Eyüp yıldız :Galatasaray Arroyo Bonsu Hawkıns Ersin Dağlı ile anlaşabilir
Caner Medley çok iyi adam.
Eğer bunların hepsini alırsak Beşiktaş'ın sponsor bulmasına gerek yok. Sponsorun vereceğinden daha çok para alacaklar bizden.
Ersin turk statusunde para odemeyecez yani ben hawkins ersin serhat cetini isterimBeşiktaş'taki her oyuncuya hem çıkış ücreti hem de kendisine maaş ödenecek biz 2-3 sene sonrasını hayatta göremeyiz o zaman hadi diyelim verecek gücün var daha iyileri varken Beşiktaş'tan bu kadar çok oyuncu alınmasını doğru bulmuyorum Hawkins yeterlidir. Pops,Ersin ve Arroyo'ya gerek yok diye düşünüyorum
Takip ettiğim kadarıyla Anadolu Efes tarafından Gordon transferi resmen açıklanmadı, orda bir umut ışığı var mıdır acaba ?
Arkadaşlar bu oyuncular için Bjk'nin bizle anlaşmak dışında yapacağı başka bir şey yok farkında değil misiniz? sponsor yok para yok adamlar Avrupa'ya gitti mi hiç para alamıcaklar. O yüzden bizle oturup makul bir ücrete anlaşmak zorundalar. Bizim elimiz kuvvetli gider Avrupa'dan alırız. Ama onların eli zayıf tek şansları Fb biz ve Efes'in oyuncular için ölümüne yarışması. Bence biz bu işi hawkins bonsu Arroyo için 1.5 mil euroya hallederiz. ya 1.5 mil ya hiç. Aklı olan şansını fazla zorlamaz. free agent kadrosu geniş Nba'de. Valla satarız köyü ha.