Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arroyo kendisi açıkladı önce NBA'i düşündüğünü o boşta kalacak, biz guard almamış olacağız da alacağız yani o işi olursa da birkaç hafta beklemek gerekmeyecek mi ? HAwkins'den fazlası kalsın bence tabi Ersin yerli o başka

Bu arada bugün öğlene kadar Hawkins açıklanacak denmemişmiydi forumda

Kontratı devam ediyor o yüzden sanmıyorum demiş öyle bir teklif olduğunu kendi oyuncusu değil sanırım .

Eğer bunların hepsini alırsak Beşiktaş'ın sponsor bulmasına gerek yok. Sponsorun vereceğinden daha çok para alacaklar bizden.

İyi ya iki takımın da işi görülmüş olur. Ben iki takımın bonservis bedellerinde makul bir yerde anlaşmaları halinde olumlu bakıyorum olaya. Sonuçta bir Türk takımı Euroleague'de Türkiye'yi temsil edecek. Ligin kalitesi de artacak, Avrupa'daki maçlarda daha rahat maçlar çıkarabiliriz. Muhtemelen bu adamlar zatn gidecek gelin anlaşalım bize gelsin diye 300-400 halledilecek hepsi. Direkt bütün bonservis verilmeyeceği açık..

Beşiktaş'taki her oyuncuya hem çıkış ücreti hem de kendisine maaş ödenecek biz 2-3 sene sonrasını hayatta göremeyiz o zaman hadi diyelim verecek gücün var daha iyileri varken Beşiktaş'tan bu kadar çok oyuncu alınmasını doğru bulmuyorum Hawkins yeterlidir. Pops,Ersin ve Arroyo'ya gerek yok diye düşünüyorum

Beşiktaş'taki her oyuncuya hem çıkış ücreti hem de kendisine maaş ödenecek biz 2-3 sene sonrasını hayatta göremeyiz o zaman hadi diyelim verecek gücün var daha iyileri varken Beşiktaş'tan bu kadar çok oyuncu alınmasını doğru bulmuyorum Hawkins yeterlidir. Pops,Ersin ve Arroyo'ya gerek yok diye düşünüyorum
Ersin turk statusunde para odemeyecez yani ben hawkins ersin serhat cetini isterim

Arkadaşlar bu oyuncular için Bjk'nin bizle anlaşmak dışında yapacağı başka bir şey yok farkında değil misiniz? sponsor yok para yok adamlar Avrupa'ya gitti mi hiç para alamıcaklar. O yüzden bizle oturup makul bir ücrete anlaşmak zorundalar. Bizim elimiz kuvvetli gider Avrupa'dan alırız. Ama onların eli zayıf tek şansları Fb biz ve Efes'in oyuncular için ölümüne yarışması. Bence biz bu işi hawkins bonsu Arroyo için 1.5 mil euroya hallederiz. ya 1.5 mil ya hiç. Aklı olan şansını fazla zorlamaz. free agent kadrosu geniş Nba'de. Valla satarız köyü ha. :)

ergin hoca macera aramak yerine bildiği yabancılarla bizim yerlileri karıştırarak bir takım kurmak istemesi bence çok doğal
bahsedilen Arroyo Bonsu Hawkıns Ersin Dağlı
hepsi çok kaliteli oyuncular
ergin hoca da bizim idarecilerimiz de az çok bu işi biliyor
bonservis yada ödeme işi onların işi
ve bizimkilerin bu konuda ellerinin ne kadar sıkı olduğu aşikar
ben karşı değilim
dördüde gelse sevinirim

Takip ettiğim kadarıyla Anadolu Efes tarafından Gordon transferi resmen açıklanmadı, orda bir umut ışığı var mıdır acaba ?

Arkadaşlar bu oyuncular için Bjk'nin bizle anlaşmak dışında yapacağı başka bir şey yok farkında değil misiniz? sponsor yok para yok adamlar Avrupa'ya gitti mi hiç para alamıcaklar. O yüzden bizle oturup makul bir ücrete anlaşmak zorundalar. Bizim elimiz kuvvetli gider Avrupa'dan alırız. Ama onların eli zayıf tek şansları Fb biz ve Efes'in oyuncular için ölümüne yarışması. Bence biz bu işi hawkins bonsu Arroyo için 1.5 mil euroya hallederiz. ya 1.5 mil ya hiç. Aklı olan şansını fazla zorlamaz. free agent kadrosu geniş Nba'de. Valla satarız köyü ha. :)

Yok artık daha neler...

Neden tek şansları biz olalım ? Ben BJK sanıldığı kadar eli kolu bağlı bir durumda olduğunu hiç ama hiç sanmıyorum. Unutmayın bunlar şampiyon oyuncular kelepir fiyatına bırakacak halleri yok H+B+A paketi en az 2.5 milyon avro bonservis demek , bu oyuncularda bizde karın tokluğuna oynayacak hali yok, Hawkins 1.100 alıyorsa Bonsu ve Arroyo daha az isteyeceğini kim iddia edebilir ? Bu kadar fanteziye gitmeye gerek yok yoksa bonservis + oyuncu + menajer ücretleri derken 6-7 milyon avro bütçeden gitmesi hovardalıktan başka birşey olmaz...

NBA gibi çok uzaklara gitmeye gerek yok Avrupa'da durumlar ortada çok üst düzey isimleri getirebiliriz. Ben Galatasaray MilangazMedikalpark gibi bir homojen durumun olmasını kesinlikle istemem...

Bu oyunların sözleşmesi yok Bjk ile sadece Türkiye içinde bir takıma giderlerse para kazanırlar. Bu da sanırım küçük takımların hakları korunsun diye yapılmış bir kural. Tek talibi biz isek yapacakları birşey yok satacaklar...

Sözleşmesi devam eden oyuncu transfer pazarlığı gibi olmayacak.Erceg gibi yurt dışına giderse oyuncular beş kuruş alamayacaklar.Kaldı ki 2.5 milyon avro yaklaşık 3 milyon dolar eder Hawkins'in geçen sene aldığı ücret 750 deniyor (bizzat bjk yöneticisi).Sezonun ortasına doğru genel Arroya ve Bonsu Toplamda 2.25 milyon dolar almamışlardır diye düşünüyorum.

Spanoulis haberi Fotomaç'ta bile çıktı. Fotomac ve Fanatik basket haberlerini çok vermeyen gazeteler, Fotomaç'ta çıktıysa vardır birşeyler :D Ben de pek ınanmıyorum ama vardır bir küçük ışık :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...