Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beşiktaştan Hawkins alınmalı bence. O tarz güçlü bir oyuncu kolay kolay bulunmuyor. Arroyo da bi derece tamam. Oda şutu olan yeri geldiğinden içeri drive edebilen ikili oyunları iyi oynayan bi guard. Daha iyisini alamayacaksak Arroyoyu alabiliriz. Ama Bonsu gibi undersize sakatlık problemi olan bi oyuncuya helede bonservis vererek almak bence çok mantıksız. Alınabilecek bir sürü uzun varken Bonsu kumarını oynamak mantıklı gelmiyor bana. Bu arada Zaza bizdeyken Sertaç Tofaştaydı. Savovicte Songaila gönderildikten sonra geldi.

Beşiktaş'tan 4 transfer içime sinmez açıkçası. Kopyala-yapıştır gibi oluyor.

Hawkins'i ve Ersin'i isterim ama fazlası olmasın mümkünse. Bonservis olarak da sırtımıza yük binecek.

Şu Kaimakoglou Velickovic ikilisinden birisi gelse çok sevineceğim vallahi.

Ben şahsen Yunan bir oyuncuyu Sırp bir oyuncuya tercih ederim. Sırp basketbolcular uyum sorunu yaşadıklarında kendilerini zorlamaktan çok kontratını doldurmayı amaçlıyor. Mutsuz tavırları da cabası. Velickovic gelir de problem yaşarsa takıma problem olabilir. Ama Yunan bir oyuncu gelirse ne olursa olsun kendini kabul ettirmek isteyecektir. Hatta takımın en sevilen oyuncusu bile olur yüzde yüzünü verir bence Kaimakoglou benim ilk tercihim. Yetenek olarak Velickovic olabilir ama garanti olarak Kaimakoglou..

Beğenmemek?
Bence herkes Bjk'den transfer yapıp(toplu) onları ihya etmek istemiyor.

Birde adı geçen Andersen, Sofo gibilerinden sonra beğenilmemeside doğal karşılanabilir :)

Makul şartlarda anlaşacaklar bence. Bjk bu oyuncuları Türkiye'den kulüplerin almasını bekleyecektir. Bence şu anda görüşmeler devam ediyor. en az iki oyuncu alınacak Bjk'den. İki tarafın da(hatta bizim daha çok) ihya olacağımız bir anlaşma ortaya çıkacak göreceksiniz.

Makul şartlarda anlaşacaklar bence. Bjk bu oyuncuları Türkiye'den kulüplerin almasını bekleyecektir. Bence şu anda görüşmeler devam ediyor. en az iki oyuncu alınacak Bjk'den. İki tarafın da(hatta bizim daha çok) ihya olacağımız bir anlaşma ortaya çıkacak göreceksiniz.

Nasıl bir pazarlık dönüyor bilmiyorum ama oyuncu+bonservisinin bize en az 1,5 - 2 mi
lyon dolar arası maliyeti olacak. Bu şartlar altında Hawkins haricinde Bjk den oyuncu alınmaması taraftarıyım. Bu paralara bizi ihya edecek çok oyuncu bulunur merak etmeyin

Yüzlerce oyuncu içinden sadece Beşiktaş' ın oyuncuları mı kaldı dünyada ben anlayamıyorum. Resmen tembellik yapıyoruz ve zaten bitmiş olan adamları maddi olarak güçlendireceğiz.

Nedense bende Beşiktaş'tan 3 oyuncu birden hatta Ersin dağlıyla 4 oyuncu birden alınmasına sıcak bakmıyorum..
Hawkins+Ersin bence tamam 4 tane oyuncuda saçma geliyor.

Jordan farmar guard olabilir!!!
Burdan bize yakın olduğunu mu çıkaralım yoksa sadece ilgilendiğimizi mi abi ?

eğer Hawkins gelecekse
bence 1 ve 5 numaralara yıldız isim alınacak
ergin ataman her zaman bu mevkilerde kariyerli oyuncu tercih etmiştir
beşiktaştan da ersin dağlı yı alalım yeter
iyice suyu çıkmasın bu işinde :)
ama bana spanoulis pek inandırıcı gelmiyor

Jordan Farmar'ın Joe Johnson takasında (sanıyorum s&t ile) Atlanta Hawks'a gideceği konuşuluyor. Ki eğer Avrupa'ya gelecek olsa bile tercihi biz olmayız diye tahmin ediyorum, fazlasıyla talibi olacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...