faydası dokunur.

Haluk Yıldırım 72 doğumlu 39 gördü. Son sezonlarında 12.5 uncu adamdı. 2005 den sonra bir başarısı da yok oynadığı takımlarla. Ben de gelsin diyorum gelmesin değil ama 3 yıl avrupa basketbolu için hele hele türkiye için çok uzun.

Ben bu Beşiktaş'ı anlamıyorum taraftarı basketbol takımının etrafında bu kadar kenetlenmişken ayrıca futbolda Avrupa'dan men edilmişken mali açıdan çökmüşsün ayrıca futbolda pek bir iddian olmayacak anlaşılan niye basketbola yönelmezsin bir sene. Bütün oyuncularınla para indirimine gidiyorsun olmayanı yolluyorsun. Muhetmelen ligi ortalarda bitireceksin. Çık de ki biz bu sene gençlerle mücadele edeceğiz. Bir sene boyunca taraftarımızdan anlayış bekliyoruz. Futbola bu sene yatırım yapamayacağız basketbolda Euroleague için iyi bütçeli bir takım oluşturmayı daha mantıklı bulduk. Bu sene basketbol senemiz olacak de. Bak o taraftardan çıt çıkar mı. Şimdi hem basketbolu bitirdiler hem de futbol işi ne çıkarsa bahtına. Bence Bjk bu sene futbolda sadece mali işlerle ilgilenmeliydi takım ligi ortalarda bitirecek zaten uğraşmaya gerek yok. Basketbol bu sene Bjk'nin yüzünü güldüren taraftarın heyecanını kaybetmemesini sağlayan bir unsur olabilirdi. Şimdi çıkıp da yok Galatasaray hocayı aldı Hawkins'i aldı demeye kimsenin hakkı yok...

Kaykamzade için GS'a yakın ama KAzan'ın da aynı miktada teklifi var demiş interbasket'de bir Yunan arkadaş

kazanın kozu euroleague ama ön eleme bizim kozumuzsa daha üst düzey çekişmeli bir ligde şampiyonluğa oynayan bir takımız...şehir avantajı %100 bizde (tabi dağ aşığı falan değilse)iklim avantajı bizde-sevgilisi türkmüş...(inşallah hasta fbli fln değildir)--

kazanın kozu euroleague ama ön eleme bizim kozumuzsa daha üst düzey çekişmeli bir ligde şampiyonluğa oynayan bir takımız...şehir avantajı %100 bizde (tabi dağ aşığı falan değilse)iklim avantajı bizde-sevgilisi türkmüş...(inşallah hasta fbli fln değildir)--

EL falan bir yere kadar bence Kazan'ı bize tercih etmesi için bize göre dişe dokunur düzeyde fazla para vermeleri gerekir bence de Tataristan ötesi yok ama tabi adamlarda para da az değil

EL falan bir yere kadar bence Kazan'ı bize tercih etmesi için bize göre dişe dokunur düzeyde fazla para vermeleri gerekir bence de Tataristan ötesi yok ama tabi adamlarda para da az değil

euroleague garantisi veremez kazan cantu boştakım değil asla...kaimakoglou yunan ikliminden tataristana giderse zorluk çekeceği kesin...ve kazan hedefsiz bir takım ne kdar euroleague ön elemesi alsalarda ligde iddaası olamaz...bizim iyi bir görüşme ve iyi süreler vereceğimizi ve iyi bir kadro kurup hedefin şampiyonluk ve A lisansı olduğunu söylesek bu transfer biter bence..

Yahu Siskauskas'ın arkasından herkes ağlamadı mı bırakma ne olur diye, yaşı kaçtı o adamın? 34 yaşındaydı.

Buna rağmen avrupa basketbolunda üstelik Euroleuge'te başa oynayan CSKA'da çatır çatır oynayıp, basketbolu bıraktığını açıklayıncada kulüpten 40 kişiyi ricacı hale getirebiliyor.

Bana kalırsa iş özellikle basketbolda profesyonellikte biter, özellikle futbola kıyasla yaş konusunda fazladan 4-5 yıl süre tanıyan bir spor basketbol.

Öte yandan ligimizde Kerem Tunceli-Kerem Gönlüm ikilisi yine bu duruma örnektir.

Kostas nedir ya :) Kaimakoglou dururken ön adını yazmışlar.Bu adamların haber uyduracak kadar yada dış kaynaklardan dedikodu alacak kadar basketbol bilgisi-kültürü yok demek ki bilgiler kesin içerden :)

HAwkins için yurt dışında devam edecek diyenlerde var twitterda gerçi twitter'da herkes herşeyi söylüyor

HAwkins için yurt dışında devam edecek diyenlerde var twitterda gerçi twitter'da herkes herşeyi söylüyor

cska bile diyen var,ama ben o kadarına ihtimal vermiyorum..hairston'ı istiyorlar milano'dan ve muhtemelen de alırlar..hawkins'i isteyenler arasında milano da varmış..belki hairston'ın yerine olabilir..giderse oraya gider,yoksa bize gelir diye tahmin ediyorum..

spanoulis

Şu adam gelse varya verilen parayada acımam yüksek miktar anlamında adam olimpiyakosun şampiyonluklarındaki en büyük pay sahibi kendisi.

Avrupa kulüpleri ülkelerin kriz ortamında olmasından yüksek paraları bizim kadar rahat veremezler. Belkide paraya biraz kıyıpta bu sene eurocup ve ligde şampiyon olabilecek takımı kurarsın 2 yıllık anlaşma yaparsın seneyede 1-2 transferle takviye yapıp euroligde şampiyonluğa oynayabiliriz. Avrupanın bu kriz ortamını iyi değerlendirmek lazım ve ergin atamanın tercihlerinede çok güvenen biriyimdir ona yardımcı olmalı kulüp.

Ergin Atamanada sahip çıkmalıyız adam euroligde oynama şansını bırakıp geldi bize bu bile ne kadar büyük fedakarlık değilmi. Oktay hocanın efeste başarılı olacağınada inanmıyorum seyircisiz olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...