Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslında birazda ka.makoglu açısından bakmak lazım önceliği bir e.l takımı olmazsa zaten geleceği takım gs...

Vay anasını, ikisi de çok sevdiğim oyuncular hatta Velickovic'i istediğim oyuncular listesine yazmıştım.

Hangisi olursa olsun mükemmel olur. Umarım ikisinden birinin transferi geçekleşir.

kaimakoglou ilk tercihimiz olması gerekir ...velickovicin realden gönderilmesinin 2 nedeni var birisi yugoslav ekolüne avrupada güvenlerinin kalmaması ...2.si de en önemlisi diz sakatlığı geçirmiş olması ve riskinin devam ediyor olması ....bu tip iddaalar vardı yabancı sitelerde 2.neden bizi ilgilendirmesi gerekir...

kaimakoglou mu
velickovicin mi derseniz kesinlikle kaimakoglou
çok yürekten oynayan
mücadeleci
ribaund kovalayan savaşan bir oyuncu
şutuda iyi
keşke alınsa

Hangisi iyi sizce

Potansiyel, yetenek açısından Velickovic. İstikrar, performans açısından Kaimakoglou.

Ben Velickovic'i de, Kaimakoglou'nu da çok beğenirim. Hangisi gelirse iyi olur, bana göre.

Velickovic'in Partizan Dönemi, Real'deki ilk yılı ve Sırp Milli Takım performansı ciddi manada etkileyiciydi. Potansiyel olarak baktığınızda Avrupa'nın en iyi 4 numaralarından biridir zaten. Dış şutu, önemli bir hücum opsiyonu olması, Yugoslav ekolünden gelmesi falan. Ama işte geçirdiği sakatlık sonrası gözden düştü, bu yüzden Real'den ayrıldı. Gerçi geçen sene son dönemlere doğru tekrar toparlanmaya, rotasyona girmeye başlamıştı.

Kaimakoglou ise istikrar, savunma, mücadele ve katkı açısından öne çıkıyor. 3-4 arası bir oyuncu. 4 numarada hem yüksek yüzdeyle kestiği ceza şutları, hem içeri driveları ile etkili olan bir oyuncu. Pana'nın sisteminde zaten önemli bir parçaydı. Ondan önce Maroussi'deki oyunu da yine aynı şekilde iyiydi. Savunma, ribaund katkısı da olan ekstra işler de yapabilen bir oyuncu.

Son sezonları, güncel performanslarına bakarsak Kaimakoglou. Ancak ben Velickovic'in de gayet iyi olacağını düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...