Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Shipp'in Türk olarak oynama avantajının kalmadığını düşünürsek Ataman tutmayadabilir belli olmaz sağı solu.

anlamış degilim oktay mahmuti kendi yardımcıları efese goturuyor kimsenin sesi cıkmıyo ama iş ergin ataman basarılı oldugu ekibi gs ye getirince mi sıkıntı oluyo ya herkes oktay mahmitiyi seviyodu takımın basında kalmasını istiyordu ama insaf biraz artık hocamız ergin ataman ve gerekli destegi ona verelim

Turbasket ‏@turbasket
After talking to several teams, next season Tutku Açık will likely play in Ankara with Ted Kolejliler. Two parts are in advanced talks.

Bu arada daha öncede demiştim 3 yıl kontrat gereksiz diye. Çağlar torun da şöyle birşey yazmış 2 gün önce.
'Son donemin en etkili MVP performansini sergileyen Hawkins'in yasi 30, dizi de cok cok saglam durumda degil. Bu sezonu $'a cevirmek istiyor.
Kendine bakıyo denmişti ama demekki yeteri kadar değilmiş bir sakatlığı sorunu da varmış.

Sportandonun son haberine göre
Maccabi Tel Aviv agreed to terms with Nik Caner-Medley, source told Sportando. Contract will be signed soon

Maccabi ile anlaşmış Caner

Bu arada daha öncede demiştim 3 yıl kontrat gereksiz diye. Çağlar torun da şöyle birşey yazmış 2 gün önce.
'Son donemin en etkili MVP performansini sergileyen Hawkins'in yasi 30, dizi de cok cok saglam durumda degil. Bu sezonu $'a cevirmek istiyor.
Kendine bakıyo denmişti ama demekki yeteri kadar değilmiş bir sakatlığı sorunu da varmış.

Ben demiştim kendine bakan bir oyuncu diye:)

Hawkins,İtalya'ya geldiği ilk sezon,playoff öncesi Roma'ya katılmış.Yani sezonun sonlarında gelen bir hamle.15 maçta forma giymiş.
İtalya'daki 2.sezonunda 42, üçüncü sezonunda 40,dördüncü sezonunda 43,beşinci sezonunda 42,son sezonunda da 38 kez forma giymiş.Kupa ve Avrupa kupaları dahil değil,sadece normal sezon ve playofflarda.

Geçen sezon da 41 maçta forma giymiş lig ve kupada;Avrupa dahil değil..Bütün sezonlarında da dakikaları hemen hemen 30'a yakın.

Yani üst düzey basketbol oynamasını,çok süre almasını ve maç kaçırmasını engelleyecek bir sorunu yokmuş.

Herhangi bir organında sakatlık problemi olmayan bir oyuncu da açıkçası hayatımda ben görmedim bilmiyorum.Elbette Hawkins'in de ufak bir diz sorunu vardır fakat yukarda da görüyoruz ki kendine bakmama gibi bir durum kesinlikle söz konusu değil.

Maccabi Caner'e 750 bin verecekmiş birim yazılmamış ama Oyuncu ABD'li Takım hem EUro bölgesi dışından hem de İsrail olunca DOlar olma ihtimali yüksek .Bizim teklifimiz 1 milyon euro deniyordu.Nerede ise yarı yarıya...Gerçi bizim ilk tercihimi kaymaktı sanırım oda olmazsa kötü tabi

Kabul edelim bu yönetim gerçekten bir transfer komitesi oluşturmamış. Arkadaşlar transferlerle ilgileniyor deniliyor ama o arkadaşlar kim çok merak ediyorum hem futbol hem basketbolda bir belirsizlik var. Elinde bonservisi olan iyi futbolcu arıyoruz da öyle üst düzey futbolcuyu bize bırakırlar mı ayrıca basketbolda da sürekli haberler çıkıyor ama eminim yönetimde bu yönde ciddi şekilde konuya eğilen sadece teknik kadrodur. Free Agent listesini bekliyorlar bence ama o arada eldeki kaliteli yabancı fırsatlarını kaçırmayız inşallah. Gordon'un ayrılışı başlı başına bir ihmal gibi duruyor umarım Hawkins ve Bonsu'yu da bu ihmale kurban etmeyiz. Eurocup'ta oynayacağımızı düşünürsek maceraya gerek yok bu sene ligi ve Eurolcup'ı rahatlıkla kaldıracak isimler bunlar. 4 numara ve 1 numara için Free Agent listesini bekleyin sorun yok ama Hawkins ve Bonsu ayarında oyuncu Free Agent listesinden o kadar Nba ve Euroleague takımı arasından bize düşmez...

Galatasaray'da klasiktir, transfer basında konuşulur, gelecek gibi olur, imzalar an meselesidir. Sonra taraftar beklentiye girer, haberler yavaş yavaş kesilir ve sonunda transfer yatar.

Kabız olmadan transfer haberi almak bize haram.

İşte bizim taraftarın klasik tutumları yine başladı :D

İsimler ortaya çıkınca Ligde Şampiyon ve EuroCup da final oynuyoruz ama tersi olunca sessizlik ki ben bu durumu sessizlik değil fırtına öncesi sessizlik olarak görüyorum hemen arabesk moduna giriliyor...

O kadar kaliteli isimler dolaşıyorki bu oyuncular hemen olmaz, tek isteyeni biz değilizki hemen ilk teklife gelsinler, sabredin Ergin koç çok iyi isimleri getirecektir beklediğimize değmiş diyeceğiz hepimiz benim inancım tam...

Merhaba Arkadaşlar, sürekli okudum, yönetimi eleştirisel yaklaşımlar ağırlık kazanmaya başladı ve yazma gereği hissettim.

1 - Herşeyden önce yapıcı olmak ve sabırlı olmakta fayda var
2 - Her iyi oyuncu takıma çok iyi katkı yapacak diye bir durum söz konusu olamaz
3 - Sistem nasıl olacaksa ona göre oyuncu seçilmeli ki o yapılıyor şu anda
4 - Özetle siz Sofo'yu 5 numara alıp yanına Spanulisi koyarsanız ne olduğunuz belli olmaz
5 - her oyuncunun başarısı bir diğerinin başarısına ve sistemlerinin uyumuna bağlıdır.

Yani özetle her oyuncu seçimi bir diğerinin seçimi ile zincirleme olmaldır(tabiki uzun soluklu başarı isteniyorsa)

Lütfen eleştirileri bunları düşünerek yapalım.

Sevgiyle kalın

Şu an "Hawkins FB'ye gidiyor" denmekte, bizden fazla para teklif etmişler.

Eyüp Yıldız ve Radyospor'dan Aydın Cingöz twitter'da yazdı. Kötü olur, hayal kırıklığı yaratır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...