Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Twitter'dan vedalaştı sanmam

Hawkins hamlesi Lucas ile daha da anlamlı olurdu ama ne yapalım artık, öyle olması gerekiyormuş...

Bonservissiz Ersin Dağlı hamlesi ve yanında gelecek olan David Hawkins ile iyi bir iş başarmış oluruz bence. Beşiktaş'tan başka oyuncu almaya gerek yok diye düşünüyorum.

Kaymakoğlu haberlerine inanmıyorum ama çok büyük transfer olur gelirse. Umarım takıma kazandırabiliriz.

Spanoulis haberi Fotomaç'ta bile çıktı. Fotomac ve Fanatik basket haberlerini çok vermeyen gazeteler, Fotomaç'ta çıktıysa vardır birşeyler :D Ben de pek ınanmıyorum ama vardır bir küçük ışık :)

Ben doğdum ilkokul ortaokul lise üniversite okudum bitti. Artık meslek sahibi olduk filan derken bu arada Fotomaç'ın herhangi bir konuda doğru haber yaptığını görmedim. Aksine çok istediğim bir oyuncu Fotomaç'ta çıktıysa o iş olmamış diye içerlerim.

BAsketfaul Bonsu'nun kontratı için 360 bin dolar demiş biraz az gibi görünsede yarım sezonluk ve resmi kontrat bir şekilde düşük göstermiş olabilir.Basketfaul kapanlının sitesi ve Federasyondan falan bir şekilde bilgi alabiliyor. Biz Shumpert'i ilk sene Türk oynatma şansını kaçırdığımız zaman da ilk uyanan bu site olmuştu

Beşiktaş ile bu sene başarı sağlamış yabancı oyuncuların hepsine Ergin Ataman teklif götürdü. Yahu Galatasaray taraftarı olarak hiç mi rahatsız olmuyoruz ?! Piyasada dolanan teklif ücretlerine bakılırsa bu yabancılar yerine Avrupadan başka oyunculara yönelinilebilir. Ergin Ataman'ın bu 3 oyuncuya teklif götürmesinden rahatsızım. Bu arada birde Ersin Dağlı söylentileri var ki adama kalp krizi sebebi olur...

Sorun sadece Beşiktaş'ta oynamaları mı?

Mesela Ersin neden kalp krizi geçirtsin? Geçen yıl 10.5 sayı 6.9 ribaund ortalamasıyla oynamış ki takımda güya ondan önce gelen 4 tane çok önemli skorer varken.
Yetinmemiş final serisinde de 12 sayı 7.8 ribaund ortalaması tutturmuş.%59 gibi muazzam bir yüzdesi de var.

Geçen yıl maalesef bizim 4 numara diye oynattığımız iki oyuncu,Cevher ve Savovic'in skor ortalamalarının toplamı anca 11 ediyor.İkisinin ribaund toplamı Ersin'in ribaund ortalamasının yarısını biraz geçiyor.

Yani geçen yılki iki oyuncudan çok daha iyi katkı vermiş bir isim Ersin.

Savovic bizleri gömdürmediyse Ersin'den falan hiçbirimiz gitmeyiz kalpten:)

Sorun sadece Beşiktaş'ta oynamaları mı?

Mesela Ersin neden kalp krizi geçirtsin? Geçen yıl 10.5 sayı 6.9 ribaund ortalamasıyla oynamış ki takımda güya ondan önce gelen 4 tane çok önemli skorer varken.
Yetinmemiş final serisinde de 12 sayı 7.8 ribaund ortalaması tutturmuş.%59 gibi muazzam bir yüzdesi de var.

Geçen yıl maalesef bizim 4 numara diye oynattığımız iki oyuncu,Cevher ve Savovic'in skor ortalamalarının toplamı anca 11 ediyor.İkisinin ribaund toplamı Ersin'in ribaund ortalamasının yarısını biraz geçiyor.

Yani geçen yılki iki oyuncudan çok daha iyi katkı vermiş bir isim Ersin.

Savovic bizleri gömdürmediyse Ersin'den falan hiçbirimiz gitmeyiz kalpten:)

Oyuncular serbest profesyonel anlamda sıkıntı yok zaten ama sen gidiyorsun Beşiktaş'ın en iyi oyuncularını almaya kalkıyorsun hemde her birine ayrı bonservis ödeyip dünyada oyuncu mu kalmadı arkadaşlar Allah aşkına yapmayın etmeyin.

Bahsettiğin oyunculardan Cevher Özer 4 numara Savovic 5 numara oynadı. Cevher ana 4 numaramız değil Furkan ana 4 numaramızdı. Savovic'in ne şartlarda getirildiğini burda uzun uzadıya anlatmaya lüzum yok bence objektif eleştri yapmalıyız. Ersin Dağlı 5 numara pozisyonunda belki Türkiyede yeterli olur ama hedeflenen başarılara taşıyacak bir 5 numara değil bunu herkes biliyor.

Transfer politikası bence hem hoş değil hem de yanlış sayın Ataman'ın.

Oyuncular serbest profesyonel anlamda sıkıntı yok zaten ama sen gidiyorsun Beşiktaş'ın en iyi oyuncularını almaya kalkıyorsun hemde her birine ayrı bonservis ödeyip dünyada oyuncu mu kalmadı arkadaşlar Allah aşkına yapmayın etmeyin.

Bahsettiğin oyunculardan Cevher Özer 4 numara Savovic 5 numara oynadı. Cevher ana 4 numaramız değil Furkan ana 4 numaramızdı. Savovic'in ne şartlarda getirildiğini burda uzun uzadıya anlatmaya lüzum yok bence objektif eleştri yapmalıyız. Ersin Dağlı 5 numara pozisyonunda belki Türkiyede yeterli olur ama hedeflenen başarılara taşıyacak bir 5 numara değil bunu herkes biliyor.

Transfer politikası bence hem hoş değil hem de yanlış sayın Ataman'ın.

Burada bir karışıklık olmasın Furkan tüm sezon 5 numara Savovic ise geldikten sonra hep 4 numara oynadı

Empa Sports ‏@empasports

Oyuncumuz Pops Mensah-Bonsu ile ilgili olarak G.Saray kulübü ile kesin bir anlaşmaya varmadık. Görüşmelerimiz devam ediyor, transfer bitmedi

Empa Sports ‏@empasports

Ancak D'or Fischer konusunda da netleşen bir şey yok. Oyuncumuz hakkında F.Bahçe Ülker yetkilileri ile bir görüşmemiz oldu sadece, o kadar.

Empa Sports ‏@empasports

Ayrıca D'or Fischer ile ilgilenen tek Türk takımı F.Bahçe Ülker değil, basketbolseverler sürpriz bir takımda da izleyebilir kendisini.

Burada bir karışıklık olmasın Furkan tüm sezon 5 numara Savovic ise geldikten sonra hep 4 numara oynadı

Empa Sports ‏@empasports

Oyuncumuz Pops Mensah-Bonsu ile ilgili olarak G.Saray kulübü ile kesin bir anlaşmaya varmadık. Görüşmelerimiz devam ediyor, transfer bitmedi

Empa Sports ‏@empasports

Ancak D'or Fischer konusunda da netleşen bir şey yok. Oyuncumuz hakkında F.Bahçe Ülker yetkilileri ile bir görüşmemiz oldu sadece, o kadar.

Empa Sports ‏@empasports

Ayrıca D'or Fischer ile ilgilenen tek Türk takımı F.Bahçe Ülker değil, basketbolseverler sürpriz bir takımda da izleyebilir kendisini.

Furkan zaman zaman 5 numara oynamıştır fakat 5 numarada genelde Andric oynadı. Savovic Play-Off'larda arada 4 oynadı diğer zamanlarda 5 çıktı. Bunların zaten hiçbir değeri yok artık önemli de değil ama insan Galatasaray taraftarının çıkıp da yav kardeşim bu 4 oyuncuyu istiyorsunda bu 4 oyuncuya ayrı ücret birde bonservisine ayrı ücret veriyorsun demiyor. Ergin Ataman rüzgarı herkesi aldı götürdü anlık hevesler, heyecanlar bunlar benim şahsi fikrim.

Furkan zaman zaman 5 numara oynamıştır fakat 5 numarada genelde Andric oynadı. Savovic Play-Off'larda arada 4 oynadı diğer zamanlarda 5 çıktı. Bunların zaten hiçbir değeri yok artık önemli de değil ama insan Galatasaray taraftarının çıkıp da yav kardeşim bu 4 oyuncuyu istiyorsunda bu 4 oyuncuya ayrı ücret birde bonservisine ayrı ücret veriyorsun demiyor. Ergin Ataman rüzgarı herkesi aldı götürdü anlık hevesler, heyecanlar bunlar benim şahsi fikrim.

Vallahi ben maçları genelde salonda izledim Andiric ve Furkan sürekli birbirini yedekledi ikisi de 5 oynadı Shumpert,Savovic ve Cevher'de 4 oynadı dediğim gibi

Empa Sports ‏@empasports

Empa Sports ‏@empasports

Empa Sports ‏@empasports

o sürpriz takım banvit olabilir galiba..adı geçmişti kısa bir süreliğine..banvit tutku'yla beraber onu da alırsa bu yıl gerçekten büyük oynar..

Vallahi ben maçları genelde salonda izledim Andiric ve Furkan sürekli birbirini yedekledi ikisi de 5 oynadı Shumpert,Savovic ve Cevher'de 4 oynadı dediğim gibi

Bu konuda iddalaşmak gereksiz ama bende maçları genelde salonda takip ettim. Sezon başında Zaza-Andric-Sertaç üçlüsü 5 numara idi. Zaza gitti Sertaç ve Andric devam etti. Sertaç sakatlanınca da mecburiyetten Savovic'i 5 numara diye transfer ettik. İstisnalar haricinde 5 numara pozisyonu bu şekildeydi. Furkan tercihi genelde 4 numaraydı.

Bu konuda iddalaşmak gereksiz ama bende maçları genelde salonda takip ettim. Sezon başında Zaza-Andric-Sertaç üçlüsü 5 numara idi. Zaza gitti Sertaç ve Andric devam etti. Sertaç sakatlanınca da mecburiyetten Savovic'i 5 numara diye transfer ettik. İstisnalar haricinde 5 numara pozisyonu bu şekildeydi. Furkan tercihi genelde 4 numaraydı.

Furkan bu sezon 1dk dahi uzun forvet oynamadı.Zaten hücumda bu kadar yeteneksiz olan bir oyuncunun uzun forvet oynamasına imkan yok.

Furkan ve Andric dönüşümlü olarak 5 oynadı.. İkisinin de faul problemine girdiği birkaç maçta Savoviç mecburiyetten 5 oynadı..
Onun haricinde 4 numarada Savoviç-Cevher-Shumpert dönüşümlü oynadı.. Savoviç genelde ilk 10 dakika oynayıp daha sonra benchte oturdu.. Birazda 3. çeyrekte oynadı.. Shumpert ve Cevher devam etti.. Sadece BJK serisinde katkı sağladı ve uzun süreler oynadı..
Ben de Furkan'ı 4 te izlediğimi hatırlamıyorum.. Oynasa bile Savovic le iken değil Andric le iken 4 numara oynar ki böyle bir sahne gözümün önüne gelmedi..

Furkan hangi maç 4 numara oynadı? Ben hiç hatırlamıyorum.
Transfere gelince bu Aroyyo - Bonsu - Hawkins. Bjk'nin herhangi bir sponsor ile anlaşmamasını şimdi daha iyi anlıyorum :)

Sanirim cogu kisi bu konuda hemfikir aklin yolu bir bjkden hawkins disinda adam istenmiyor yabancilardan hem bizim maliyet 2 kat artiyor hem bjk kazaniyor. butcemiz acayip yuksek olmasa gerek bjkye bosa para kazandiralim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...