Son hamlelerimize göre 1 - 3 ve 5 numaralara gelecek oyuncular hariç, kadromuz bu şekilde...
ben geçen sende de çok istedim Hawkins gelsin diye
avrupa nın en iyi 3 numaralarından
sadece bu sene için değerlendirme yapmadım
ayrıca 30 yaş basketbol için ideal
37-38 e kadar yolu var
haluk 41 gördü
İzninle eklemek isterim ki yaş; kendine bakmayan ya da ağır sakatlıklarla uğraşan oyuncular için problemdir.
Hawkins bildiğim kadarıyla hiç ağır sakatlık geçirmedi.Kendine bakma ve profesyonellik açısından da bir Amerikalı'dan çok bir Sırp görünümünde.
Neyse,ben bile burda yeni fark ettim bu adamı bu kadar çok istediğimi Çok sevinirim gelirse,çok faydası dokunur.
kazanın kozu euroleague ama ön eleme bizim kozumuzsa daha üst düzey çekişmeli bir ligde şampiyonluğa oynayan bir takımız...şehir avantajı %100 bizde (tabi dağ aşığı falan değilse)iklim avantajı bizde-sevgilisi türkmüş...(inşallah hasta fbli fln değildir)--
EL falan bir yere kadar bence Kazan'ı bize tercih etmesi için bize göre dişe dokunur düzeyde fazla para vermeleri gerekir bence de Tataristan ötesi yok ama tabi adamlarda para da az değil
Kostas nedir ya Kaimakoglou dururken ön adını yazmışlar.Bu adamların haber uyduracak kadar yada dış kaynaklardan dedikodu alacak kadar basketbol bilgisi-kültürü yok demek ki bilgiler kesin içerden
HAwkins için yurt dışında devam edecek diyenlerde var twitterda gerçi twitter'da herkes herşeyi söylüyor